Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Δεν ξερω σε μια πτωση αν θα επιζησει και για αυτο το φοβαμαι γιατι το τωρινο κινητο μου (SE w810i) εχει φαει απειρες τουμπες και φαινεται ολοκαινουργιο. Επισης δεν ξερω και κατα ποσο θα ειναι βολικο λογω μεγεθους και ευαισθησιας σε γρατζουνιες κτλ, αλλα οπως ειπαμε, παιρνεις iPhone...

iPhone Scratch/Crash Test - PC World

iPhone Crash Test... είναι λίγο extreme το συγκεκριμένο τεστ αλλά αντιλαμβάνεσαι τις αντοχές του iphone :lol:

όσο για το μέγεθος μια χαρά βολικό είναι...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εδώ δίνει το N82 με 0.78

και εδώ το iphone για 0,94

η τιμή 1.36 που αναφέρεις φαντάζομαι ότι την βρίκες στο site της nokia

Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές προκείπτει γιατί το cnet εννοεί μάλλον τη μέση τιμή του SAR ενώ στο site της nokia αναφέρουν την μέγιστη τιμή του.

Κανονικά το αντίθετο θα έπρεπε να γινόταν.

Και 0,97 sar είναι πολύ ή όχι ?Ρωτάω γιατι δέν το έχω ψάξει το θέμα .

Δημοσ.
Αμα ηταν οποιαδηποτε αλλη εταιρια και εκανε κατι τετοιο θα κραζατε ναι ή ου;

Δεν είναι όμως οποιαδήποτε άλλη εταιρία, είναι η Apple...

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι η apple συνιθίζει να πέρνει διάφορα ρίσκα επενδύοντας σε μια τεχνολογία και όχι σε μια άλλη που πολλές φορές εκνευρίζουν αρκετό κόσμο (θυμίζω την έλλειψη floppy εδώ και χρόνια, το MBA χωρίς DVD, 802.11n, firewire,...μπορώ να συνεχίσω πολύ ώρα ακόμα...). Κάποιες φορές τα ρίσκα της βγαίνουν άλλες όχι.

Εδώ είναι προφανές ότι η apple δεν επενδύει στις video κλήσεις. Έχει φτιάξει ένα κινητό κυρίως για internet. Σκοπός είναι να έχεις internet παντού.

Κατά την γνώμη μου καλά κάνει. Οι video κλήσεις είναι μια από τις αποτυχίες του 3G και για αυτό πολύ λίγος κόσμος τις χρησιμοποιεί. Από την άλλη το να έχεις internet ανα πάσα στιγμή, το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Όσο για την υπάρχουσα camera, αν και εμένα δεν με ενδιαφέρει, θα συμφωνίσω ότι έπρεπε να την είχε βελτειώσει λίγο.

Κανονικά το αντίθετο θα έπρεπε να γινόταν.

Και 0,97 sar είναι πολύ ή όχι ?Ρωτάω γιατι δέν το έχω ψάξει το θέμα .

max όριο στην Ευρώπη είναι τα 2 και στην αμερική το 1.6

αν προσέξεις στα link τα περισσότερα κινητά είναι ανάμεσα στα 0.6 και 1.3 με τιμές γύρο στο 0.8 ή 0.9 να αποτελούν ένα μέσο όρο

Δημοσ.
Τεσπα οπως εγραψε ενας φιλος προηγουμενως ακρη δεν προκειται να βγει με καποιους απο εσας.Οτι και να σας πουνε η μονιμη απαντηση θα ειναι "ελα μωρε τι να το κανεις αυτο;".

Εδω φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι ελα μωρε τι να την κανεις την ανταλλαγη αρχειων(!!!).

οκ παραδεχόμαστε (ποιοι είμαστε εμείς;) οτι ΕΙΝΑΙ μεγάλο θέμα η ανταλλαγή αρχείων... εγώ τουλάχιστον το λέω... παρακατώ? αν δηλαδή το παραδεχτώ, τι πάει να πει? οτι ΟΛΟ το κινητό είναι για τα μπάζα;

Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να βγαλω ακρη...ενα χρονο μετα το πρωτο iphone βγηκε η νεα εκδοση και το μονο που βαλανε ειναι gps και 3g χωρις δυνατοτητα βιντεοσκοπησης αντε και τον αυξημενο αποθηκευτικο χωρο!

Αμα ηταν οποιαδηποτε αλλη εταιρια και εκανε κατι τετοιο θα κραζατε ναι ή ου;

κάνε μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβεις οτι η συγκεκριμένη συσκευή πλάσαρε κάποια χαρακτηριστικά που οι υπόλοιποι τρέχουνε να τα συμπεριλάβουνε στις συσκευές τους... και ναι αυτών των κατασκευαστών έχουνε περισσότερα χαρακτηριστικά από το iphone αλλά βρες μου ΜΙΑ που να κοστίζει κάτω από 500 ευρώ... μπροστά στα 200 του iphone καταντάς τουλάχιστον γραφικός...

σε ξαναρωτάω... βρες μου ένα κινητό ΕΩΣ 200 ευρώ που να έχει 3,5" οθόνη αφής... δεν θα στο κάνω πιο δύσκολο... π.χ. να ΕΙΝΑΙ multitouch και να ΜΗΝ χαράσεται όσο και να χτυπιέσαι

Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το εχεις καταλαβει το εως 200? ειναι με κλειστο 2ετες συμβολαιο σε καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας.

Επισης καλο θα ηταν να κρατησεις μια πισινη για το ποσο θα διατηρηθουν αυτες οι τιμες στην Ελλαδα και αν ναι σε τι προγραμματα θα εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να γινει συνδρομητης για να παρεις τη συσκευη.

Υ.Γ

Τωρα για το ποιος ειναι γραφικος αστο καλυτερα...

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα με τον κυριακο....τα 200 ευρω ειναι για συμβολαιο υποχρεωτικα 2 ετων με στανταρ παγιο το πιθανοτερο γυρω στα 60 ευρω..κανε 24μηνες επι 60 ευρω το μηνα...τωρα το ποσο θα κοστιζει η απλη συσκευη αυτο ειναι αλλο...

Δημοσ.
Επειδη μαλλον δεν το εχεις καταλαβει το εως 200? ειναι με κλειστο 2ετες συμβολαιο σε καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας.

Επισης καλο θα ηταν να κρατησεις μια πισινη για το ποσο θα διατηρηθουν αυτες οι τιμες στην Ελλαδα και αν ναι σε τι προγραμματα θα εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να γινει συνδρομητης για να παρεις τη συσκευη.

εσύ δηλαδή που την ψάχνεις τόσο πολύ τη δουλειά, αν σου πω οτι σιγά μην το πάρω από την Ελλάδα το 3G, θα μου πεις "α καλά εμένα αν δεν μου το φέρει σπίτι μου δίμετρη ξανθιά και να μου την πέσει, δεν το παίρνω"? σιγά μην περιμένω να έρθει Ελλάδα φίλος... 11 Ιουλίου φεύγει από UK... μόλις μάθω τιμή θα σε ενημερώσω... ούτως ή άλλως το απλό έχω ήδη άτομο να το πάρει με 300 ευρώ, άρα το 3G τσάμπα θα μου 'ρθει :lol:

μην τρελαίνεσε πάντως... και usa και uk θα πωλείται η συσκευή μόνη της... και 300 ευρώ να έχει, ακόμα δεν μου απάντησες για το κινητάκι με 3,5" οθόνη αφής... στις δικές σου ενστάσεις όπως είδες, κύριος, απάντησα και πιστεύω σε κάλυψα... για να σε δω...

Δημοσ.
συμφωνω απολυτα με τον κυριακο....τα 200 ευρω ειναι για συμβολαιο υποχρεωτικα 2 ετων με στανταρ παγιο το πιθανοτερο γυρω στα 60 ευρω..κανε 24μηνες επι 60 ευρω το μηνα...τωρα το ποσο θα κοστιζει η απλη συσκευη αυτο ειναι αλλο...

να ανακοινωθεί πρώτα και το συζητάμε ξανά... ας είναι καλά ο θείος usa και θα μας έρθει πάλι στην φτήνια αν εδώ Ευρώπη είναι "ακριβό"...

