Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπππααααμμμ ρεεε!!!

Κ πάνω σ αυτό με παράφραση :P σκόνη έγινε,τ μ λές τώρα αμα δν σπάει ή όχι..

Για να μην υπάρχει παρανόηση να αναφέρω ότι το iPhone 3G δεν έχει σπάσει. Μπορεί με κάποιες ειδικές κάρτες να έχετε τηλεφωνία αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες με τις περισσότερες sim κάρτες των ελληνικών δικτύων. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3G ακόμα και αν αναγνωριστεί η sim κάρτα σας.
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να μην υπάρχει παρανόηση να αναφέρω ότι το iPhone 3G δεν έχει σπάσει. Μπορεί με κάποιες ειδικές κάρτες να έχετε τηλεφωνία αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες με τις περισσότερες sim κάρτες των ελληνικών δικτύων. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3G ακόμα και αν αναγνωριστεί η sim κάρτα σας.

Δηλαδή ούτε μετά από 6 μήνες δεν θα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3G?

Δημοσ.

Τελικά το παράγγειλα από Ιταλία. Μου το έστειλε ο τύπος σήμερα και λογικά Τρίτη Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου. Δεν άντεξα άλλο τελικά να περιμένω την Vodafone. Τώρα αν το δώσει τελικά στις 22 δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά.

Ελπίζω να είναι πράγματι σαν καρτοκινητό όπως λένε και να παίζει με την κάρτα cosmote που έχω.Δεν γουστάρω να μπλέκω με ξεκλειδώματα. Αν πάλι δεν παίζει θα το βάλω για πούλημα στο emarket και όποιος το θέλει το παίρνει.

Δημοσ.
Δηλαδή ούτε μετά από 6 μήνες δεν θα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3G?

Σίγουρα θα σπάσει αλλά το πότε ακριβώς είναι άγνωστο. Με βάση ότι η κοινότητα είναι αρκετά ανήσυχη στο συγκεκριμένο θέμα δε νομίζω να αργήσει. Υπάρχει βέβαια και η λύση της Ιταλίας που γράφω παρακάτω.

Τελικά το παράγγειλα από Ιταλία. Μου το έστειλε ο τύπος σήμερα και λογικά Τρίτη Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου. Δεν άντεξα άλλο τελικά να περιμένω την Vodafone. Τώρα αν το δώσει τελικά στις 22 δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά.

Ελπίζω να είναι πράγματι σαν καρτοκινητό όπως λένε και να παίζει με την κάρτα cosmote που έχω.Δεν γουστάρω να μπλέκω με ξεκλειδώματα. Αν πάλι δεν παίζει θα το βάλω για πούλημα στο emarket και όποιος το θέλει το παίρνει.

Συγκεκριμένα το iPhone 3G που πωλείται στην Ιταλία από vodafone και Tim, είναι σπασμένο από τη μαμά εταιρεία και δε χρειάζεται καμία επέμβαση. Το παίρνεις και μετά το activation μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιαδήποτε sim κάρτα και σε οποιοδήποτε δίκτυο. Μακάρι να γίνει κάτι αντίστοιχο και στη χώρα μας όταν θα διατεθεί αν και δε το βλέπω.

Δημοσ.

Το επιβεβαιωνω κι εγω, αφου το δικο μου ειναι vodafone ιταλιας και δουλευει διχως προβλημα με cosmote (με την cosmote καρτα εκανα και την activation ;) )

Δημοσ.

Κατι μου λεει για την επομενη εβδομαδα να περιμενουμε εξελιξεις...

Απο αυριο τα καταστηματα θα ξεκινησουν να γινονται πιο iphone friendly. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατι μου λεει για την επομενη εβδομαδα να περιμενουμε εξελιξεις...

Απο αυριο τα καταστηματα θα ξεκινησουν να γινονται πιο iphone friendly. :)

/me δένει τον ATG σε μια καρέκλα και του ανάβει μια λάμπα στη μούρη.

Η ανάκριση αρχίζει!

