kostetos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δηλαδη αν αγορασω απο αμερικη το iphone υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει το 3G?:rolleyes:
ALFR3D Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις ποσο εχει το 3g στο αμερικα ειναι μια φιλη νεα υορκη και το σκεφτομαι σοβαρα να τις το πω να το φερει υπαρχει περιπτωση να κανει 199 $ ? ναι τοσο κανει αλλα αντιθετα απο το παλιο iphone ,σε αναγκαζει να κανεις επιτοπου προγραμα συνδεσης,απο το καταστημα που το περνεις .
mixalisss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ναι τοσο κανει αλλα αντιθετα απο το παλιο iphone ,σε αναγκαζει να κανεις επιτοπου προγραμα συνδεσης,απο το καταστημα που το περνεις . ξερεις αν μπορεις να το παρεις σκετη συσκευη απο εκει;
Devil9697 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 λοιπόν καλού κακού κοιτα το προσεκτικά, εμένα είναι περίπου στη μέση της οθόνης προς τα δεξιά, αλλά σκονίτσες είναι αυτές μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε... κ μην ξεχάσεις βγάλε το πλαστικό κ σκουπισέ το με το πανάκι κ μετά δες, μόνο έτσι φαίνονται... ζηλεύουν ξεζηλεύουν έχουν το δικαίωμα να πουν ότι θέλουν απλά δεν μπορούν να διαψεύσουν ότι είναι απίστευτο μηχάνημα από θέμα design αλλα κ λειτουργικότητας.. όταν ακούω τέτοια λεω απλά ότι δεν το έχουν δουλέψει ή απλά δεν τους βόλεψε, ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του , τι άλλο να σκεφτεί κανείς?? .. ας πάρουν τα παντοφλάκια της νοκια... εμένα δεν χωράνε στην μικρη μου τσαντούλα παντως... πολύ σωστός...Λοιπον θα προσευχιθω όλο το βραδυ να μην τύχη τίποτα αυριο και πανε όλα καλα...
kostetos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ναι ρε παιδια ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω μονο την συσκευη αν το παρω απο Αμερικη??:rolleyes:
ALFR3D Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ξερεις αν μπορεις να το παρεις σκετη συσκευη απο εκει; επισημα δεν γινετε γιαυτο αλλωστε ειναι τοσο φτηνο,
kostetos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Απο οτι ξερω το παλιο iphone 2G εχει αποσυρθει..Ξερετε αν πουλιεται στα καταστηματα της apple?
Freakster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν δεν έχει σιμ το τηλέφωνο αγορασμένο απο βονταφον ξεκλείδωτο, μπορεί να λειτουργεί ακόμα ως media player και να συγχρονίζει επαφές κ.τ.λ. απο το πισι..;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν δεν έχει σιμ το τηλέφωνο αγορασμένο απο βονταφον ξεκλείδωτο, μπορεί να λειτουργεί ακόμα ως media player και να συγχρονίζει επαφές κ.τ.λ. απο το πισι..; Ναι, αρκεί όμως να το έχεις ενεργοποιήσει την πρώτη φορά μετά την αγορά του, με χρήση sim.
Angeldust Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι ρε παιδια ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω μονο την συσκευη αν το παρω απο Αμερικη??:rolleyes: Οχι, δεν μπορείς. Μόνο με συμβόλαιο.
Devil9697 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το πακέτο σύνδεσης ειναι αυτο iPhone 100 lite 35,00 ? 100 150 250 MB* 375 ? πιστεύετε ότι αξίζει..απο ότι κοίταξα γενικά για συνδέσεις,ειναι μια χαρά,γιατί εχει και 150 sms αλλά και 256 mb για το net.το net εγώ το θέλω περισσότερο για το gps,για πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.
becausE Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Πήγε σήμερα ο πατέρας μου στο μαγαζί της vodafone να το αγοράσει και του είπανε ότι πρέπει να κάνει καινούργια σύνδεση και να μπει και σε λίστα αναμονής αλλά από ότι είδα να λέτε εδώ μερικοί το πήρατε χωρίς καινούργια σύνδεση να πάω να τους ξεχέσω ;
georgeadams Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Πήγε σήμερα ο πατέρας μου στο μαγαζί της vodafone να το αγοράσει και του είπανε ότι πρέπει να κάνει καινούργια σύνδεση και να μπει και σε λίστα αναμονής αλλά από ότι είδα να λέτε εδώ μερικοί το πήρατε χωρίς καινούργια σύνδεση να πάω να τους ξεχέσω ; Ναι, ξέχεσε τους. Τους συμφέρει περισσότερο σαν κατάστημα (ποσοστά, στόχοι πωλήσεων κλπ) να τα πουλάνε με συμβόλαιο αλλά είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν και σκέτα.
georgeadams Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι ρε παιδια ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω μονο την συσκευη αν το παρω απο Αμερικη??:rolleyes: Το έχουμε ξαναπεί. Πρέπει να το πάρεις με συμβόλαιο, να περιμένεις ένα μήνα (πληρώνοντας κανονικά το πάγιο) και μετά να κάνεις διακοπή συμβολαίου, πληρώνοντας κάποιο ποσό ως πρόστιμο. Τελικά θα το έχεις πάρει λίγο φθηνότερα απ' ότι αν το έπαιρνες από Ελλάδα, αλλά: 1. Θα πρέπει να κάνεις όλες αυτές τις χρονοβόρες διαδικασίες. 2. Το τηλέφωνο θα είναι κλειδωμένο και θα παίζει μόνο με αμερικάνικες SIM οπότε θα πρέπει να βρεις τρόπο να το ξεκλειδώσεις, κάτι που ακόμα έχει προβλήματα για την έκδοση 3G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.