Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι λέω και εγώ. Το πολύ να περιμένω λίγες ημέρες ακόμα να δούμε τι σκ#$@ θα κάνει και αυτή η Vodafone και μετά προχωράω ντουγρού για Ιταλία.

Δημοσ.

προσωπικά είναι πολλά τα χρήματα για κινητό τηλέφωνο. Άσε που σαν κάτοχος εδώ και 9 μήνες έχω να φηλώσω πβως iphone χωρίς internet plan είναι ανούσιο. Αν βέβαια σου περισσέυουν τα 600? χτύπα το.

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά είναι η υπηρεσία που σου δίνει πρόσβαση στο internet από το κινητό σου... Το iPhone 3G επειδή είναι κατεξοχήν έξοχη σαν ιντερνετική συσκευή, είναι καλό και πρέπον να συνδυάζεται με ένα καλό πακέτο που να σου δίνει τη δυνατότητα αυτή.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα... Μέχρι τώρα όλοι είχαμε υπηρεσίες voice και sms, δηλαδή ομιλία και γραπτά μηνύματα...

Μετά ήρθε το MMS, που σου επέτρεπε εικονομηνύματα κλπ, αλλά ήταν μια έξτρα υπηρεσία που έπρεπε αφενός να ενεργοποιηθεί από τον πάροχό σου, αφετέρου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό σου... Αυτό αν δεν κάνω λάθος, χρειαζόταν WAP για να βγει internet και να στείλει και να λάβει τα MMS. Δηλαδή χρειαζόταν κινητά 2ης γενιάς (2G).

Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα κινητά τρίτης γενιάς (3G). