Steven Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 τον πούλο μάγκες... 3G iPhone to be in-store activated; free upgrade for recent buyers By Sam Oliver Published: 06:00 PM ES Apple in the US will attempt to stifle the proliferation of unlocked iPhones by requiring that all of the new handsets be activated at the time of purchase. Meanwhile, first-gen iPhones purchased after May 27 will reportedly be eligible for a free upgrade to the 3G model. Speaking to Gizmodo, AT&T's President of National Distribution Glenn Lurie reportedly confirmed that there will be no in-home activation for iPhone 3G like there was with the original iPhone. Instead, all iPhone 3G customers must have their new handsets activated in either an Apple or AT&T store, a process which "takes 10-12 minutes." This should do wonders for the first-day line on July 11, the gadget site speculates. (This was also confirmed during an AT&T conference call, AppleInsider has been told.) Lurie said AT&T and Apple will provide more details regarding the sales procedures for the new iPhone sometime "in the next week or so." However, he said not to expect online sales of the iPhone 3G at launch, meaning a retail store may be the only place to snag one. Separately, both Gizmodo and ArsTechnica are reporting that consumers who purchased an original iPhone on or after May 27 will be able swap it for an iPhone 3G at no cost. The two reports add that AT&T will make all iPhone 3G buyers sign a new 2-year contract which will overwrite any existing contracts. That means AT&T won't tack an additional 2 years onto any existing contracts but will instead wipe existing contracts out and start fresh with a maximum 2-year commitment from the date the iPhone 3G was purchased. Δεν με βλέπω να το γλιτώνω το συμβόλαιο με την Telekom.. Τουλάχιστον θα το έχω στις 11 Ιουλιου!!!! :p:p:p Me----->happy!!!
Thresher Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω μάγκες αλλά v.1 μου αρέσει πιο πολύ και μάλλον αντέχει και λίγο περισσότερο σε πτώσεις
light360 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και ομως ειναι ενα μικρο προβλημα το video.Πες οτι εγω το παιρνω απο vodafone.Τωρα με το SDK σιγουρα θα βγει μια εφαρμογη για video,την οποια κατα πασα πιθανοτιτα θα πρεπει να την αγορασεις απο itunes.Ετσι εγω αν θελω να εχω Video στο iphone θα πρεπει να τα σκασω η να καταφυγω σε τιποτα μεθοδους jailbreak η κατι αναλογο (χανοντας μαλλον την εγγυηση) Βαλανε που βαλανε 3G την δευτερη καμερα τι την τσιγκουνευτικανε??? Οχι απαραίτητα, μπορεί να σηνδέεται μέσω wi-fi σε μια ip camera .Θα βρεθεί μια τέτοια λύση, δεν θα το αφήσουν έτσι. Τεσπα,εγω μάλλον παίρνω την 8gb έκδοση και άν δω πως δεν μου φτάνει στήνω το linux pc μου σε ftp σερβερ και έχω ακόμα 10gb.
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 http://www.o2.co.uk/iphone/paymonthly 16άρι λέμε στο 45άρι συμβόλαιο. Λουκουμάκι
FISHERMAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 "All tariffs include unlimited browsing on your iPhone, unlimited Wi-Fi access...Connection subject to status, 18-month minimum term contract, credit check & direct debit. Data usage whilst roaming not included. Unlimited Wi-Fi is available at any of the 9,500 Wi-Fi hotspots from our partners The Cloud and BT Openzone (available from 11 July 2008). Excessive usage policy and full terms apply." καλό το wifi..εδώ φοβάσαι να πατήσεις το κουμπί για το νετ. Ενα 8gb μάλλον είναι must for (fisher)men
