Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το εχεις δοκκιμασει με αλλη καρτα εκτος απο vodafone και μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις ΑΡΝ?

Nαι!

Δουλευει και με wind και με cosmote το ιντερνετ.

Αλλαζεις πολυ ευκολα το apn.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το θελω το θελω το θελω!!!!

ακουσα οτι παιρνει φωτια στην φορτιση??? αληθευει?

Ναι και καίγεται και το Σέιχ Σου :P Που το άκουσες αυτό; :rolleyes:

Δημοσ.

Και για όποιον ενδιαφέρεται για Γ@ΜΑΤΕΣ θήκες για το iPhone, ας δει ΕΔΩ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έρχονται από Αμερική, αλλά αξίζουν τον κόπο.

Δημοσ.
Εγώ παράγγειλα απο εδώ http://www.more-thing.com/iphone-3g.html?osCsid=b9d57842660b63d48146369a8fe5ed81

την ultra slim silicon case και το crystal screen protector συνολικά 21,80 δολάρια και 6 τα μεταφορικά .

Στέλνει Ελλάδα και το περιμένω. Όταν το έχω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις.

Τελικα και εγω απο εκει παραγγειλα.Με εψησες.Σε χρωμα cloundy την πηρα μαζι με το crystal screen protector.Για να δουμε...

Βεβαια θα ερθουν πιο νωρις απο το κινητο γιατι στην Vodafone μου ειπαν οτι σε κανενα μηνα θα εχω το τηλεφωνο.Προηγουνται οπως μου ειπαν οσοι ειχαν κανει προπαραγγελια και οσοι θα το αγορασουν με συνδεση...:(

Δημοσ.
Και για όποιον ενδιαφέρεται για Γ@ΜΑΤΕΣ θήκες για το iPhone, ας δει ΕΔΩ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έρχονται από Αμερική, αλλά αξίζουν τον κόπο.

καλά χλιδή όχι αστεία!

Δημοσ.

ρε παιδια δεν υπαρχει κανενα μαγαζι να το παρουμε πιο φτηνα απο οτι στην voda γιατι μας κοβουν λιγο τον κ*** και μετα να κανουμε συνδεση σε αλλη εταιρια?

Δημοσ.
ρε παιδια δεν υπαρχει κανενα μαγαζι να το παρουμε πιο φτηνα απο οτι στην voda γιατι μας κοβουν λιγο τον κ*** και μετα να κανουμε συνδεση σε αλλη εταιρια?

μονο εκτος της πλουσιας ελλαδας....

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα δουλεύει μια χαρά το 3g web surfing από τις άλλες εταιρίες. η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι αν μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet χρησιμοποιώντας την 3γ κάρτα μου από την βοδαφονε. δηλαδή να αγοράσω την συσκευή-χωρίς να αλλάξω πρόγραμμα- έχω το απλό βοδαφονε 100 με 3γ σιμ καρτα. κανείς που το έχει δοκιμάσει:

Δημοσ.

η "καλύτερη" λύση είναι το κατεστραμμένo οικονομικά αμέρικα αλλά για μας λίγο δύσκολη (νομίζω 200-300 δολλάρια, όπου και 1οβρο=1,5 dollars

είχα γνωρίσει ένα παιδί που μου πε θα το παιρνε από κει (τώρα θα το χει πλέον) επειδή ένα έτος της σχολής του πηγαινε Νέα Υόρκη και είχε λίστα από παραγγελίες διάφορων (iphones macs etc)

Δημοσ.
Το εχεις δοκκιμασει με αλλη καρτα εκτος απο vodafone και μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις ΑΡΝ?

Το δοκίμασα με την συνδεσή μου wind 55που έχω.Χρεώθηκα λογικά το ξέρω αλλά σίγουρα άνοιξε μερικές σελίδες.

Από εκεί και πέρα αφού λειτουργει αυτό το apn δεν ξέρω γιατί να μην λειτουργεί και το ADSM.

Αύριο θα κάνω την δοκιμή και θα ενεργοποιήσω το ADSM στην γραμμή μου αυτό με τα 8 ευρώ τον μήνα για να δώ αν θα μπαίνει και θα ανεβάσω και βιντεάκι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...