Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησα και πιο πριν αλλά πέρασε απαρατήρητα, μιας και η περισσότερη εδώ θα ήθελαν παραπάνω όγκο δεδομένων σκέφτηκα λοιπόν μήπως γίνετε να μπουν στο iphone οι ρύθμισης από το mobile broadband της vodafone που είναι για υπολογιστή. Έτσι θα έχεις 5gb το μήνα με κοντά στα 30e χρέωση.

Ρώτησα στην vodafone και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν γίνετε ή όχι. Μου λέει όμως ότι υπάρχει περίπτωση να δουλέψει απλά δεν προσφέρουν τεχνική υποστήριξη για αυτό.

Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω για αυτό;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όταν λες "αν πειράξεις κάτι" τι εννοείς φίλε μου?

Εννοώ ότι άν πειράξεις κάτι στην διαδρομή η αν πατήσεις κάποιο (κουμπί) χάνετε ο χάρτης,αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δείς την διαδρομή στον χάρτη ΜΟΝΟ οταν συνδεμένος στο internet.

Δημοσ.

ρε παιδια σκεφτομαι να το παρω...

αλλα οταν εισαι στο ιντερνετ μασω 3g (oxi wi-fi) πως το κλεινεις?(το 3g)

με ενα απλο πατημα του κεντρικου κουμπιου???

sorry για την αγνοια...

Δημοσ.

Τέλος Μαΐου πήραμε με τη γυναίκα μου από ένα iphone 8gb o καθένας από Αμερική στα 325 ευρώ τελική τιμή!

Το είχαμε δει σε μια φίλη και ξετρελαθήκαμε αμέσως.

Τέλος Ιουνίου είχαν πουληθεί και τα δύο αγρατζούνιστα και χωρίς να παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα.

Ο λόγος απλός, βάρυναν πιο πολύ τα αρνητικά από τα θετικά!

Αρνητικά: 1.Μέγεθος πολύ μεγάλο και άβολη λαβή 2.Κακή ποιότητα συνομιλίας 3.Δυσχρηστία του itunes στο Pc 4.Αδυναμία απόρριψης κλήσης όταν ήταν κλειδωμένο 5.Φτωχή μπαταρία 6.Δυσκολία αλλαγής μπαταρίας και sim 7.Περιορισμούς σε λειτουργίες (π.χ. ήθελε ειδική εφαρμογή για να τραβάει βίντεο) 8.Ήταν πολλά πράγματα αλλά σαν τελευταίο ήταν και τηλέφωνο!!!

Θετικά: 1.Φοβερή οθόνης αφής 2.Εκπληκτική πλοήγηση στο Ίντερνετ

Πριν ψωνιστείτε και τρέξετε να το πάρετε σκεφτείτε το.

Υ.Γ. Η τιμή αποτελεί ληστεία!!!Καμία άλλη εταιρία(Nokia,Sony,κ.τ.λ.)δεν έχει τέτοια απόκλιση στην τιμή μεταξύ χωρών ειδικά τώρα που το δολλάριο έχει ξεφτιλιστεί.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Τέλος Μαΐου πήραμε με τη γυναίκα μου από ένα iphone 8gb o καθένας από Αμερική στα 325 ευρώ τελική τιμή!

Τέλος Ιουνίου είχαν πουληθεί και τα δύο αγρατζούνιστα και χωρίς να παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα.

Αρνητικά: 1.Μέγεθος πολύ μεγάλο και άβολη λαβή 2.Κακή ποιότητα συνομιλίας 3.Δυσχρηστία του itunes στο Pc 4.Αδυναμία απόρριψης κλήσης όταν ήταν κλειδωμένο 5.Φτωχή μπαταρία 6.Δυσκολία αλλαγής μπαταρίας και sim 7.Περιορισμούς σε λειτουργίες (π.χ. ήθελε ειδική εφαρμογή για να τραβάει βίντεο) 8.Ήταν πολλά πράγματα αλλά σαν τελευταίο ήταν και τηλέφωνο!!!

Υ.Γ. Η τιμή αποτελεί ληστεία!!!Καμία άλλη εταιρία(Nokia,Sony,κ.τ.λ.)δεν έχει τέτοια απόκλιση στην τιμή μεταξύ χωρών ειδικά τώρα που το δολλάριο έχει ξεφτιλιστεί.

Ευχαριστώ.

Σωστός απόλυτα!! Η τιμή του και τα προγράμματα της vodafone είναι πραγματικά απαράδεκτα...

Δημοσ.

Τα 500Ε μπροστα στα 500 που εχουν τα κοινα "πλαστικα" κινητα με 0 φιλοσοφια και 10 χρονια πισω δεν ειναι τιποτα. Εδω δινουν 800Ε κατι ατομακια για το sirroco

Οσο για τα 350 καλομαθαμε απο το ebay... Ειναι σαν να παιρνεις με συνδεση το Ν95 για 200Ε και να μην την κανεις ποτε τελικα... Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πιανει τα 500Ε για σκετη συσκευη το Ν95

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Πολυ σωστος. Ειδικα το "Δυσχρηστία του itunes στο Pc", οπου επρεπε να κανεις sync για να βαλεις/βγαλεις οτιδηποτε, ειναι φοβερη ταλαιπωρια... :-(

• Moderators
Δημοσ.