B)

Δημοσ.
Το επιβεβαιωνω κι εγω, αφου το δικο μου ειναι vodafone ιταλιας και δουλευει διχως προβλημα με cosmote (με την cosmote καρτα εκανα και την activation ;) )

Και δουλεύουνε όλα κανονικά ή υπάρχει κανένα πρόβλημα; Με χειροκίνητες ρυθμίσεις μπορείς να ρυθμίσεις και το 3g σωστά ;

Δημοσ.
/me δένει τον ATG σε μια καρέκλα και του ανάβει μια λάμπα στη μούρη.

Η ανάκριση αρχίζει!

B)

Και ενδιαφερον θα εχει να δουμε τα προγραμματα χρησης. Οχι οτι θα ειναι τιποτα το συγκλονιστικο, αλλα σαφως φθηνοτερα απο τα υπαρχοντα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και ενδιαφερον θα εχει να δουμε τα προγραμματα χρησης. Οχι οτι θα ειναι τιποτα το συγκλονιστικο, αλλα σαφως φθηνοτερα απο τα υπαρχοντα.

Κοίτα, σαφώς και δεν περιμένουμε θαύματα από την Vodafone αλλά στα 2 βασικά πράγματα όπως το πακέτο των data και το τελικό κόστος της συσκευής με συμβόλαιο-επιδότηση, προφανώς και περιμένουμε πολλά!

Προσωπικά αν δω ότι με κοροϊδέψουν σε αυτά τα 2, χαλαρά κόβω την 3g data card και παίρνω και το άλλο νουμεράκι μου με φορητότητα και άντε γεια μετα από 10 σχεδόν χρόνια! Προτιμώ να το πληρώσω όσο κάνει χωρίς συμβόλαιο, παρά να δεσμευτώ σε κάτι ...αστείο!

B)

Δημοσ.
Κοίτα, σαφώς και δεν περιμένουμε θαύματα από την Vodafone αλλά στα 2 βασικά πράγματα όπως το πακέτο των data και το τελικό κόστος της συσκευής με συμβόλαιο-επιδότηση, προφανώς και περιμένουμε πολλά!

Προσωπικά αν δω ότι με κοροϊδέψουν σε αυτά τα 2, χαλαρά κόβω την 3g data card και παίρνω και το άλλο νουμεράκι μου με φορητότητα και άντε γεια μετα από 10 σχεδόν χρόνια! Προτιμώ να το πληρώσω όσο κάνει χωρίς συμβόλαιο, παρά να δεσμευτώ σε κάτι ...αστείο!

B)

Define αστειο.... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Define αστειο.... :P

Περιμένω πάγιο κάτω των 50 ευρώ με unlimited data (έστω και με αστερίσκο για 30gb/month) και τιμή για το 16gb όχι πάνω από 300ευρώ.

Έτσι και δω προγράμματα χρήστης για 200mb ή 1gb τότε αυτά είναι που θεωρώ "αστείο".

B)

Δημοσ.
Περιμένω πάγιο κάτω των 50 ευρώ με unlimited data (έστω και με αστερίσκο για 30gb/month) και τιμή για το 16gb όχι πάνω από 300ευρώ.

Έτσι και δω προγράμματα χρήστης για 200mb ή 1gb τότε αυτά είναι που θεωρώ "αστείο".

B)

Κουζουλάθηκες ? 50 ευρώ για unlimited? Μη σώσει. 30 ευρώ και πάλι πολλά είναι. Αν όντως βγεί πάντως unlocked στην Ελλάδα πιστεύω να χτυπήσουν οι υπόλοιπες εταιρείες με ελκυστικά πακέτα

• Super Moderators
Δημοσ.
Κουζουλάθηκες ? 50 ευρώ για unlimited? Μη σώσει. 30 ευρώ και πάλι πολλά είναι. Αν όντως βγεί πάντως unlocked στην Ελλάδα πιστεύω να χτυπήσουν οι υπόλοιπες εταιρείες με ελκυστικά πακέτα

Ε είπα "κάτω από 50" (και εννοώ συνδυασμό πακέτου με unlimited data και κάποια δωρεάν λεπτά ομιλίας)! Το 50 είναι το ψυχολογικό όριο. Ήδη τώρα πληρώνω σχεδόν 30 ευρώ για την 3g data card και άλλα 40-50 για το κινητό, οπότε οτιδήποτε λιγότερο θα με καλύπτει αλλά δεν θα χαρώ αν απλά είναι μόνο 10-20 ευρώ λιγότερο!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...