Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά focus λίγο, όσοι αγοράσατε 16αρια βλέπετε τίποτα στην οθόνη?? τελικά δεν έχω καμένο pixel αλλά μια μικρή άσπρη σκονίτσα μεταξύ εξωτερικού τζαμιού κ του ακριβώς απο κάτω... Δεν ξέρω τι να κάνω, στο κατάστημα μου λέγανε βλακείες περί σερβις.. Λέω να πάω να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής μέσω του δικαιώματος υπαναχώρησης που υποτίθεται ότι έχουμε οι καταναλωτές, Τωρα τα έψαχνα στο ιντερνετ.. αυτή η σκονίτσα δεν φαίνεται αλλά εγω που ξέρω ότι υπάρχει την βλέπω,΄δεν ξέρω έχω βραχυκυκλώσει... έχει κάνει ποτέ κανείς τίποτα αντίστοιχο... λέτε να μην έχουν άλλα iphone στο κατάστημα?.. :cry:

Δημοσ.
Παιδιά focus λίγο, όσοι αγοράσατε 16αρια βλέπετε τίποτα στην οθόνη?? τελικά δεν έχω καμένο pixel αλλά μια μικρή άσπρη σκονίτσα μεταξύ εξωτερικού τζαμιού κ του ακριβώς απο κάτω... Δεν ξέρω τι να κάνω, στο κατάστημα μου λέγανε βλακείες περί σερβις.. Λέω να πάω να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής μέσω του δικαιώματος υπαναχώρησης που υποτίθεται ότι έχουμε οι καταναλωτές, Τωρα τα έψαχνα στο ιντερνετ.. αυτή η σκονίτσα δεν φαίνεται αλλά εγω που ξέρω ότι υπάρχει την βλέπω,΄δεν ξέρω έχω βραχυκυκλώσει... έχει κάνει ποτέ κανείς τίποτα αντίστοιχο... λέτε να μην έχουν άλλα iphone στο κατάστημα?.. :cry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2465070#post2465070

Δημοσ.

Τελικά δηλαδή απότι διαβασα είναι κ άλλοι που έχουν σκονίτσες.. τι κάνουμε τώρα?? πολύ με ανησύχισε το γεγονός ότι τώρα είναι μια αλλά μετά θα γίνουν κι άλλες.. είναι σίγουρο αυτό ή υπερβάλουν τα παιδιά??

για τόσα λεφτά είναι απαράδεκτο πάντως, σκέφτομαι να πάω πάντως ξανά στη βοντα κ να αρχίσω να φωνάζω.. το θέμα δεν είναι αν το δεύτερο που θα πάρεις είναι χειρότερο, σε περίπτωση που δεχτούν αντικατάσταση το ανοίγεις εκεί επιτότπου κ το τσεκάρεις, κάτι που σκεφτόμουν να κάνω με το πρώτο κ δεν το έκανα, κ συνιστώ σ όλους να το κάνουν.. σημείωση, με το πλαστικό κάλυμα που υπήρχε δεν φαινόταν η σκονίτσα, οπότε να το βγάλετε για να δείτε.. ουφφφφ.. χάλια.. ξενέρωσα απίστευτα διαβάζοντας κ αυτά στο άλλο forum που μου έδωσες...

απο νομικής άποψης ξέρει κανείς ακριβώς τι μπορούμε να ισχυριστούμε για αντικατάσταση του προιοντος??

(αυτό περι αγορά καινούριας συσκευής στη μισή τιμή ήταν τρελό ανέκδοτο....)

κατά τα άλλα να πω κ κάτι καλό το iphone εχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου... απλά απίστευτη συσκευή, αυτοί που λένε αρνητικά απλά ζηλεύουν γιατί δεν το έχουν... είναι ακριβό αλλά τι να κάνουμε, τα αξίζει.. αυτή η σκονίτσα όμως... (η οποία φαίνεται μόνο όταν η οθόνη είναι μαύρη θα μπορούσε πολυ απλά να μην είναι εκέι...)

Δημοσ.

Συγγνωμη παιδια αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..Ποσο κοστιζει το νεο iphone 3g των 8gb???Μπορει να εχει αναφερθει νωριτερα αλλα ειναι πολυ μεγαλο το topic για να ψαχνω..Ευχαριστω πολυ!!:-)

Δημοσ.

