Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάντος δεν με αφηνει σε ησυχια ποσο data χρειάζεται το κινητό για gps, λίγο internet, λίγο παρακολούθηση webcam και sync. Μιλάω για 3g.

Δημοσ.

Θέλω να ρωτίσω και κάτι άλλο...Αν πάρεις το iphone σκέτη συσκευή και πάρεις μεια wind 3g με 1gb data πχ. θα παίζει στο iphone? η θέλει αποκλειστικά vodafone?

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλω να ρωτίσω και κάτι άλλο...Αν πάρεις το iphone σκέτη συσκευή και πάρεις μεια wind 3g με 1gb data πχ. θα παίζει στο iphone? η θέλει αποκλειστικά vodafone?

Φυσικά και θα παίζει μια χαρά (θα χρειαστεί απλά να περάσεις το APN στις ρυθμίσεις). Επίσης αν έχεις ήδη σύνδεση στην Wind μπορείς να ενσωματώσεις σε αυτή και οποιοδήποτε από τα πακέτα που έχει με τις 3g data cards (1,5, unlimited data), πληρώνοντας το επιπλέον πάγιο!

B)

Δημοσ.

Κατέβασα μια εφαρμογή από το App Store, έκανα συγχρονισμό με το iPhone, αλλά δεν τη βλέπω πουθενά... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας αλα εμενα μου φαινετε πολυ καλο..το εχω απο την Πεμπτη αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα που πιρα το 8αρι..Βεβαια η τιμη που το πηρα λογο επιδοτησης κ.τ.λ ηταν ολιγον εξευτελιστικη, αλλα τον εχω τον ενδιασμο μου..

Δημοσ.
Το πακέτο σύνδεσης ειναι αυτο iPhone

100 lite 35,00  100 150 250 MB* 375 

πιστεύετε ότι αξίζει..απο ότι κοίταξα γενικά για συνδέσεις,ειναι μια χαρά,γιατί εχει και 150 sms αλλά και 256 mb για το net.το net εγώ το θέλω περισσότερο για το gps,για πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.

κ εγώ το 100lite επέλεξα, βασικά όμως εαν κάνεις σύνδεση μέχρι και 31 δεκεμβ 2008 σου δίνουν εχτρα 250 μβ για ενα χρόνο, δηλαδή θα έχεις κάθε μήνα 100 λεπτά ομιλίας, 150 σμσ, 500 μβ , πιστεύω με καλύπτουνε, όμως εαν δεις ότι δεν σε συμφέρει μετα απο 2 μήνεσ μπορείς να διακόψεις τη σύνδεση (πληρώνεις το υπόλοιπο της συσκευής, την επιδότηση που σου δώσανε βασικά), το πάγιο δεν είναι 35 ευρώ αλλά 35 +5 κάτι βλακείες της βοντα άρα σύνολο 40 ευρώ το μήνα...

το 375 στο τελος που εχεις γραψει τι είναι??

βέβαια δεν έψαξα για άλλες εταιρίες αυτά που λένε για 3g μεσω wind k cosmote γιατί ήθελα από cu να κρατήσω τον αριθμό μου,

μια ερώτηση να κάνω?? όταν προσθέτω μια φωτό σε μια επαφή κ κάνω

add photo --> take photo meta αυτή η φωτό που αποθηκεύεται?? γιατί στο φάκελο με τις φωτογραφίες δεν υπάρχει κ δεν τις βρίσκω.. δεν τις αποθηκεύει εκεί?, που τις αποθηκεύει???

Δημοσ.
Δεν ξερω για εσας αλα εμενα μου φαινετε πολυ καλο..το εχω απο την Πεμπτη αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα που πιρα το 8αρι..Βεβαια η τιμη που το πηρα λογο επιδοτησης κ.τ.λ ηταν ολιγον εξευτελιστικη, αλλα τον εχω τον ενδιασμο μου..

Γιατι δεν ξερεις αν εκανες καλα που πηρες το 8αρι;

Δημοσ.

Γιατί μάλλον ήθελε το 16άρι!!!! :-) Εγώ με διάφορα παιχνιδάκια, εφαρμογές, τραγουδάκια και ταινίες ήδη συμπλήρωσα 10 GB φορτωμένα...

@lizart684: Από Ελλάδα το πήρες Πέμπτη;;;; περίεργο, μάλλον θα έχεις δυνατά κονέ!!!! Και επίσης αυτό με την επιδότηση επίσης περίεργο. Στο iphone δεν δίνεται επιδότηση για προηγούμενα συμβόλαια αλλά μείωση της τιμής με βάση το συμβόλαιο που θα υπογράψεις για το επόμενο έτος και αυτά τα προγράμματα ανακοινώθηκαν Παρασκευή.

Δημοσ.
κ εγώ το 100lite επέλεξα, βασικά όμως εαν κάνεις σύνδεση μέχρι και 31 δεκεμβ 2008 σου δίνουν εχτρα 250 μβ για ενα χρόνο, δηλαδή θα έχεις κάθε μήνα 100 λεπτά ομιλίας, 150 σμσ, 500 μβ , πιστεύω με καλύπτουνε, όμως εαν δεις ότι δεν σε συμφέρει μετα απο 2 μήνεσ μπορείς να διακόψεις τη σύνδεση (πληρώνεις το υπόλοιπο της συσκευής, την επιδότηση που σου δώσανε βασικά), το πάγιο δεν είναι 35 ευρώ αλλά 35 +5 κάτι βλακείες της βοντα άρα σύνολο 40 ευρώ το μήνα...

το 375 στο τελος που εχεις γραψει τι είναι??

βέβαια δεν έψαξα για άλλες εταιρίες αυτά που λένε για 3g μεσω wind k cosmote γιατί ήθελα από cu να κρατήσω τον αριθμό μου,

μια ερώτηση να κάνω?? όταν προσθέτω μια φωτό σε μια επαφή κ κάνω

add photo --> take photo meta αυτή η φωτό που αποθηκεύεται?? γιατί στο φάκελο με τις φωτογραφίες δεν υπάρχει κ δεν τις βρίσκω.. δεν τις αποθηκεύει εκεί?, που τις αποθηκεύει???

Το 375 είναι η τιμη της συσκεύής με το πρόγραμμα,απο ότι είδα υπάρχουν αλλα προγράμματα απο άλλεσ εταιρίες που συμφέρουν περισσότερο...και με 1gb+ data...και με λιγότερο απο 40Ε το μήνα,έτσι λέω να το πάρω εγώ..

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω κατι σκετη συσκευη ποσο κανει?

Χωρίς κάποιο πρόγραμμα, οι τιμές αγοράς έχουν ως εξής:

iPhone 3G [8GB] 499 ευρώ

iPhone 3G [16GB] 569 ευρώ

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

Πηγή: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/iPhoneHandsetsList.action

Δημοσ.

ενα φοβερο τηλεφωο,

αλλα για μια χωρα τριτκοσμικη στο mobile internet,

η apple σκοπευει να γεμισει ολο το κοσμο με iphone,

ελπιζω αυτη η υπερπροσφορα να ριξει τις τιμες

Δημοσ.
Το 375 είναι η τιμη της συσκεύής με το πρόγραμμα,απο ότι είδα υπάρχουν αλλα προγράμματα απο άλλεσ εταιρίες που συμφέρουν περισσότερο...και με 1gb+ data...και με λιγότερο απο 40Ε το μήνα,έτσι λέω να το πάρω εγώ..

Μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να μου κάνεις 1-2 link μιας και με ενδιαφέρει αλλά δεν προλαβαίνω τη συγκεκριμένη στιγμή να το ψάξω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...