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και ως συνηθως μετα τον αρχικο ενθουσιασμο για ενα προιον της Apple αρχιζουν να εμφανιζονται τα αρνητικα το ενα μετα το αλλο... Κανοντας μια σουμα στα οσα εχετε πει μεχρι τωρα...δεν εχει 2η καμερα,δεν υποστηριζει Ελληνικα,δεν τραβαει βιντεο,δεν δεχεται τριτες εφαρμογες και φυσικα για αλλη μια φορα η Apple εχει γραμμενη την Ελλαδιτσα στα παλια της τα παπουτσια. Σιγουρα η τιμη ειναι εντυπωσιακη οπως εντυπωσιακη ειναι και η εμφανιση του κινητου αλλα το ετος 2008 να παρουσιαζεται μια συσκευη με τετοιες ελλειψεις ειναι απαραδεκτο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και ως συνηθως μετα τον αρχικο ενθουσιασμο για ενα προιον της Apple αρχιζουν να εμφανιζονται τα αρνητικα το ενα μετα το αλλο... Κανοντας μια σουμα στα οσα εχετε πει μεχρι τωρα...δεν εχει 2η καμερα,δεν υποστηριζει Ελληνικα,δεν τραβαει βιντεο,δεν δεχεται τριτες εφαρμογες και φυσικα για αλλη μια φορα η Apple εχει γραμμενη την Ελλαδιτσα στα παλια της τα παπουτσια. Σιγουρα η τιμη ειναι εντυπωσιακη οπως εντυπωσιακη ειναι και η εμφανιση του κινητου αλλα το ετος 2008 να παρουσιαζεται μια συσκευη με τετοιες ελλειψεις ειναι απαραδεκτο. Από που συμπέρανες πως δεν θα έχει Ελληνικά? Περίμενε να έρθει επισήμως και μετά το σχολιάζουμε! Επίσης εφαρμογές τρίτων δέχεται μια χαρά και μάλιστα πολλές! Απλά η διάθεσή τους θα γίνεται από το App Store και πολλές από αυτές θα είναι free (δεν αποφασίζει η apple για τη χρέωση αλλά αυτός που τις φτάχνει). Δεύτερη κάμερα να την κάνεις τι? Κάνεις video Κλήσεις??? Για την "Ελλαδίτσα" δεν ευθύνεται η apple αλλά αυτοί που την αντιπροσωπεύουν εδώ (rainbow, vodafone και πάει λέγοντας).
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Από που συμπέρανες πως δεν θα έχει Ελληνικά? Περίμενε να έρθει επισήμως και μετά το σχολιάζουμε! Επίσης εφαρμογές τρίτων δέχεται μια χαρά και μάλιστα πολλές! Απλά η διάθεσή τους θα γίνεται από το App Store και πολλές από αυτές θα είναι free (δεν αποφασίζει η apple για τη χρέωση αλλά αυτός που τις φτάχνει). Δεύτερη κάμερα να την κάνεις τι? Κάνεις video Κλήσεις??? Για την "Ελλαδίτσα" δεν ευθύνεται η apple αλλά αυτοί που την αντιπροσωπεύουν εδώ (rainbow, vodafone και πάει λέγοντας). Καποιος φιλος πιο πανω το λεει οτι δεν θα υποστηριζει Ελληνικα...οσο για τις τριτες εφαρμογες να το βρασω που θα μπορω να τις βαζω μεσω του Apple store. Εγω θελω να εχω την ελευθερια να βαζω οτι γουσταρω στο κινητο μου χωρις να δινω λογαριασμο στη καθε Apple. Το δε επιχειρημα σου για την ελλειψη 2ης καμερα ειναι τουλαχιστον αστειο...ας ειχε για να εχω εγω,εσυ και οποιος αγορασει το κινητο την ελευθερια να αποφασισει αν θελει να κανει βιντεοκλησεις. Τωρα και να θελει μαλλον θα μεινει στην επιθυμια ετσι; Και τελος για την Ελλαδιτσα...δηλαδη θελεις να μου πεις οτι οι Rainbow,Vodafone δεν θα θελανε να ειναι μεσα στις 22 χωρες που θα ξεκινησει η διαθεση του κινητου αμεσα; Οτι η καλη Apple ειχε καθε διαθεση να το διαθεσει και σε εμας αλλα αυτες οι κακες εταιριες δεν θελανε; Ειναι και αυτος ενας τροπος ωραιοποιησης δεν λεω ειδικα οταν εισαι τυφλος οπαδος μιας εταιριας οπως εισαι εσυ προφανως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καποιος φιλος πιο πανω το λεει οτι δεν θα υποστηριζει Ελληνικα...