1.Προσωπικα δεν με χαλαει το μεγεθος(μαλλον εχω συνηθισει)2.Κακη ποιοτητα συνομιλιας?Δηλαδη?Μηπως παιζει ρολο το δικτυο?Σε μενα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.3.Ναι,ναι,ω,ναι,χιλιες φορες,ναι!Εμαθα να ζω με τις παραξενιες του.4.Διπλο πατημα του πανω πληκτρου δοκιμασες?5.Νορμαλ μπαταρια(με συγκριση το p900 μου)6.Απολυτα σωστος.7.Οντως αν δεν εχεις το μικροβιο να ασχοληθεις,δεν προτεινεται για απλους χρηστες,8.Εγω παλι που δεν το βρισκω αρνητικο το συγκεκριμενο?

Ευχαριστώ.

Well said.

Δημοσ.
Έχω βαρεθεί πια..

Όλο αρνητικά αρνητικά..

Πείτε τότε ένα κινητό που να τα έχει όλα θετικά

Ξέρετε κανένα κινητό ;

Ολο για το iPhone μιλάτε

Δεν υπαρχει κινητο μονο με θετικα... Απλα μερικοι 'θεοποιησαν' το iPhone χωρις να λαβουν υποψιν τα αρνητικα. ;)

Δημοσ.

Εγω ξερω το αλλο, οτι υπαρχει απιστευτη ζηλεια... Εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που το κατηγορουν και δεν τους ενδιαφερει αλλα παρακολουθουν καθημερινα και συμμετεχουν... Εγω προσωπικα δεν εχω συμμετασχει σε καποια θεματα εδω στο insomnia παρολο που ειμαι χρονια, πολυ απλα δεν με ενδιαφερουν. Λογικο, δεν μπαινω ομως να λεω μαλακιες

Οσοι δεν το γουσταρουν ας την κανουν με ελαφρα

Δημοσ.

Δεν ειναι ομως thread υποστηριξης του iPhone... Λογικο ειναι να ακουγονται ΚΑΙ τα ασχημα... Απλα δεν θα'πρεπε μερικοι να ζοριζονται. ;)

Δημοσ.
Έχω βαρεθεί πια..

Όλο αρνητικά αρνητικά..

Πείτε τότε ένα κινητό που να τα έχει όλα θετικά

Ξέρετε κανένα κινητό ;

Ολο για το iPhone μιλάτε

Που σαι ρε dali να λιώσουμε λίγο! hahaha :lol:

Δημοσ.

Και θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι όσον αφορά το ζήτημα της τιμής.

Αγοράζοντας το συγκεκριμένο τηλέφωνο στην ακέραια λιανική τιμή του ή σε κάποιο πρόγραμμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίνουμε σχεδόν το βασικό μισθό του μέσου Έλληνα με το εξοντωτικού οκτάωρο ωράριο στον κάθε απίθανο εργοδότη σε μία και μόνο συσκευή-Τηλέφωνο την οποία έχουμε συνεχώς πάνω μας.

Μία συσκευή με διάρκεια ζωής το πολύ δύο χρόνια (είναι πασιφανές ότι τα μοντέλα αλλάζουν σε λιγότερο από χρόνο χάριν του καταναλωτισμού) και σε κίνδυνο για κλοπή ή για πτώση και θραύση!!(Αν ξέχασα να πω ότι παρά την καλή ποιότητα κατασκευής μία πιθανή πτώση σίγουρα θα ήταν μοιραία για την οθόνη σε σχέση πάντα με άλλα συμβατικά κινητά).

Μήπως όμως έτσι πρέπει να αναθεωρήσουμε γενικά την άποψη μας για τα κινητά.

Στα ίδια λεφτά αγοράζει κάποιος ένα καλό φορητό υπολογιστή ή μια καλή Φωτογραφική ή Βιντεοκάμερα ή μια LCD τηλεόραση ή δεκάδες άλλα πιο χρηστικά πράγματα.

Όλα αυτά αποτελούν μία άποψη και εμπειρία προσωπική και δεν έχω σκοπό επηρεασμού ή κάποιο συμφέρον απλά δεν καταλαβαίνω αυτή την IPHONEMANIA!!

Και για την ιστορία ο γραφών έχει τώρα ένα Sony-Erickson k750i και έχει καταφέρει να περιορίσει τη χρήση του κινητού στο ήμισυ με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελαχιστοποίηση του λόγω υγείας αλλά και ελευθερίας!!!

Έζησα και εγώ όπως και οι περισσότεροι στην προ κινητού εποχή.

Δημοσ.
Εγω ξερω το αλλο, οτι υπαρχει απιστευτη ζηλεια... Εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που το κατηγορουν και δεν τους ενδιαφερει αλλα παρακολουθουν καθημερινα και συμμετεχουν... Εγω προσωπικα δεν εχω συμμετασχει σε καποια θεματα εδω στο insomnia παρολο που ειμαι χρονια, πολυ απλα δεν με ενδιαφερουν. Λογικο, δεν μπαινω ομως να λεω μαλακιες

Οσοι δεν το γουσταρουν ας την κανουν με ελαφρα

Λογικό να χαλιέσαι φίλε αφού πουλάς προϊόντα για το τηλέφωνο τα οποία σίγουρα τα αγοράζεις από κίνα στο 1/3 της τιμής και καλά κάνεις και τα πουλάς παραπάνω για αυτούς που βαριούνται να ψάξουν μόνοι τους και να τα πάρουν.

Να και ένα καλό site με accessories και δωρεάν ταχυδρομικά http://www.dealextreme.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...