Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αφού η πρεμιέρα - απ' ότι άκουσα - θα γίνει Πιτσούνι Σίτι, λογικά οι περισσότερες προετοιμασίες θα πρέπει να γίνονται εκεί...

Δεν ξέρουμε κανέναν εκεί, κανένα πωλητή, καμμιά καθαρίστρια...

/me switching on iPhone 3G detector device....

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξυπνησα πρωι πρωι με μια απορια.

ποιος θα αναλάβει το σερβις του iphone?τα τσακαλια της βοντα?εχουν εκπαιδευτει γι αυτο?

Δημοσ.

Οι πληροφορίες είναι τόσο συγκεχημένες που δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη μόνοι μας. Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την Παρασκεύη που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Πληροφοριακά πάντως εγώ πέρασα από το Vodafone shop που βρίσκεται δίπλα στα Friday's στη γωνία Αλεξάνδρας και Κηφισίας και δεν είχαν βάλει κάποια αφίσα! Ενώ προχτές που ήμουν στον Πόρο είδα σε μαγαζί της Vodafone δυο αφίσες.

Υπομονή!

Δημοσ.
Πληροφοριακά πάντως εγώ πέρασα από το Vodafone shop που βρίσκεται δίπλα στα Friday's στη γωνία Αλεξάνδρας και Κηφισίας και δεν είχαν βάλει κάποια αφίσα! Ενώ προχτές που ήμουν στον Πόρο είδα σε μαγαζί της Vodafone δυο αφίσες.

Υπομονή!

Υποψιάζομαι πως δίνουν προτεραιότητα στα καταστήματα ιδιοκτησίας Vodafone παρά σε αυτά που λειτουργούν με καθεστώς franchise.

Δημοσ.
για Κρητη μιλάω :-)

Φυσικά για Κρήτη μιλάμε.

Καλά εγώ το περιμένω σήμερα ή αύριο να το έχω στα χέρια μου αλλά θα το δώσω σίγουρα για να το πάρω απο vodafone με κανένα πρόγραμμα.

Δημοσ.
Δειτε κι αυτο:

http://www.cosmo.gr/Gadgets/France/209105.html

λετε να εχουμε τιποτα τετοιο στην Ελλαδα?

Σιγουρα παιδια θα γινει κατι τετοιο και στην Ελλαδα..

Αν οχι επισημα απο wind, cosmote , αλλα απο μαγαζακια που θα σου λενε οτι μπορεις να παρεις το iPhone εκμεταλλευομενος την επιδοτηση σου απο wind/cosmote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...