Δημοσ.
ναι αλλά θα το ξεκλειδώσουν δε μπορεί

Ναι αλλα αφου θα υπογραφεις συμβολαιο οταν το αγοραζεις, στο καταστημα :X

Δημοσ.
εσύ δηλαδή που την ψάχνεις τόσο πολύ τη δουλειά, αν σου πω οτι σιγά μην το πάρω από την Ελλάδα το 3G, θα μου πεις "α καλά εμένα αν δεν μου το φέρει σπίτι μου δίμετρη ξανθιά και να μου την πέσει, δεν το παίρνω"? σιγά μην περιμένω να έρθει Ελλάδα φίλος... 11 Ιουλίου φεύγει από UK... μόλις μάθω τιμή θα σε ενημερώσω... ούτως ή άλλως το απλό έχω ήδη άτομο να το πάρει με 300 ευρώ, άρα το 3G τσάμπα θα μου 'ρθει :lol:

μην τρελαίνεσε πάντως... και usa και uk θα πωλείται η συσκευή μόνη της... και 300 ευρώ να έχει, ακόμα δεν μου απάντησες για το κινητάκι με 3,5" οθόνη αφής... στις δικές σου ενστάσεις όπως είδες, κύριος, απάντησα και πιστεύω σε κάλυψα... για να σε δω...

Μαλιστα δηλαδη να υποθεσω οτι ολοι ειναι σαν και εσενα...ατομα που δεν τους ενδιαφερουν ελλειψεις οπως κλειδωμενο bluetooth,κακη καμερα χωρις βιντεοσκοπηση και πολλα αλλα και επιπροσθετα με τη δυνατοτητα να το παρουν απο το εξωτερικο!:P

Οντως με καλυψες...οτι εισαι fanboy.

Και φυσικα αμα πιστευεις οτι σκετη η συσκευη θα εχει 300? τοτε εισαι βαθεια νυχτωμενος.

Τεσπα τσαμπα τη κανουμε αυτη τη κουβεντα γιατι ειναι προφανες πως οτι και να σου πω εσυ θα τσαμπουνας μονιμα τα φοβερα επιχειρηματα "ειναι Apple" και "Ελα μωρε και τι με νοιαζει;"Εδω ενας αλλος χαιροταν που ανεβηκε η μετοχη της Apple λες και θα επαιρνε μερισμα!:lol:

Τουλαχιστον αυτη την φορα θα εχει αποσπωμενη μπαταρια;Εκτος βεβαια και αν διορθωνεται και αυτο μεσω software!

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Δεν πολυγράφω στο φόρουμ, αλλά έχω κάποιες απορίες τις οποίες πιστεύω ότι τις μοιράζονται πολλοί.

Μείωση τιμής του iphone: 200 ντόλαρς.

Ωραία....

ΑΛΛΑ: Σε εποχές iphone 1 μπορεί να έδινες ένα 500άρικο, αλλα είχες στα χέρια σου τη συσκευή. Υποτίθεται ότι ήσουν υποχρεωμένος για να κάνεις συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ και να συνεχίσεις να πληρώνεις πάγια (για τους καλούληδες-νόμιμους χρήστες το πρώτο iphone κόστισε γυρω στο 1000άρικο με τα πάγια)

ΤΩΡΑ με το 200άυερω, θα πάρουμε κινητό στο χέρι? Αμφιβάλλω έτσι όπως είναι οι ανακοινώσεις για υποχρεωτική ενεργοποίηση στο κατάστημα.

Άρα: Υποχρεωτικό διετές συμβόλαιο και κλείδωμα με τη συγκεκριμένη sim.

Είμαι macάκιας και είχα το iphone 1 απο πέρσυ το σεπτέμβρη, αλλα αυτή τη φορά η apple μας γα...

Και θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις 2 χρόνια πάγια και αν δεν θες να αλλάξεις αριθμό θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να χάσεις την εγγύηση της συσκευής.

Η απορία είναι: Καλά τα λέω δάσκαλε? Μηπως παρεξήγησα?

Αν είναι όντως έτσι το iphone 3G θα πατώσει.

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...αλλά επειδή το βιάζομαι το κινητό και απο e-bay (που δεν είμαι και πολύ σχετικός) δεν βρήκα τίποτα ...μπορώ να το αγοράσω από apple store?και να μου το στείλουν?για το παλιό αναφέρομαι..ευχαριστώ προκαταβολικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...