Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο σημαινει οτι μπορει καποιος να παρει το iPhone 3G απο USA και με το WinPwn να περασει το 2.0.2 βαζωντας ελληνικη SIM? :rolleyes:

Δεν μπορει προς το παρον να το ξεκλειδωσει.Μονο jailbreak.

Μπορει να περαστει και στα iphone της Vidafone ???? Εχει νοημα ???? Ευχαριστω.

Αν θελεις να περασεις εφαρμογες και εκτος appstore(cydia,installer)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορει προς το παρον να το ξεκλειδωσει.Μονο jailbreak.
Ρωταω γιατι γραφει :

Πριν απο λίγες ώρες κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του διάσημου προγράμματος που ξεκλειδώνει και κάνει jailbreak το Apple iPhone (2G και 3G).

• Moderators
Δημοσ.
Ρωταω γιατι γραφει :

Πριν απο λίγες ώρες κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του διάσημου προγράμματος που ξεκλειδώνει και κάνει jailbreak το Apple iPhone (2G και 3G).

Nop,δεν ξεκλειδωνει το 3g ακομα.

• Moderators
Δημοσ.
Gio σε αυτη την σελιδα παρουσιαζονται διαφορα προγραμματα για το iphone.Ειναι νομιμα ή οχι;Θα εχω προβλημα να τα εγκαταστησω στο 3G;

http://www.iphonehellas.gr/iphone-themes/

Τα themes ειναι νομιμα,για να τα εγκαταστησεις πρεπει πρωτα να εχεις κανει jailbreak το iphone σου και να εχεις εγκατεστημενο το winterboard(απο το cydia).

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω λίγο κατι offtopic για να μην ανοίξω νέo thread...Κάποια εφαρμογή που να μοιάζει με το photoshop κάπως ή κάποιος κλόνος που να επεξεργάζεται .psd αρχεία υπάρχει για το iphone?

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω λίγο κατι offtopic για να μην ανοίξω νέo thread...Κάποια εφαρμογή που να μοιάζει με το photoshop κάπως ή κάποιος κλόνος που να επεξεργάζεται .psd αρχεία υπάρχει για το iphone?

Ανοιξε το itunes και ριξε μια ματια στο Photogene

phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?mt=8&id=287273856

Δημοσ.
Τα themes ειναι νομιμα,για να τα εγκαταστησεις πρεπει πρωτα να εχεις κανει jailbreak το iphone σου και να εχεις εγκατεστημενο το winterboard(απο το cydia).

Θεε μου την τυφλα μου δεν καταλαβαινω!

Δηλαδη μονο αν εχεις σπασει το κιν μπορεις να βαζεις τετοια themes απο τριτους ετσι;Η apple εχει κατι αναλογο στο app store;

Για δειτε και εδω και διαβαστε και αυτα που γραφει κατω απο το video.

http://gizmodo.com/5041731/8%252B-hour-iphone-sync-timelapse-video-aka-be-thankful-for-your-short-two-hour-sync

Δημοσ.
Θεε μου την τυφλα μου δεν καταλαβαινω!

Δηλαδη μονο αν εχεις σπασει το κιν μπορεις να βαζεις τετοια themes απο τριτους ετσι;Η apple εχει κατι αναλογο στο app store;

Μια χαρά την καταλαβαίνεις την τύφλα σου :-) Έτσι ακριβώς είναι και όχι, στο App Store δεν υπάρχει κάτι ανάλογο(ούτε και πρόκειται ποτέ).

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη μονο αν εχεις σπασει το κιν...

Kαι για να σε ξεμπερδεψω λιγο ακομα,οταν λεμε"σπασει" υπαρχουν δυο ειδων "σπασιματα".Ενα ειναι το jailbreak,η προσβαση στο filesystem του κινητου με την ικανοτητα να γραφεις/σβηνεις οτι θελεις και το αλλο"σπασιμο" ειναι το unlock που σου δινει την ικανοτητα να χρησιμοποιεις τις λειτουργιες του iphone σαν τηλεφωνο(κλησεις,sms κλπ)με οποιαδηποτε καρτα sim.Για να επιτευχθει το unlock,πρεπει πρωτα να εχει επιτευχθει το jailbreak.

Στην δικια σου περιπτωση(themes) οπως ειπα και πριν αυτο που χρειαζεται ειναι μονο το jailbreak,το οποιο ειναι δυνατο ανεξαρτητα απο το τι iphone-firmware(2g-3g,2.0 firmware,2.0.1 κλπ) εχεις αυτην την στιγμη.

Δημοσ.

Καποιος ευτυχης κατοχος του iPhone μπορει να μου πει...Τελικα το συμβολαιο ειναι για 1 ή 2 ετη? Δεν μπορεσα να το δω στο site vodafone. Με τα 3G wind cosmote δουλευει σε καλες ταχυτητες? εχει καποιουσ περιορισμους?

Δημοσ.

Αν και δεν έχω να κάνω με Ελλάδα, απότι είπαν τα παιδιά για 1 χρόνο...

Περιορισμούς δεν έχει απλά πρέπει να βάλεις manual τα στοιχεία στο iphone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...