kfyros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λογικά data ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις και ας μην έχεις πρόγραμμα δεδομένων της vodafone. Σε όλα τα pda's που είχα μέχρι τώρα, έκανα data συνδέσεις κι ας μην είχα πρόγραμμα data. Απλά χρεωνόμουν τα κέρατα μου όταν το χρησιμοποιούσα. Το αν θα χρησιμοποιεί 3G ή GPRS είναι θέμα κεραίας και σήματος και όχι σύνδεσης.
Kasrith Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ρεεεε απολαύστε το και αφήστε τις μαλακίες τις θήκες! Το 70% από εσας θα πάρετε έτσι κι αλλιώς άλλο σε 1 χρόνο. Ένα κωλοκινητό είναι. Είπαμε να το προσέχουμε και να μι το πετάμε εδώ και εκεί, αλλα ντάξει. Βάλε βγάλε από την θήκη, κόλα αυτοκόλλητα... Νοτ φορ με! Σίγουρα θα γρατσουνιστεί λίγο πίσω και δεν με πειράζει. Η οθόνη είναι έτσι κι αλλιώς turbo. Τα gadget τα έχουμε για να τα χαιρόμαστε όχι για να τα προσέχουμε... Πολυ σωστος ο Steven. Ξεκολατε λιγο και απολαυστετο! Η οθονη οντως δεν καταλαβαινει τιποτα, οποτε no worries
Sadman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ασχετο,αλλα απλα απο περιεργεια. Αφου μπορει το touch και emulatarei ps1, το iphone θα μπορει επεισης? Ασχετο ειδατε στις ειδισεις,για την Εισβολη του iPhone απο την vodafon?
papatrexas! Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια μια ερωτηση και απαντηστε μου με ενα ναι ή με ενα οχι για να μην σας κουρασω με το γραψιμο. Πηρα σημερα τηλεφωνο ενα καταστημα της Vodafone για να ρωτησω για το iphone και μου ειπαν οτι αν δεν το παρω με συνδεση και ας εχω καρτοκινητο CU δεν θα λειτουργουν ολες οι υπηρεσιες τους,χωρις να μου εξηγησει ποιες ομως.Ισχυει ναι ή οχι;
ATG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια μια ερωτηση και απαντηστε μου με ενα ναι ή με ενα οχι για να μην σας κουρασω με το γραψιμο. Πηρα σημερα τηλεφωνο ενα καταστημα της Vodafone για να ρωτησω για το iphone και μου ειπαν οτι αν δεν το παρω με συνδεση και ας εχω καρτοκινητο CU δεν θα λειτουργουν ολες οι υπηρεσιες τους,χωρις να μου εξηγησει ποιες ομως.Ισχυει ναι ή οχι; Δεν θα μπορεις να συνδεθεις στο ιντερνετ. Αρα οποιαδηποτε εφαρμογη θελει ιντερνετ δεν θα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις.
papatrexas! Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν θα μπορεις να συνδεθεις στο ιντερνετ.Αρα οποιαδηποτε εφαρμογη θελει ιντερνετ δεν θα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις. Δεν θα μπορω μεσω 3G αν καταλαβα καλα ε;Μεσω wi fi δεν θα αντιμετωπισω προβλημα ετσι;
iced Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μεσω wifi δεν εχεις προβλημα φυσικα... Βεβαια ακουγεται οτι θα το ξεκλειδωσουν το 3g
Devil9697 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν θα μπορεις να συνδεθεις στο ιντερνετ.Αρα οποιαδηποτε εφαρμογη θελει ιντερνετ δεν θα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις. Στενοχώρια αν δεν μπορούμε να μπούμε στο net μέσο της vodafone...τι τα έχουμε τα wifi!!!:-D Ηθελα να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματάκια,επειδη μάλλον θα το πάρω την δευτέρα, Με το gps πώς πάει??λειτουργεί σωστά θέλει να περάσεις τιποτα χάρτες?? Επήσεις επειδή θα το πάρω σκέτω χωρίς σύνδεση θα υπάρχει πρόβλημα που θα έχω την wind κάρτα???(ελπίζω το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετοπίσω να είναι ότι δεν θα μπορώ να μπώ στο internet.
