Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μόλις "τσίμπησα" και γω το άσπρο 16gb. Το βρήκα στο vodafone shop στην 3η Σεπτεμβρίου. Βέβαια κόντεψα σχεδόν να τσακωθώ μέχρι να το πάρω γιατί μου έλεγαν μπούρδες για να με πείσουν να υπογράψω συμβόλαιο! Τι το οτι είναι κλειδωμένο το 3g μου είπαν, τι πως θα χάσω την εγγύηση αν του βάλω άλλη sim, ακόμη και πως η βόντα ετοιμάζεται να τα κλειδώσει όλα και όσοι τα έχουν πάρει και έχουν άλλες sim να πάρουν τον πο*λο! Anyway, το πήρα χωρίς να κάτσω να τους εξηγήσω πολλά πράγματα και τώρα του κάνω update! Εύχομαι μόνο μη γίνει καμιά στραβή και εφανιστούν τίποτα σημάδια στο πίσω πλαστικό... Επίσης έκοψα ότι συμβόλαιο είχα με την βόντα τα τελευταία 10 χρόνια (έκανα απλά καρτοκινητό το νούμερο μέχρι να μάθουν όλοι την αλλαγή) και ...welcome Wind με εταιρικό πακετάκι και 5gb data με συνολικό πάγιο κάτω από 35 ευρώ!
kpartsi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μα έχω ακούσει οτι τραβαει video Πράγματι κυκλοφόρησαν 2 εφαρμογές που προσθέτουν την λειτουργία λήψης βίντεο. Ιδιαίτερα το Cycorder (Cydia) δείχνει πολύ δυνατή εφαρμογή αλλά ακόμα δεν έχει ταυτόχρονη λήψη ήχου.... Περιμένουμε καινούργια έκδοση του προγράμματος!!!!
-NetHawk- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ικανοποιητικο ειναι και το videorecorder με ταυτοχρονη ληψη ηχου και σχετικα καλη ληψη απο αποψη εικονας...Ελπιζω βεβαια να δουμε και κατι καλυτερο στο μελλον.
kpartsi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Πέρα του οτι κοστίζει 20 δολ., δεν έχει καλή ποιότητα εικόνας όπως το Cycorder που είναι και free.
topgunidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ρε παιδιά εγώ κάθε φορά που το συγχρονίζω μου κάνει backup....και αυτό το backup κρατά πάνω από μισάωρο.Είχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές από το itunes store αλλά και έναν απλο συχρονισμό να θέλω να κάνω στα ονόματα αυτός κρατά πάνω από μισάωρο.Το έχει παρατηρ΄σει αυτό κανείς?
topgunidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μόλις "τσίμπησα" και γω το άσπρο 16gb. Το βρήκα στο vodafone shop στην 3η Σεπτεμβρίου. Βέβαια κόντεψα σχεδόν να τσακωθώ μέχρι να το πάρω γιατί μου έλεγαν μπούρδες για να με πείσουν να υπογράψω συμβόλαιο! Τι το οτι είναι κλειδωμένο το 3g μου είπαν, τι πως θα χάσω την εγγύηση αν του βάλω άλλη sim, ακόμη και πως η βόντα ετοιμάζεται να τα κλειδώσει όλα και όσοι τα έχουν πάρει και έχουν άλλες sim να πάρουν τον πο*λο! Anyway, το πήρα χωρίς να κάτσω να τους εξηγήσω πολλά πράγματα και τώρα του κάνω update! Εύχομαι μόνο μη γίνει καμιά στραβή και εφανιστούν τίποτα σημάδια στο πίσω πλαστικό... Επίσης έκοψα ότι συμβόλαιο είχα με την βόντα τα τελευταία 10 χρόνια (έκανα απλά καρτοκινητό το νούμερο μέχρι να μάθουν όλοι την αλλαγή) και ...welcome Wind με εταιρικό πακετάκι και 5gb data με συνολικό πάγιο κάτω από 35 ευρώ! τι εννοείς σημάδια στο πλαστικό??εγώ δεν έχω δεί τιποτα εδώ και μερικές μέρες...
