Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το δοκίμασα με την συνδεσή μου wind 55που έχω.Χρεώθηκα λογικά το ξέρω αλλά σίγουρα άνοιξε μερικές σελίδες.

Από εκεί και πέρα αφού λειτουργει αυτό το apn δεν ξέρω γιατί να μην λειτουργεί και το ADSM.

Αύριο θα κάνω την δοκιμή και θα ενεργοποιήσω το ADSM στην γραμμή μου αυτό με τα 8 ευρώ τον μήνα για να δώ αν θα μπαίνει και θα ανεβάσω και βιντεάκι....

Εννοείς οτι θα κατεβάσεις ταινία από το Ίντερνετ του iPhone?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι. Θα κατεβάσει τον Πόλεμο των Άστρων σε 1080p. Και θα το παίξει κιόλας.

Δημοσ.
220$ έχει μόνο η μια από αυτές, οι άλλες φτάνουν μέχρι τα 75$ :-)

ναι αλλα εμενα αυτη μ'αρεσε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι τα 75 δεν ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ;;;;:confused:

Δημοσ.

εννοώ ότι θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι για να δείξω ότι όντως λειτουργεί.Τώρα μιλώντας με το 1260 της wind μου έδωσαν αναλυτικά οδηγείες για το τι πρέπει να βάλω για apn και μάλιστα μου είπε ότι έχουν και επίσημη ενημέρωση για το iphone και ότι λειτουργεί με το adsm...

Δημοσ.
ναι αλλα εμενα αυτη μ'αρεσε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι τα 75 δεν ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ;;;;:confused:

Ε, για τέτοια θήκη 45? δεν είναι και υπερβολικό ποσό. Εξάλλου, τόσα λεφτά για την συσκευή αξίζουν και μια καλή θήκη να την προστατεύει. :-)

Δημοσ.

παντως υπαρχουν πολλα σιτε που εχουν και msn και λενε οτι το δινουν 350$ και 80$ τα μεταφορικα αλλα μου φενονται πολυ μουφες γιατι πρεπει πρωτα να δοσεις τα λεφτα και οταν τους ειπα πως ξερω οτι ειναι αξιοπιστοι μου λενε θα σου στειλουμε τα χαρτια της εταιριας μας πρωτα και κατι τετοια!!!λετε να παρω απο κανα τετοιο σιτε η ειναι μεγαλο ρισκο?

Δημοσ.
παντως υπαρχουν πολλα σιτε που εχουν και msn και λενε οτι το δινουν 350$ και 80$ τα μεταφορικα αλλα μου φενονται πολυ μουφες γιατι πρεπει πρωτα να δοσεις τα λεφτα και οταν τους ειπα πως ξερω οτι ειναι αξιοπιστοι μου λενε θα σου στειλουμε τα χαρτια της εταιριας μας πρωτα και κατι τετοια!!!λετε να παρω απο κανα τετοιο σιτε η ειναι μεγαλο ρισκο?

Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες ποτέ :-)

Δημοσ.

Ρε παιδια αμερική απο που, ebay; Τελευταια φορα που κοιταξα, οι τιμες ηταν εξωφρενικες! Για προτεινετε καποιον seller, με τα χαρας το παιρνω! :-)

Δημοσ.

για σε ολουσ,

εχο μια εροτισι: δουλευο Ρουμανια κε εχο το black berry τορα για να περνο μαιλ απο τι δουλια. μπορο να παρο το ιphone απο τιν orange εδο αλλα μου ιπαν οτι το σιστιμα τον μειλ δεν δουλευι οποσ τοy BB. διλαδι οταν σου ερχετε μειλ σε ενιμερονι οτι εχισ ενα μειλ αλλα πρεπι να μπισ στο ιντερνετ για να το διαβασισ. ινε αλιτηια αυτο? νομιζα οτι με το edge θα δουλευι σαν το ΒΒ. κσερι κανισ αν ινε ετσι ι οχι?

Δημοσ.

μακριά από τέτοια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...