koumbouni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δεν βλέπω κάτι καινούριο. Αναμασά τις φήμες που κυκλοφορούν στα forum για να τραβήξει traffic στο site του... Απο τις μα#$@$@ που γράφει (''Γιατί αν φτάσουν iPhones με 2.0 ή 2.0.1 τα πράγματα για τους Έλληνες θα είναι πολύ άσχημα.) καταλαβαίνει κανείς.
orphaeus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά... άλλη μια σφήνα από την αφεντιά μου. Πέρασα απόψε κατά τις 9 το βράδυ από ένα κεντρικό κατάστημα της "ωοδαφονε" στην πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο Κρήτης και το έχουν iphone-στολίσει κανονικότατα... έχει και ένα ωραίο stand μέσα... αλλά είναι άδειο ακόμα. Υποθέτω όμως ότι μάλλον για παρουσίαση θα το φέρουν... για πώληση, δε μπορώ να πω. Ότι ξέρετε ξέρω.
DimAslan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Σωστά... Άλλο πρώτη παρουσίαση κι άλλο διαθεσιμότητα προς πώληση. Κι εγώ αν ήμουν και ήθελα να καθυστερήσω και να πάρω παράταση χρόνου, κάτι τέτοιο θα έκανα... Ελπίζω για μια φορά να γίνουν όλα όπως πρέπει κι όπως τα περιμένουμε...
HaPagan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Κάτι αχνοφαίνεται στο τούνελ της πληροφόρησης για το iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες από το myphone.gr αύριο αναμένεται η Vodafone να ανακοινώσει τα προγράμματα συμβολαίου. Ενώ από Παρασκευή ξερουμε σίγουρα ότι θα φτάσουν οι demo συσκευές στα μαγαζιά. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, ας κάνουμε λίγη υπομονή...
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 WooHoo!! Τα σπαει. Ειναι και ποιο ωραιο απο το πρωτο!
dali13gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ότι τα σπάει, τα σπάει. Αλλά πιο όμορφο από το πρώτο δεν είναι!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Θέμα γούστου...μην αρχίζετε τώρα το μαλλιοτράβηγμα :-@
topgunidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγώ να πω με την σειρά μου ότι χθές ήρθε email εν όψει της εταιρικής επιδότησης(ήδη προπαραγγελία 6iphones ), από αρκετά υψηλόβαθμο πρόσωπο της voda, ότι το περιμένουν στις 22/8 εκτός και αν η apple δεν τους το παραδόσει....Η φορητότητά μου ετοιμάζεται ήδη...
haHa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ότι τα σπάει, τα σπάει. Αλλά πιο όμορφο από το πρώτο δεν είναι! Θα συμφωνησω!! Εγινε δυστυχως λιγο πιο ασχημο.. Ή καλυτερα οχι τοσο ομορφο!
DimAslan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που κοιτάει (την οθόνη του iPhone)... Το sexy δεν έχει μόνο μια μορφή παιδιά... Μη σας πιάνει crazy... Στο κάτω - κάτω, όλο και κανένα βρακάκι, καμμιά θηκούλα θα κυκλοφορήσει... Cooooooooooooollll....
kavaliotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 http://www.pestaola.gr/iphone-3g-coming-to-greece/ Δεν βλέπω κάτι καινούριο. Αναμασά τις φήμες που κυκλοφορούν στα forum για να τραβήξει traffic στο site του... Απο τις μα#$@$@ που γράφει (''Γιατί αν φτάσουν iPhones με 2.0 ή 2.0.1 τα πράγματα για τους Έλληνες θα είναι πολύ άσχημα.) καταλαβαίνει κανείς. Πριν αρχιζετε να λετε οτι σας κατεβει, καλυτερα ειναι να ψαχνετε λιγο παραπανω. Προσωπικες επιθεσεις σε ατομα που δεν ξερετε καλυτερα θα ητανε να μην τα κανετε. Απο την πορεια του ο Τιτανας εχει δειξει οτι δεν ειναι τετοιος ανθρωπος. Σορρυ για το off-topic, αλλα ρε συ georgeadams απο εσενα δεν το περιμενα. Τελος παντων, τωρα για το iPhone, σε 2 μερουλες θα μαθουμε τι γινεται. Οντως ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει ανωνυμα, για αυτο ακριβως και μια επωνυμη αποψη για μενα μετραει περισσοτερο. Αντε μακαρι Παρασκευη να το εχω στα χερια μου!
jiraya sama Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ρε παιδια συγνώμη που επιμένω αλλά ξέρει κάποιος αν το βρω κλειδωμένο πώς μπορώ να ξεκλειδώσω????υπάρχουν τα ίδια προγραματάκια με το παλιό???? πλσ βοηθεια επειδή έχω φίλο στην αμερική και μπορεί να κάνει συμβόλαιο και να το διακόψει και να μου το στείλει αλλά χρειάζεται να το ξέρω αυτό πρώτα....
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ρε παιδια συγνώμη που επιμένω αλλά ξέρει κάποιος αν το βρω κλειδωμένο πώς μπορώ να ξεκλειδώσω????υπάρχουν τα ίδια προγραματάκια με το παλιό???? πλσ βοηθεια επειδή έχω φίλο στην αμερική και μπορεί να κάνει συμβόλαιο και να το διακόψει και να μου το στείλει αλλά χρειάζεται να το ξέρω αυτό πρώτα.... Προς το παρον οχι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει η Vodafone στο θέμα του iphone! Ή παίζει με το όλο θέμα προσπαθώντας να δημιουργήσει "κλίμα" ή απλά δεν είναι σοβαρή εταιρία! Δεν μπορεί σε κάθε τηλεφώνημα στο support να παίρνεις κάθε φορά και διαφορετική απάντηση! Για να μην αναφερθώ στα καταστήματα, που σήμερα μερικά λένε στους πελάτες "ναι ήρθαν κομμάτια σήμερα και θα σας πούμε αν περισέψει κανένα" και άλλα "από Σεπτέμβριο και βλέπουμε"! Και όλα αυτά χωρίς ΚΑΝ να έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα προγράμματα χρήσης! Να μου το θυμηθείτε, θα πέσει πολύ γέλιο με το support της voda για το iphone. Να δω τι θα απαντούν οι τεχνικοί όταν θα τους λέει ο πελάτης: "Είμαι στο itunes και θέλω μια βοήθεια για τις ρυθμίσεις" ("μάλιστα κύριέ μου, για δοκιμάστε να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά το iphone" )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.