Danny7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 η apple δεν ελεγε οτι το iphone δεν θα ξεπερνα το 190$ δεν θυμαμαι καλα και κατι τετοια τωρα τι το δινουν τοσο ακριβα ακομα και με προγραμμα!!!
pericles Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 η apple δεν ελεγε οτι το iphone δεν θα ξεπερνα το 190$ δεν θυμαμαι καλα και κατι τετοια τωρα τι το δινουν τοσο ακριβα ακομα και με προγραμμα!!! Η τιμη ειναι ιδια και με την Ιταλια, ενω στη Γαλλια ειναι πιο ακριβη και πρεπει και να δωσεις 100? παραπανω να στην ξεκλειδωσουν εαν θες να χρησιμοποιησεις αλλα δικτυο περα απο αυτο που εχει συμφωνησει η Apple. Στη Γερμανια ειναι πιο φτηνο αλλα κλειδωμενο. Στην Αμερικη το παιρνεις με 2 χρονια συμβολαιο AT&T στα $199 (16 GB) αλλα μονο με συμβολαιο και κλειδωμενο στο δικτυο της εταιριας. Στην Ινδια... αστα... 750? και βαλε... Σε γενικες γραμμες δεν ειναι να παραπονιομαστε γιατι τοσο ειναι η τιμη του... ξελειδωτο και με επιλογη δικου σου δικτυου... αλλιως θα χταφταμε οτι εταιρια μας εδιναν... και παλι ευχαριστω θα λεγαμε.
Devil9697 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να μου κάνεις 1-2 link μιας και με ενδιαφέρει αλλά δεν προλαβαίνω τη συγκεκριμένη στιγμή να το ψάξω; Επειδή μια απο αυτές τις μέρες θα πάρω όλες τις εταιρίες σβάρνα για να δώ ποια κάνει το ποιο συμφέρων πρόγραμμα μαζί με data,οταν μάθω θα σου πω...
topgunidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Φυσικά και θα παίζει μια χαρά (θα χρειαστεί απλά να περάσεις το APN στις ρυθμίσεις). Επίσης αν έχεις ήδη σύνδεση στην Wind μπορείς να ενσωματώσεις σε αυτή και οποιοδήποτε από τα πακέτα που έχει με τις 3g data cards (1,5, unlimited data), πληρώνοντας το επιπλέον πάγιο! Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι παίζει σε 3g με το adsm της wind, αφού μπαίνει κανονικά με το gint.b-online.gr
ATG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιζει με ολες τις εταιριες και δεν ζητα δευτερη ενεργοποιηση.
papatrexas! Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Προσπαθω να αγορασω μια θηκη απο το apple.com αλλα μου ζηταει κατα την διαδικασια δημιουργιας του account να συμπληρωσω την επιλογη state και δεν ξερω τι να κανω.Δεν μπορω να βρω ομως στο site που λεει αν φερνει Ελλαδα ή οχι.Δεν μπορω να περιμενω ποτε θα φερει η Vodafone αξεσουαρ.Απ οτι μου ειπαν θα κανουν κανενα διμηνο να φερουν. Υπαρχει καποια αλλη λυση για να αγορασω οπως πχ ebay και αν ναι εχετε καποιον καλο seller να μου προτεινετε; Thanks!
jason_rethymno Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Nα και μια ψηφοφορία για το iPhone απο το in.gr
koumbouni Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Προσπαθω να αγορασω μια θηκη απο το apple.com αλλα μου ζηταει κατα την διαδικασια δημιουργιας του account να συμπληρωσω την επιλογη state και δεν ξερω τι να κανω.Δεν μπορω να βρω ομως στο site που λεει αν φερνει Ελλαδα ή οχι.Δεν μπορω να περιμενω ποτε θα φερει η Vodafone αξεσουαρ.Απ οτι μου ειπαν θα κανουν κανενα διμηνο να φερουν.Υπαρχει καποια αλλη λυση για να αγορασω οπως πχ ebay και αν ναι εχετε καποιον καλο seller να μου προτεινετε; Thanks! Εγώ παράγγειλα απο εδώ http://www.more-thing.com/iphone-3g.html?osCsid=b9d57842660b63d48146369a8fe5ed81 την ultra slim silicon case και το crystal screen protector συνολικά 21,80 δολάρια και 6 τα μεταφορικά . Στέλνει Ελλάδα και το περιμένω. Όταν το έχω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις.
ggp759 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι παίζει σε 3g με το adsm της wind, αφού μπαίνει κανονικά με το gint.b-online.gr Το εχεις δοκκιμασει με αλλη καρτα εκτος απο vodafone και μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις ΑΡΝ?
dream21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το εχεις δοκκιμασει με αλλη καρτα εκτος απο vodafone και μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις ΑΡΝ? εγω παντος το δοκιμασα με καρτα f2g wind με τα 5 ευρω για 2 μερες non stop internet ,αλλα δεν συνδεεται καθολου.μαλιστα δοκιμασα και με την sim του συμβολαιου που εχω με την wind και παλι το ιδιο.ισως να ειναι λαθος η ρυθμισεις μου αλλα θελω να μην το πιστευω διοτι στο APN δινεις μονο gint.b-online.gr και τιποτα αλλο.δυστηχως τζιφος
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εγω παντος το δοκιμασα με καρτα f2g wind με τα 5 ευρω για 2 μερες non stop internet ,αλλα δεν συνδεεται καθολου.μαλιστα δοκιμασα και με την sim του συμβολαιου που εχω με την wind και παλι το ιδιο.ισως να ειναι λαθος η ρυθμισεις μου αλλα θελω να μην το πιστευω διοτι στο APN δινεις μονο gint.b-online.gr και τιποτα αλλο.δυστηχως τζιφος Username(web ειναι) και password(web ειναι και αυτο) εβαλες??
dream21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Username(web ειναι) και password(web ειναι και αυτο) εβαλες?? σε ευχαριστω φιλε.εστρωσε
georgeadams Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Προσπαθω να αγορασω μια θηκη απο το apple.com αλλα μου ζηταει κατα την διαδικασια δημιουργιας του account να συμπληρωσω την επιλογη state και δεν ξερω τι να κανω.Δεν μπορω να βρω ομως στο site που λεει αν φερνει Ελλαδα ή οχι.Δεν μπορω να περιμενω ποτε θα φερει η Vodafone αξεσουαρ.Απ οτι μου ειπαν θα κανουν κανενα διμηνο να φερουν.Υπαρχει καποια αλλη λυση για να αγορασω οπως πχ ebay και αν ναι εχετε καποιον καλο seller να μου προτεινετε; Thanks! Από το Αμερικάνικο Applestore μπορείς να αγοράσεις μόνο αν είσαι κάτοικος Αμερικής (αντίστοιχα, από το Αγγλικό αν είσαι στην Αγγλία κλπ).
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 σε ευχαριστω φιλε.εστρωσε Ωραιος!! Προσοχη ομως γιατι αν δεν εχεις καποιο προγραμμα data ή προπληρωμενη καρτα ειναι γυρω στα 6 ευρω το mb!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.