kpartsi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εννοεί τα σπασίματα (cracks) που έχουν αναφερθεί σε διάφορα forums και αφορούν ιδιαίτερα το λευκό iphone. Με το που πατάς sync, το backup γίνεται αυτόματα. Και κρατάει πιο πολύ, όσο πιο πολλά προγράμματα έχεις εγκαταστήσει. Σε εμενα διαρκεί μία ώρα περίπου. Στο Ίντερνετ υπάρχουν διάφοροι οδηγοί για να το απενεργοποιήσεις. Ένας εύκολος -μπακαλίστικος- τρόπος είναι να πατήσεις στιγμιαία το χ δεξιά της μπάρας που δείχνει την πρόοδο του sync ώστε να το αποφύγεις και να περάσεις στο συγχρονισμό των υπόλοιπων θεμάτων....
dirtrider_gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Για δοκιμασε να πατησεις apply αντι για sync...
dirtrider_gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ...το apply εμφανιζεται αφου κανεις εστω και μια αλλαγη...
gs20309 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ναι. Θα κατεβάσει τον Πόλεμο των Άστρων σε 1080p. Και θα το παίξει κιόλας. lolzz εχω αρχίσει να ετοιμάζω ποπ κορν να μαζευτούμε όλοι μαζί να το δούμε ταυτόχρονα από τα iphones μας... Τελικά για το θέμα της V Service + εγγύηση έκανα μια ωραιότατη καταγγελία στη βοντα και φυσίκα δεν τους άφησα το ασπρούλι μου για service.. ας κάνουν ότι θελουν το ανέλαβε η εκποιζω από δω κ πέρα ...
dirtrider_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Themes πως περναμε ρε παιδια? Μονο μετα απο jailbreak? Κι αν ναι,εχει γινει jailbreak στο 3g?
papatrexas! Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ρε παιδιά εγώ κάθε φορά που το συγχρονίζω μου κάνει backup....και αυτό το backup κρατά πάνω από μισάωρο.Είχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές από το itunes store αλλά και έναν απλο συχρονισμό να θέλω να κάνω στα ονόματα αυτός κρατά πάνω από μισάωρο.Το έχει παρατηρ΄σει αυτό κανείς? Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι γινεται αυτη η διαδικασια ωστε να μην ξαναρωταμε εμεις που το περιμενουμε ακομα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Themes πως περναμε ρε παιδια?Μονο μετα απο jailbreak? Κι αν ναι,εχει γινει jailbreak στο 3g? Ναι,εχει γινει jailbreak,κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια καποια posts πριν. Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι γινεται αυτη η διαδικασια ωστε να μην ξαναρωταμε εμεις που το περιμενουμε ακομα; Δεν υπαρχει καποια λυση.Οσες περισσοτερες εφαρμογες εχεις,τοσο πιο αργο το backup.Εν αναμονη καποιου firmware που θα διορθωνει το προβλημα λοιπον.Ενα απο τα προβληματα που υποτιθεται πως θα διορθωσει η apple με τα επομενα updates.
papatrexas! Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δεν υπαρχει καποια λυση.Οσες περισσοτερες εφαρμογες εχεις,τοσο πιο αργο το backup.Εν αναμονη καποιου firmware που θα διορθωνει το προβλημα λοιπον.Ενα απο τα προβληματα που υποτιθεται πως θα διορθωσει η apple με τα επομενα updates. Sorry ρε φιλε,αλλα δεν το καταλαβα Δηλαδη καθε φορα που ανοιγεις το κιν αργει να ανοιξει αν εχεις πολλες εφαρμογες; Ειμαι λιγο ασχετος με τους ορους αυτους οπως backup. *papatrexas akouei idi ta xaxanita twn allwn...
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Sorry ρε φιλε,αλλα δεν το καταλαβα Δηλαδη καθε φορα που ανοιγεις το κιν αργει να ανοιξει αν εχεις πολλες εφαρμογες; Ειμαι λιγο ασχετος με τους ορους αυτους οπως backup. Οχι καθε φορα που το ανοιγεις.Το backup γινεται οταν κανεις syncronize με το itunes(περνας/σβηνεις mp3,ταινιες,photos,contacts κλπ με αλλα λογια)Ταυτοχρονα μ αυτη την διαδικασια,το itunes κραταει και ενα αντιγραφο ασφαλειας(backup)των επαφων σου,των sms κλπ κλπ,ετσι ωστε αν χρειαστει να σβησεις τα παντα απο το iphone και να κανεις restore,να μην χασεις τιποτα. Οσο περισσοτερα apps εχεις εγκατεστημενα λοιπον,τοσο πιο αργο ειναι και το backup οταν κανεις syncronize με το itunes. *papatrexas akouei idi ta xaxanita twn allwn... Μην αγχωνεσαι,κανεις δεν γεννηθηκε με την γνωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.