dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 από την iPhone Dev Team http://wikee.iphwn.org/και πολλά άλλα links που υπάρχουν στο δίκτυο Το 3G δεν μπορεί να γίνει unlock(δεν υπάρχει και λόγος αφού πωλείται ξεκλείδωτο στην Ελλάδα). Μόνο jailbroken μπορεί να γίνει.
alexzzz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αντε καλοριζικο μου, σημερα το πρωι με περιμενε η συσκευη στην Vodafone! Περηφανος κατοχος του πρωτου iPhone 3G Black 16GB στην Καβαλα! Εκανα και αλλαγη προγραμματος σε iPhone 500 Family super plus με 250 sms δωρο και 1GB data! Με γεια μου! Άντε να σε κεράσουμε καφέ να το δούμε.
NiCk_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Υπερβολικά ακριβά data plans, και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και τα πιο ακριβά δεν έχουν unlimited όγκο δεδομένων, κάτι που ουσιαστικά καταστρέφει την ουσία του iPhone 3G ... Ακόμα ένας λόγος για να παραμείνω στο 2G iPhone μου υποθέτω
jason_rethymno Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Τελικα το iphone 3G εχει ξεκλειδωθει ρε παιδια?? Εκτος δηλαδη απο vodafone κλπ υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα?? Και τι τροπος, hardware? Αυτη η yessim τι κανει!!!! Αξιοσημείωτο είναι ότι το κινητό τηλέφωνο της Apple θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα χωρίς να είναι «κλειδωμένο». Με άλλα λόγια θα μπορεί να λειτουργήσει στο δίκτυο όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Πηγή http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930590&lngDtrID=252
dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αξιοσημείωτο είναι ότι το κινητό τηλέφωνο της Apple θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα χωρίς να είναι «κλειδωμένο». Με άλλα λόγια θα μπορεί να λειτουργήσει στο δίκτυο όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Πηγή http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930590&lngDtrID=252 :shock: Κάποιο λάθος πρέπει να κάνουν. :rolleyes:
xalia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 δεν κάνουν! Το είδα πριν λίγο (το πήρε σήμερα ένα από το γραφείο) και ναι είναι ξεκλείδωτο!!!
kavaliotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ξεκλειδωτο ειναι λεμε ρε παιδια... α και ξεχασα, ειναι και πανεμορφο!!!! Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την 2.0.2 φτου φτου φτου!
pericles Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Λοιπον, το πηρα σημερα... Σε καμμια περιπτωση δεν ασχοληθηκα με τα προγραμματα της Vodafone. Εχω εταιρικο της Cosmote και ηθελα να κρατησω τον αριθμο οποτε η ολη διαδικασια ενεπνεε κινδυνους που δεν θελω καν να ρισκαρω. Στην Vodafone μου λεγαν οτι "πιθανα" να παιξει με Wifi και ισως να "ειναι αδυνατο" να παιξει με 3G αλλης εταιριας περα της Vodafone. Παω σπιτι, ανοιγω, συγχρονιζω με iTunes, κατεβαζω τελευταια αναβαθμιση... 1. Ολα καλα με Wifi τα παντα λειτουργουν. 2. Ολα ΟΚ με 3G ανοιγω ιστοσελιδες στον Safari και ειναι ολα κανονικα. 