ATG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Στενοχώρια αν δεν μπορούμε να μπούμε στο net μέσο της vodafone...τι τα έχουμε τα wifi!!!:-D Ηθελα να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματάκια,επειδη μάλλον θα το πάρω την δευτέρα, Με το gps πώς πάει??λειτουργεί σωστά θέλει να περάσεις τιποτα χάρτες?? Επήσεις επειδή θα το πάρω σκέτω χωρίς σύνδεση θα υπάρχει πρόβλημα που θα έχω την wind κάρτα???(ελπίζω το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετοπίσω να είναι ότι δεν θα μπορώ να μπώ στο internet. To gps μια χαρα λειτουργει, αλλα δεν περνας χαρτες. Τους κατεβαζεις εκεινη την στιμγη απο google. Οποτε θα σου παιζει μονο σε wifi.
ATG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν θα μπορω μεσω 3G αν καταλαβα καλα ε;Μεσω wi fi δεν θα αντιμετωπισω προβλημα ετσι; Κανενα προβλημα!
tempo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 To gps μια χαρα λειτουργει, αλλα δεν περνας χαρτες. Τους κατεβαζεις εκεινη την στιμγη απο google.Οποτε θα σου παιζει μονο σε wifi. ναι άλλα αν δεν έχεις internet προφανώς δεν έχεις και χάρτες, έτσι? γιατί δεν μπορείς να βρίσκεις ανα πάσα στιγμή wifi ξεκλείδωτο....
Devil9697 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ποπο βλακεία αυτο για το gps...δηλαδη α δεν εχεις ιντερνετ εισαι καταδικασμένος... αλλα πιστεύω θα βγάλουν κανένα προγραμματάκι όπου θα έχει χάρτες...
tempo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ποπο βλακεία αυτο για το gps...δηλαδη α δεν εχεις ιντερνετ εισαι καταδικασμένος...αλλα πιστεύω θα βγάλουν κανένα προγραμματάκι όπου θα έχει χάρτες... ναι όντως είναι μεγάλη χαζομάρα, ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για όλα τα υπόλοιπα gps είναι αυτονόητα. Αν βάλεις όμως πχ το ταξίδι που θέλεις να κάνεις ακριβώς όσο είσαι ακόμη με το wifi στο σπίτι σου, πχ αφετηρία Θεσσαλονίκη - Εγνατίας 20 και προορισμός Κοζάνη - Τσιμισκή 50 δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσεις τους χάρτες της διαδρομής που χρειάζεσαι? Αν μπορείς τότε λογικά θα λειτουργεί και αποβλημάτιστα το gps, πχ θα σου προτείνει διαδρομές, θα σου δείχνει τον δρόμο κλπ είναι έτσι?
Devil9697 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ναι όντως είναι μεγάλη χαζομάρα, ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για όλα τα υπόλοιπα gps είναι αυτονόητα. Αν βάλεις όμως πχ το ταξίδι που θέλεις να κάνεις ακριβώς όσο είσαι ακόμη με το wifi στο σπίτι σου, πχ αφετηρία Θεσσαλονίκη - Εγνατίας 20 και προορισμός Κοζάνη - Τσιμισκή 50 δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσεις τους χάρτες της διαδρομής που χρειάζεσαι? Αν μπορείς τότε λογικά θα λειτουργεί και αποβλημάτιστα το gps, πχ θα σου προτείνει διαδρομές, θα σου δείχνει τον δρόμο κλπ είναι έτσι? Στο ipod touch πάντως που έχω και το έχω δοκιμάσει,άν βάλεις μια διαδρομή και συνδεθείς me wifi βρίσκει την διαδρομή και όταν αποσυνδεθείς δεν χάνετε ούτε η διαδρομή αλλά ούτε και το κομμάτι του χάρτι όπου βρίσκετε η διαδρομή,αλλα απο εκεί και πέρα άν πειράξεις κάτι,τότε χάνετε ο χάρτης.πιστεύω έτσι θα είναι και στο iphone.
tempo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 όταν λες "αν πειράξεις κάτι" τι εννοείς φίλε μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.