οσο για τις τριτες εφαρμογες να το βρασω που θα μπορω να τις βαζω μεσω του Apple store. Εγω θελω να εχω την ελευθερια να βαζω οτι γουσταρω στο κινητο μου χωρις να δινω λογαριασμο στη καθε Apple. Το δε επιχειρημα σου για την ελλειψη 2ης καμερα ειναι τουλαχιστον αστειο...ας ειχε για να εχω εγω,εσυ και οποιος αγορασει το κινητο την ελευθερια να αποφασισει αν θελει να κανει βιντεοκλησεις. Τωρα και να θελει μαλλον θα μεινει στην επιθυμια ετσι; Και τελος για την Ελλαδιτσα...δηλαδη θελεις να μου πεις οτι οι Rainbow,Vodafone δεν θα θελανε να ειναι μεσα στις 22 χωρες που θα ξεκινησει η διαθεση του κινητου αμεσα; Οτι η καλη Apple ειχε καθε διαθεση να το διαθεσει και σε εμας αλλα αυτες οι κακες εταιριες δεν θελανε; Ειναι και αυτος ενας τροπος ωραιοποιησης δεν λεω ειδικα οταν εισαι τυφλος οπαδος μιας εταιριας οπως εισαι εσυ προφανως. Κλασικές απαντήσεις που τις βλέπουμε κάθε φορά που βγάζει κάτι η apple! Είσαι ελεύθερος να πάρεις όποια συσκευή γουστάρεις και σε καλύπτει! Εδώ μιλάμε για το Iphone. Αν κάλυπτε τις ανάγκες όλων μας τότε θα ήταν όντως ένα jesus phone και όλες οι άλλες εταιρίες δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης! Για τα Ελληνικά, όπως λες και εσύ, "κάποιος φίλος είπε"... Εγώ προτιμώ να βάζω τις εφαργμογές από το app store και να είμαι ήσυχος ότι θα δουλεύουν σωστά χωρίς να μου "μαμούν" το τηλέφωνο, παρά να βάζω μόνος μου οποιοδήποτε σκουπίδι φτιάχνει κάποιος! Σχετικά με τις εταιρίες, να σου θυμίσω πως οι πρώτες συζητήσεις Vodafone-Apple ναυάγησαν μιας και η Voda δεν δεχόταν τους όρους της apple (όχι κολπάκια με το μενού, unlimited data plan,normal τιμές στα πάγια, ποσοστά επί των πωλήσεων κλπ κλπ)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Οκ βλεπω το γυρισαμε στο αμα δεν σου αρεσει μην το παρεις... Και τα αρνητικα συνεχιζονται...κλειδωμενο bluetooth,οχι mms,οχι copy paste,οχι αναφορα παραδοσης,camera 2mp χωρις autofocus(!!!). Και ολα αυτα το 2008...
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 KYRIAKOS_GKLEZAKOS έχεις χρησιμοποιήσει iPhone ποτέ;
light360 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Για ένα λεπτό , άν το πάρω με συμβόλεο απτην voda θα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Οκ βλεπω το γυρισαμε στο αμα δεν σου αρεσει μην το παρεις... Και τα αρνητικα συνεχιζονται...κλειδωμενο bluetooth,οχι mms,οχι copy paste,οχι αναφορα παραδοσης. Και ολα αυτα το 2008... Προτιμάς να σου πω: "Παρτο με το ζόρι???" Όλα αυτά που λες έχουν να κάνουν με το software. Συνεπώς περίμενε πρώτα το νέο firmware σε συνδυασμό με το SDK που δόθηκε και μετά βλέπουμε τι κάνει και τι δεν κάνει. Οι εφαρμογές που θα "σκάσουν μύτη" θα είναι χιλιάδες και όχι τα 5-6 που παρουσιάστηκαν χθες! 9 μήνες τώρα με το πρώτο Iphone, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα και είναι το μόνο τηλέφωνο που κράτησα για τόσο χρονικό διάστημα! Αυτό για μένα λέει πολλά! Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές και επιλέγουμε με βάση αυτό που μας καλύπτει! Δεν το αγοράζουμε με το ζόρι! Αλλά για να κρίνουμε κάτι, φαντάζομαι ότι θα πρέπει πρώτα να το δούμε και να μη βασιζόμαστε σε υποθέσεις κλπ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Για ένα λεπτό , άν το πάρω με συμβόλεο απτην voda θα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο? Υποθέτω πως θα είναι κλειδωμένο για να δουλεύει μόνο στο δίκτυο της Voda! Στο κατάστημα απλά θα σου κάνουν το activation κλπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.