3. Mail λειτουργει κανονικα (δεχεται και λαμβανει) χωρις να δοκιμασω Push, με MobileMe και GMail μεσω 3G Cosmote 4. Maps λειτουργουν κανονικα με 3G και σε map, hybrid και satellite mode. Ολα δειχνουν να λειτουργουν κανονικα με το 3G. Σημειωση μονο οτι ειχα κανει αρκετο καιρο πριν αιτηση στην Cosmote για πληρη ενεργοποιηση ολων των υπηρεσιων 3G internet μιας και το ψιλοχρησιμοποιουσα στο παλιο κινητο (Nokia N80). Η συσκευη δειχνει ενα 3G σημα στην πανω πλευρα της οθονης εαν ειναι συνδεδεμενη με 3G, εχει αλλο σημα για Wifi (το Wifi ειναι αυτοματα προεπιλογη εαν ειναι διαθεσιμο απο 3G) και εμφανιζει ενα τετραγωνο σε περιπτωση που δεν εχει 3G ή Wifi (κατεβαζει data αλλα ποοοολυ αργαααααα) Λενε, λενε λενε στη Vodafone οτι δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα παιζει εκτος του δικτυου για να πουλησουν τα πακετα τους αλλα δεν μασαμε ολοι κουτοχορτο. Τα συμβολαια του ειναι αρκετα ακριβα του ανταγωνισμου και η τιμη του iPhone ειναι αρκετα τσιμπημενη (αναφορικα με τις δηλωσεις του Jobs -- ελλαντα εντω!) Και οχι... δεν εχει σηματα και βλακειες της Vodafone... Apple logo και σε οποιον αρεσει
tempo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μια ερώτηση, τώρα είμαι στο Vodafone 120 plus (ένα πρόγραμμα της Vodafone με 120 δωρεάν λεπτά ομιλίας) και η επιδότηση είναι για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Την περσινή επιδότηση την εκμεταλεύτηκα. Αν τώρα πάρω το iphone και παράλληλα αλλάξω πρόγραμμα και πάω στο iphone 100 lite (κρατώντας το ίδιο νούμερο) θα έχω κάποια έκπτωση στην αγορά του iphone? ευχαριστώ
DimAslan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως παίζει να το πάρω με νέο νούμερο και να κρατήσω για όσο χρειαστεί σε ένα χαζοκινητό που έχω το παλιό μου νούμερο μέχρι να ενημερώσω τους πάντες... Έτσι κι αλλιώς το πάγιό μου εκεί είναι δέκα ευρώ περίπου... Δεν ξέρω ακόμα τί θα κάνω στα σίγουρα, σίγουρα όμως κάπως θα το πάρω... Μπορεί και να το πάρω και με τη σύνδεση που έχω χρησιμοποιώντας μόνο την επιδότηση... Θα πάω σε λίγη ώρα στη Βόντα να ρωτήσω από κοντά... Γμτ και η πιστωτική είναι στο όνομα της συζύγου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Για τη δική μου χρήση και το μέχρι τώρα πρόγραμμα που έχω στην Cosmote τα προγράμματα είναι απλώς αστεία. Σημειωτέον ότι με το πρόγραμμα "Επαγγελματικό 360 Σ" της Cosmote που χρησιμοποιώ έχω: 1. Απεριόριστες κλήσεις σε δύο (2) κινητά Cosmote. 2. Χρόνο ομιλίας προς κινητά ανεξαρτήτως εταιρείας 360 λεπτά. 3. Χρόνο ομιλίας προς σταθερά 360 λεπτά. 4. Μεταφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα. 5. Πάγιο 74 ευρώ με ΦΠΑ. Αν η vodafone μου έδινε δωρεάν χρόνο ομιλίας σε δύο κινητά ή έστω απεριόριστο 3G data pack, τότε θα το συζητούσα. Τώρα πάω να πάρω το 16άρι χωρίς συμβόλαιο και θα χρησιμοποιήσω την αγαπημένη μου Cosmote.
ATG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 καλημερα. εκτός απο Ελληνικό manual, τι άλλες γλώσσες διαθέτει. θέλω να το κάνω δώρω στην κοπέλα μου η οποία είναι Ισπανίδα. Διαθέτει Ισπανικά? Εχει ισπανικα κανονικα.
giorgos147 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 παιδιά όταν λέει αυτό τι εννοεί? Χρήσιμη πληροφορία Απαραίτητη προϋπόθεση για την πλοήγηση στο internet με την iPhone συσκευή σας είναι η επιλογή iPhone προγράμματος συμβολαίου. Η πρόσβαση στο internet με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone δεν είναι εφικτή. στο site της βόντα το είδα....δείτε http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3361 δηλαδή ούτε απο wifi δε θα γίνετε????
dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 δεν κάνουν! Το είδα πριν λίγο (το πήρε σήμερα ένα από το γραφείο) και ναι είναι ξεκλείδωτο!!! I know, I know. Αλλά δεν άντεξα, έπρεπε να την κάνω την πλάκα.
Kasrith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αντε καλοριζικα παιδια! Προσωπικα θα περιμενω να 'πεσει' η τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.