Το iphone είναι απλά μάρκετινγκ που στοχεύει σε όσους δεν είχαν ποτέ ppc κινητό όπως HTC, Eten, που λόγω windows mobile φορτώνει οτιδήποτε αλλά θέλει στήσιμο, και θέλουν κάτι εύπεπτο...

Οι σκόνες δείχνουν κακό Quality control, είτε λόγω τσιγγουνιάς της Apple είτε λόγω βιασύνης στην παραγωγή...

Δε θα το έπαιρνα ποτέ με vodafone, γιατί το σήμα της εκτός μεγάλων πόλεων είναι απαράδεκτο, να μη μιλήσουμε για 3G (εκτός από το σπάσιμο νεύρων ταυτόχρονα ψήνεστε γιατί ανεβαίνει η ακτινοβολία του κινητού, ιδίως όταν κατεβάζετε data)...

Κατά τα λοιπά να είστε σκεπτικοί σε ότι διαβάζετε, και ιδιαίτερα στο myphone.gr που έχει γεμίσει παπαγαλάκια εταιρειών (μερικοί από τους οποίους έχουν και την κάλυψη από τους ιθύνοντες του site)...

Δημοσ.

Ποπο φίλε μου,θα πάω αυριο το πρωί να το πάρω,αλλα τώρα που είπατε αυτό για την σκονίτσα με προβληματίσατε...Λες άν του πώ να το ανοίξει να το εγκρίνει...πφφ..

Για πές μου πού ακριβώς βρίσκετε αυτή η σκονίτσα....

Αυτο πιστεύω και εγώ,οτι απλά ζηλεύουν όσοι δεν το έχουν...είναι τρομερό,απιστευτο...

εδο τρελάθηκα με το ipod touch σκέψου με το iphone τι θα γίνει...

Εγω λέω να γίνει ένα iphone meeting....:-D:-D

Δημοσ.
Ποπο φίλε μου,θα πάω αυριο το πρωί να το πάρω,αλλα τώρα που είπατε αυτό για την σκονίτσα με προβληματίσατε...Λες άν του πώ να το ανοίξει να το εγκρίνει...πφφ..

Για πές μου πού ακριβώς βρίσκετε αυτή η σκονίτσα....

Αυτο πιστεύω και εγώ,οτι απλά ζηλεύουν όσοι δεν το έχουν...είναι τρομερό,απιστευτο...

εδο τρελάθηκα με το ipod touch σκέψου με το iphone τι θα γίνει...

Εγω λέω να γίνει ένα iphone meeting....:-D:-D

λοιπόν καλού κακού κοιτα το προσεκτικά, εμένα είναι περίπου στη μέση της οθόνης προς τα δεξιά, αλλά σκονίτσες είναι αυτές μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε... κ μην ξεχάσεις βγάλε το πλαστικό κ σκουπισέ το με το πανάκι κ μετά δες, μόνο έτσι φαίνονται...

ζηλεύουν ξεζηλεύουν έχουν το δικαίωμα να πουν ότι θέλουν απλά δεν μπορούν να διαψεύσουν ότι είναι απίστευτο μηχάνημα από θέμα design αλλα κ λειτουργικότητας.. όταν ακούω τέτοια λεω απλά ότι δεν το έχουν δουλέψει ή απλά δεν τους βόλεψε, ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του , τι άλλο να σκεφτεί κανείς?? .. ας πάρουν τα παντοφλάκια της νοκια... εμένα δεν χωράνε στην μικρη μου τσαντούλα παντως...

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις ποσο εχει το 3g στο αμερικα ειναι μια φιλη νεα υορκη και το σκεφτομαι σοβαρα να τις το πω να το φερει

υπαρχει περιπτωση να κανει 199 $ ?

Δημοσ.
Μόλις ενημερώθηκαμε απο το 13830 και στην συνέχεια απο το τεχνικό τμήμα πως: Δεν θα λειτουργεί το 3G και το GPRS απο άλλη εταιρεία. Θα έχει τις κανονικές λειτουργίες τηλεφώνου, κλήσεις και sms στην περίπτωση που εισάγουμε κάρτα άλλου παρόχου.

Επίσης μου επιβεβαίωσαν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση χάνεται η εγγύηση της συσκευής...

Λειτουργουν οι υπηρεσιες data απλως πρεπει να αλλαξεις apn

Εγγυηση δεν χανεται για κανενα λογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...