dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Έχω βαρεθεί πια..Όλο αρνητικά αρνητικά.. Πείτε τότε ένα κινητό που να τα έχει όλα θετικά Ξέρετε κανένα κινητό ; Ολο για το iPhone μιλάτε Ορίστε, βρήκα. Τώρα πιστεύω είσαι πλήρως καλυμμένος. Λογικό να χαλιέσαι φίλε αφού πουλάς προϊόντα για το τηλέφωνο τα οποία σίγουρα τα αγοράζεις από κίνα στο 1/3 της τιμής και καλά κάνεις και τα πουλάς παραπάνω για αυτούς που βαριούνται να ψάξουν μόνοι τους και να τα πάρουν.Να και ένα καλό site με accessories και δωρεάν ταχυδρομικά http://www.dealextreme.com/ Μπορεί να πουλάει και iPhone αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει άδικο
rigasrigas1980 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 για να ειμαι ειλικρινης, ολα τα βονταφον μαγαζια που ειδα, ηταν αδεια, περιμενα να υπαρχει λιγο συνωστισμος, ομιλω για θεσσαλονικη, θα περιμενω να ξεφτιλιστει η τιμη, και τοτε θα το παρω, τομαθα πλεον το μαθημα μου, οτι κιαν παρω, σενα χρονο γινεται κουβας
tempo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αλήθεια μια και μιλάμε για αγορά iphone. Έχει ψάξει κανείς στο ebay για μεταχειρισμένα iphone 3G? υπάρχουν και σε τι τιμές? sorry που δεν ψάχνω εγώ άλλα στο δίκτυο που είμαι μερικές σελίδες δεν μπορώ να τις ανοίξω λόγω φίλτρου!
Devil9697 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Λοιπόν όπως είπατε παραπάνο τα προγράμματα για συνδεση είναι ΧΑΛΙΑ γιατί μπορεί μεν να ρίχνει το iphone 120Ε κάτω αλλά αυτά τα 120 τα πληρώνεις κάθε μήνα στην σύνδεση,και παραπάνο,Απο ότι κοίταξα είμαστε απο τις λίγες χώρες που το δίνουμε σκέτη συσκευή,στην αγγλία ποα ότι είδα το δίνου ΜΟΝΟ με σύσδεση.(Αν κάνω λάθος διορθοστε με) Τώρα για το άλλο θέμα ότι έχει πολλά αρνητικά,σαφώς και υπάρχουν αλλά κινητα που σε χαμηλότερη τιμή κάνουν 100 πράγματα παραπάνω απο το iphone,αλλά παιδιά την αίσθηση και το disegn που έχει το iphone δεν την έχει κανενα,το "κινητό" είναι 100 χρόνια μπροστά.Για εμένα είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας,και παρόλο που κάνει 499Ε πιστεύω ότι τα αξίζει παρόλα τα αρνητικά του,γιατι ειναι προιον apple που σημαίνει διαχρονικό και τέλειο design... Και όπω είπε ένας φίλος παραπάνω όντος,είχε γίνει μεγάλοσ ντορος,και όλοι λεγανε θα πανε να το πάρουν ,θα πάνε να το πάρουν,και τελικά 5-6 είναι αυτοί που τελικά το πήραν.... Περιμένω να ξυμερώση η αυριανή μέρα να πάω να το πάρω...
giorgos_k Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Στο κατάστημα της vodafone στη Ν. Ιωνία μου είπε ο πωλητής οτι 20.000 κομμάτια που έφερε η vodafone στην Ελλάδα για πώληση κάναν φτερά! 30 κομμάτια που είχε εκείνος εκεί φύγαν σε λίγες ώρες, και τα περισσότερα 16άρια! Άμα θέλω λέει να πάρω κ εγώ, πρέπει να μου κάνει κράτηση και σε 4-5 μέρες μάλλον θα το έχω, και παραλαμβάνουν κάθε μέρα iphone! Μου φαίνεται λοιπόν οτι πουλάει το iphone..
sotiris1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αποκτήσαμε ένα απο τα πρώτα iPhone 3G απο την Vodafone και το δοκιμάζουμε με σκοπό να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, Η έκδοση που δοκιμάζουμε είναι αυτή με την χωρητικότητα των 16GB σε μαύρο χρώμα. Πρώτες εντυπώσεις: Το interface έχει την αναμενόμενη άμεση απόκριση και δεν καθυστερεί κατα το άνοιγμα των εφαρμογών όπως και στο προηγούμενο iPhone. Πηγή : http://www.smartgadget.gr/content/apoktisame-iphone-3g-16gb-kai-dokimazoyme
dirtrider_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Ρωτήθηκε και νωρίτερα αλλά δεν δόθηκε απάντηση.Μπορεί άραγε να δουλέψει το iphone με κάρτα adsm της wind?Πιστεύω ότι θα ενδιέφερε αρκετούς.
@_zerocool Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Ρωτήθηκε και νωρίτερα αλλά δεν δόθηκε απάντηση.Μπορεί άραγε να δουλέψει το iphone με κάρτα adsm της wind?Πιστεύω ότι θα ενδιέφερε αρκετούς. πέστα....και έχω σκάσει να μάθω.
sotiris1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 πέστα....και έχω σκάσει να μάθω. Την ημέρα που αποκτήσαμε το iPhone απο την Vodafone είχαν και άλλοι την ίδια απορρία και η απάντηση απο τους υπεύθυνους του καταστήματος ήταν πως η συσκευή λειτουργεί και με τα υπόλοιπα δίκτυα, αλλά αυτομάτως χάνεται η εγγύηση της. SmartGadget.gr
alexzzz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ήταν πως η συσκευή λειτουργεί και με τα υπόλοιπα δίκτυα, αλλά αυτομάτως χάνεται η εγγύηση της. εεε;;; _______________
sotiris1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μόλις ενημερώθηκαμε απο το 13830 και στην συνέχεια απο το τεχνικό τμήμα πως: Δεν θα λειτουργεί το 3G και το GPRS απο άλλη εταιρεία. Θα έχει τις κανονικές λειτουργίες τηλεφώνου, κλήσεις και sms στην περίπτωση που εισάγουμε κάρτα άλλου παρόχου. Επίσης μου επιβεβαίωσαν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση χάνεται η εγγύηση της συσκευής...
alexzzz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καθίστε ρε παιδιά... γιατί χάνετε η εγγύηση αν βάλω sim άλλης εταιρίας μέσα;
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Από το site της Vodafone: "Αγόρασα συσκευή iPhone από τη Vodafone αλλά είμαι συνδρομητής άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Μου παρέχεται service σε περίπτωση προβλήματος; Εφόσον διαθέτετε απόδειξη αγοράς, η Vodafone σας παρέχει υποστήριξη στην συσκευή, αλλά δεν παρέχει υποστήριξη σε υπηρεσίες δικτύου. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.