Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ohhh yess!!! πήρα κ εγώ το ασπρούλι μουυυυυυυ σήμερα νιααα νιαααα.. τρομερό φοβάμαι να το αγγίξω, δεν έχουν φέρει θήκες κ τέτοια ακόμα οι άχρηστοι αλλά θα βρώ τι στο καλό!!! είναι το πρώτο μου apple product και είναι τόσο καταραμένα όμορφο!!!!

Δεν ξέρω αν την πάτησα ή όχι αλλά ακούστε τι επιλογές είχα , πάντα μιλάμε για το 16γβ

1) μετρητοίς 459 για συσκευή με πάγιο 35+5(κάτι βλακείες τισ βοντα) 100 λεπτά, 150σμσ, 500 μβ iphone 100 lite

2) με κάρτα alpha cash(η πιστωτική) 447 με ίδιο πάγιο

3) να βγάλω citibank foititiki 405 ευρώ η συσκευή κ ίδιο πάγιο

επέλεξα το 2ο γιατί βαριόμουν τις διαδικασίες ακύρωσης αργότερα της citibank ktl ktl μιας που είχα κ aplha cash card

επίσης να σημειώσω μπορώ να φύγω από βοντα σε 2 μήνες πληρώνοντας το υπολοιπο της συσκευής δηλαδή 570 - 447 = 123 αν δεν κανω λαθος κάτι τέτοιο..

ή αν θέλω μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα να πάω στο iphone 100plus μετα από 3 μήνες.αν δεν με καλύπτει το lite....

βλέποντας κ κάνοντας.. πάντως αχχ.. αδειασε το πορτοφολάκι μου.. αλλά μόλις το βλέπω αποζημιώνομαι....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

επίσης να σημειώσω ότι είχα cu κ τώρα στέλνω αβέρτα κουβέρτα να τέλέιώσει η κάρτα... τους τσίπιδες έπρεπε να μου το δώσουν το υπόλοιπο... ακόμα κ από ποιντμάνια ότι είχα θα χαθεί.... ούτε κάν μπορώ να μεταφέρω τους πόντους μου σε κάποιον άλλον που μπορεί να έχει cu... μα τι γιούφτοι θεέ μου τόσα ευρώ τους άφησα ούτε ένα δώρο... μια θήκη... ένα καπέλο, ενα στυλό ΚΑΤΙ... ακόμα κ ο χόντος δίνει μαντηλάκια....

επίσης το μαύρο μια μέρα το είχανε στο σταντ κ μου φάνηκε σαν να είχε αρχίσει να μπλεδίζει σαν να ψιλοχαλάει το χρώμα του σαν να θαμπώνει ,δεν ξέρω... γιαυτό προτίμησα τελικά το άσπρο.. κ επειδή μου κάνει πιο cute :P

αυτα από εμένα....

Δημοσ.

tha paw prwi prwi na dw ti tha mou poun.. Toso gantemo na eimai pia???? An k einai toso mikro pou den fainetai sxedon katholou..gia tosa lefts den epitrepetai..gmt.. Twra pou to ekleisa eida oti auto to simeio menei San aspri koukiditsa..etsi einai ta kammena pixel???denmou exei ksanatuxei... Lete na mas dinoun tpt metaxeirismena????

Δημοσ.

Αφού τα data plans είναι αρκετά ακριβά και με λίγα mb. Δεν γίνεται να κάνεις σύνδεση, στα προγράμματα mobile internet και να βάλεις τις ρυθμίσεις στο iphone?

Δημοσ.

Και εγώ κάτοχος ολοκαίνουργιου iphone 16 GB μαύρο. Το βρήκα χτες το πρωί στο 4o κατάστημα Vodafone που επισκέφτηκα. Στο πρώτο Ιδομενέως - Ίλιον (ιδιοκτησίας) όλα ήταν πιασμένα εκτός από 1 μαύρο 8άρι και ένα 16άρι άσπρο. Στο δεύτερο Θηβών - Περιστέρι (franchise) περιμένουν τις συσκευές από εβδομάδα. Στο τρίτο Πετρουπόλεως - Πετρούπολη (ιδιοκτησίας) ήταν όλα πιασμένα. Στο 4ο πλατεία Κορυδαλλού (franchise) είχαν τα πάντα ετοιμοπαράδοτα και πήρα το 16άρι μαυρούλι μου. Επειδή είχα ξεμείνει από Ίντερνετ σπίτι πήγα σε 3 καταστήματα Vodafone για activation και σε κανένα δεν τα κατάφεραν. Είτε δεν τους άνοιγε το itunes είτε δεν αναγνώριζε το κινητό ο υπολογιστής τους και οι υπάλληλοι είχαν χαθεί σε σελίδες fax που τους έστελνε η Vodafone για το activation. Τελικά σήμερα το πρωί έκανα activation στον υπολογιστή μου γρήγορα και εύκολα με την ευγενική βοήθεια του wifi του γείτονα και με καρτούλα Cosmote μέσα.

Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάζει έιναι ότι όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή δεν δουλεύει το home button, μάλλον πρόκειται για bug.

Για όσους ακόμα έχουν απορία η συσκευή είναι ξεκλείδωτη και με κάρτα Cosmote δουλεύουν τα πάντα εκτός από την σύνδεση 3g που δεν την έχω ακόμα δοκιμάσει λόγω έλλειψης συμβολαίου.... Τα προγράμματα που έχουν ανάγκη Ίντερνετ (Maps, Καιρός, Υoutube, Safari κτλ.) δουλεύουν άψογα μέσω wifi (του γείτονα πάντα!!!! :lol: )

Αρχίζω πάντως και ψάχνω για θηκούλα γιατί το κινητό είναι μαγνήτης για γρατζουνιές ιδιαίτερα στο πίσω καπάκι.

Δημοσ.

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΗΚΗ ... ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ SCREEN PROTECTOR.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙς....:P:p

Δημοσ.
Αρχίζω πάντως και ψάχνω για θηκούλα γιατί το κινητό είναι μαγνήτης για γρατζουνιές ιδιαίτερα στο πίσω καπάκι.

http://www.bestskinsever.com/servlet/the-88/iPhone-3G-Skin/Detail

Κάνε μια χάρη στο iPhone σου ;) Προσωπικά, μέσα από τον τελευταίο χρόνο σχεδόν, νομίζω ότι θα ήταν τεράστιο λάθος να μην είχε τουλάχιστον αυτή την στοιχειώδες προστασία το iPhone μου .. Αλλάζει λίγο την αίσθηση της αφής, αλλά είναι σχεδόν αόρατο στο μάτι, και νιώθεις και ο ίδιος ασφαλής ..

Δημοσ.

Ρεεεε απολαύστε το και αφήστε τις μαλακίες τις θήκες! Το 70% από εσας θα πάρετε έτσι κι αλλιώς άλλο σε 1 χρόνο. Ένα κωλοκινητό είναι. Είπαμε να το προσέχουμε και να μι το πετάμε εδώ και εκεί, αλλα ντάξει.

Βάλε βγάλε από την θήκη, κόλα αυτοκόλλητα... Νοτ φορ με! Σίγουρα θα γρατσουνιστεί λίγο πίσω και δεν με πειράζει. Η οθόνη είναι έτσι κι αλλιώς turbo. Τα gadget τα έχουμε για να τα χαιρόμαστε όχι για να τα προσέχουμε...

Δημοσ.
Τελικα το iphone 3G εχει ξεκλειδωθει ρε παιδια??

Εκτος δηλαδη απο vodafone κλπ υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα??

Και τι τροπος, hardware? Αυτη η yessim τι κανει!!!!

ΔΕΝ ειναι κλειδωμένο. Το αγοράζεις από τη Vodafone σκέτο και του βάζεις ότι SIM γουστάρεις.

Η Vodafone δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλεύει σωστά η συσκευή σε άλλα δίκτυα, γιατί (φυσικά) δεν το έχει τεστάρει. Αλλά ΔΕΝ είναι κλειδωμένο, και λογικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όλα τα δίκτυα.

Όσο για τις τιμές, μην κλαίτε και οδύρεστε.

Στην Αμερική το iphone πουλιέται με υποχρεωτική σύνδεση 2ετή. Η apple πέρα από την τιμή πώλησης παίρνει προμήθεια και από τα μηνιαία πάγια 2 ετών, γι αυτό μας πουλάει παπάντζα με τα 299 $.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν διετή συμβόλαια, και η vodafone πρέπει να πληρώσει την apple με επιδότηση ενός χρόνου μόνο. Αυτό εν μέρει δικαιολογεί τις "φουσκωμένες" τιμές.

Επίσης μπορούν να το πάρουν όλοι όσοι έχουν επιδότηση στην vodafone με βάση τις τιμές λιανικής (αν δεν θέλουν να αλλάξουν το πρόγραμμα τους).

Τα data προγράμματα δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η Vodafone έχει έτσι κι αλλιώς ελλεινό 3G coverage.

Αν δεν βρω σοβαρούς ελληνικούς χάρτες για το gps , δεν θα το πάρω, και θα ψάξω να βρω το παλιό iphone που είναι κι αυτό πολύ καλό.

Για το 3g χέστηκα, άχρηστο είναι με την ανύπαρκτη κάλυψη της vodafone.

Πήρα μια usb data card από την cosmote με 15 ευρώ το μήνα, η οποία είναι η μόνη εταιρία κινητής που έχει σοβαρό δίκτυο 3G-HSPDA εκτός Αθήνας.

Το μήνυμα αυτό το στέλνω από το laptop από Νάξο όπου η πολλή Vodafone δεν έχει 3G (καραγκιόζηδες)...

Όσο για συμπεριφορά, για πείτε ρε καρντάσια εσείς που το έχετε στα χέρια σας !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...