Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 500 ευρω δωρο? πρεπει να εισαι τρελλα ερωτευμενος H να μην του ειναι τιποτα τα 500;) Αnyway,εληφθη και απο ξαδερφο μου το 16αρι,το απογευμα θα δω τι εστι βερικοκο και εντος ημερων θα το χω στα χερια μου.(Ελπιζω να μην κανει κωλοτουμπες το σημα!)
anthony_crete Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Τελικα το iphone 3G εχει ξεκλειδωθει ρε παιδια?? Εκτος δηλαδη απο vodafone κλπ υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα?? Και τι τροπος, hardware? Αυτη η yessim τι κανει!!!!
sotirismusic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 H να μην του ειναι τιποτα τα 500;)Αnyway,εληφθη και απο ξαδερφο μου το 16αρι,το απογευμα θα δω τι εστι βερικοκο και εντος ημερων θα το χω στα χερια μου.(Ελπιζω να μην κανει κωλοτουμπες το σημα!) Πόσοι από σας θα το κάνετε δώρο στον εαυτό σας, επιβαρύνοντας κατά πολλή ίσως το οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Τελικα το iphone 3G εχει ξεκλειδωθει ρε παιδια?? Εκτος δηλαδη απο vodafone κλπ υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα?? Και τι τροπος, hardware? Αυτη η yessim τι κανει!!!! Plz,oh plz,μην το γεμισουμε και το υπαρχον τοπικ με τις ιδιες ερωτησεις.Μολις βγει ξεκλειδωμα για το 3g θα το μαθουμε ολοι μας πολυ γρηγορα.Ριχνε μια ματια και στο blog της dev team αν θες να το μαθεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Ως τοτε,υπομονη. Πόσοι από σας θα το κάνετε δώρο στον εαυτό σας, επιβαρύνοντας κατά πολλή ίσως το οικονομικό προϋπολογισμό σας.Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. count me out.
anthony_crete Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ναι αλλα λεω εκτος απτο unlocked της vodafone υπαρχει αλλο unlocked???? Αλλη εταιρια να το ξεκλειδωνει (πχ γαλλια-orange κλπ) Και φανταζομαι θα δουλευει με ολες τις καρτες ελληνικες και μη, ε?!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ναι αλλα λεω εκτος απτο unlocked της vodafone υπαρχει αλλο unlocked????Αλλη εταιρια να το ξεκλειδωνει (πχ γαλλια-orange κλπ) Και φανταζομαι θα δουλευει με ολες τις καρτες ελληνικες και μη, ε?! Πριν λιγα post το εχει απαντησει εμμεσως ο Hagapan.Nαι λειτουργει και με αλλες καρτες αφου οπως λες και μονος σου ειναι unlocked.
jumaru99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Απέκτησα σήμερα το 16άρι! Όσον αφορά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα να αναφέρω πως παίζει με την CU μου δίχως πρόβλημα. Πληροφορήθηκα από την Vodafone πως είναι ανοιχτό και στις άλλες εταιρίες. Θα δοκιμαστεί βέβαια και με άλλη sim άλλης εταιρείας οσονούπω..
becausE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ελπίζω να μην έχει το χαζό λογότυπο της vodafone επάνω του
gtsp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Το βασικό του πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά, όχι τόσο στο μενού αλλά στο πληκτρολόγιο. Δεν μπορείς να στείλεις ένα σοβαρό mail, ή να ψάξεις κάτι ελληνικό στο google κλπ. Εγώ έχω το 2G και ήλπιζα η έκδοση 2 του software να είχε ελληνικά για να κάνω αναβάθμιση, αλλά απογοητεύτηκα. Προς το παρών βολεύομαι με το ρωσοελληνικό πληκτρολόγιο για τα SMS μόνο. Όσο για το ξεκλέιδωμα του 3G έγινε μία βδομάδα μετά την επίσημη κυκλωφορία.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Όσο για το ξεκλέιδωμα του 3G έγινε μία βδομάδα μετά την επίσημη κυκλωφορία. εχμ,pardon???
kavaliotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αντε καλοριζικο μου, σημερα το πρωι με περιμενε η συσκευη στην Vodafone! Περηφανος κατοχος του πρωτου iPhone 3G Black 16GB στην Καβαλα! Εκανα και αλλαγη προγραμματος σε iPhone 500 Family super plus με 250 sms δωρο και 1GB data! Με γεια μου!
Kasrith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Συλληπητηρια... [για την αλλαγη συμβολαιου, κατα τα αλλα congrats ]
xolloth Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μεγεια σου,αλλα αν αντιμετωπισειs τιποτα προβληματα οπωs συμβαινει σε αλλεs χωρεs,να μαs ενημερωσειs για να μην το παρουμε. μην την πατησουμε και μειs. αντε καλοριζικο.
gtsp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 εχμ,pardon??? από την iPhone Dev Team http://wikee.iphwn.org/ και πολλά άλλα links που υπάρχουν στο δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.