LL_NEO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Χμμμμμμμ δλδ φτηνότερα ακόμα και απο τα προγράμματα της Ο2 στην ΜΒ? Ρε παίδες μήπως είστε υπερβολικοί;
dali13gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλά, 30? με unlimited δεν παίζει με τίποτα. Αν βγάλει τέτοιο πρόγραμμα, δεν θα προλαβαίνει να δίνει iPhone. Εγώ πιστεύω θα είναι στα ίδια επίπεδα με την Ιταλία, ίσως λίγο χαμηλότερα.
haHa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Περιμένω πάγιο κάτω των 50 ευρώ με unlimited data (έστω και με αστερίσκο για 30gb/month) και τιμή για το 16gb όχι πάνω από 300ευρώ. Έτσι και δω προγράμματα χρήστης για 200mb ή 1gb τότε αυτά είναι που θεωρώ "αστείο". 50 ευρω με unlimited data και 120 λεπτα παιζει να το δωσει... Αλλα τι να τα κανεις τα 120 μονο λεπτα.. Εγω θα ειναι ευχαριστημενος με 240 λεπτα, 50 ευρω παγιο, τιμη 250-300 ευρω, 1 χρονο δεσμευση και data και 1-2 gb ειναι αρκετα για το iphone... Τι να το κανω το unlimited data, να μου δωσουν ελαχιστα λεπτα ομιλιας?? Κινητο ειναι,πρωταρχικος του ρολος ειναι η ομιλια!
ATG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δεν νομιζω να διαφερει απο τα δωρεαν που εχει δωσει ηδη ο ομιλος, δηλαδη οχι unlimited και δεν ξερω αν θα ξεπερασει και το giga. Οπως επισης δεν ξερω αν θα ειναι πακετο με δωρεαν λεπτα ή απλως 3g add on. Παντως 50 Ευρω .... ειναι πολυ ακριβο. Θα ειναι πολυ χαμηλοτερο.
DimAslan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Καλά, κάντε όνειρα... Ελλαδιστάν είναι παιδιάαααα.... Θα μας ζητήσουν ό,τι τους κατέβει... Καθίστε να δείτε... μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί κι εγώ το θέλω... αλλά δεν το βλέπω... Πρώτα - πρώτα εάν ήταν να βγει στις 22 και εδώ, δεν θα το είχαμε πάρει χαμπάρι; Δεν θα είχε γίνει μια προετοιμασία, κάτι; Τί να πω...
kpartsi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Σήμερα όλα τα καταστήματα vodafone (τουλάχιστον τα 5-6 που πέρασα εγώ Αθήνα και Κορυδαλλό) άνοιξαν με τεράστια αυτοκόλλητα του iphone στην βιτρίνα και ένα ειδικό stand μέσα στο κατάστημα έτοιμo να το υποδεxτεί. Οι υπάλληλοι στα διάφορα καταστήματα που ρώτησα μου είπαν το ίδιο ''δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία αλλά το περιμένουμε προς πώληση εντός λίγων ημερών''.
ATG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Σήμερα όλα τα καταστήματα vodafone (τουλάχιστον τα 5-6 που πέρασα εγώ Αθήνα και Κορυδαλλό) άνοιξαν με τεράστια αυτοκόλλητα του iphone στην βιτρίνα και ένα ειδικό stand μέσα στο κατάστημα έτοιμo να το υποδεxτεί. Οι υπάλληλοι στα διάφορα καταστήματα που ρώτησα μου είπαν το ίδιο ''δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία αλλά το περιμένουμε προς πώληση εντός λίγων ημερών''. Και πλεον δεν εχουν μονο αφισες.... Ειδα κατι περιεργα κουτια....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Και πλεον δεν εχουν μονο αφισες.... Ειδα κατι περιεργα κουτια.... Επίτηδες το κάνεις ...το ξερω! Αυτή το φορά θα φροντίσω να μην υποκύψω και θα περιμένω πρώτα να δω αντιδράσεις από τους πρώτους αγοραστές! Εν τω μεταξύ μετά από 10 χρόνια για πρώτη φορά δεν ανανέωσα το συμβόλαιο στη vodafone κσι με παίρνουν μια φορά την εβδομάδα για να μου θυμίσουν την επιδότηση...
tsak4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 σημερα τηλεφωνησε ενας φιλος μου στην vodafone κ του ειπαν για 1 σεπτεμβριου κ βλεπουμε. κ αυτοι απο τωρα ετοιμαζουν τα μαγαζια για τοτε?
DimAslan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μωρέ λες τελικά να γίνει το θαύμα; Αμα γίνει κι αυτό, όλα να τα περιμένετε τη σήμερον ημέρα... Είναι όπως στα δικαστήρια... Εάν σε μια υπόθεση υπάρχει προηγούμενο... Άντε βρε, και εις ανώτερα... Πάντως κι εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει την επιδότησή μου και ούτε έχω βρει/υποκύψει σε άλλους πειρασμούς, βλέπε iPod touch, κλπ... Μακάρι να γίνει κάτι καλό και σύντομα... Παρασκευή θα δείξει... εάν πρόκειται πράγματι για προετοιμασίες ή μας πουλάνε τη μυρωδιά μέχρι να λύσουν τα όποια προβλήματά τους...
ATG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Επίτηδες το κάνεις ...το ξερω! Αυτή το φορά θα φροντίσω να μην υποκύψω και θα περιμένω πρώτα να δω αντιδράσεις από τους πρώτους αγοραστές! Εν τω μεταξύ μετά από 10 χρόνια για πρώτη φορά δεν ανανέωσα το συμβόλαιο στη vodafone κσι με παίρνουν μια φορά την εβδομάδα για να μου θυμίσουν την επιδότηση... Ε και συ.... 3 -4 ημερες υπομονη δεν βλαπτει.... Και θα δουμε αν ειναι η ημερομηνια αυτη.
islas canarias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ε και συ.... 3 -4 ημερες υπομονη δεν βλαπτει.... Και θα δουμε αν ειναι η ημερομηνια αυτη. ενας φιλος που εχει βοντα μαγαζι μου ειπε..this week. να δουμε...
koumbouni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 ενας φιλος που εχει βοντα μαγαζι μου ειπε..this week. να δουμε... Και οι εκτός Αθήνας άραγε θα χρειασθεί να περιμένουμε παραπάνω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Βγήκε νέο iphone firmware 2.0.2 πριν λίγο! Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά-βελτιώσεις κλπ κλπ. Πάντως αν υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει σύντομα από την voda ίσως να δούμε κάνα greek keyboard! http://www.tuaw.com/2008/08/18/iphone-firmware-2-0-2-is-available/ http://www.engadget.com/2008/08/18/iphone-firmware-2-0-2-is-out-and-angry/ Update: Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για βελτίωση στη λήψη 3g σήματος (μετά από όσα ακούστηκαν τελευταία) και για βελτίωση στο χρόνο που κάνει η συσκευή backup όταν συνδέεται με το itunes!
poscaman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 πατρα παντως απο 3-4 που περασα δεν ειδα καμμμια αλλαγη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.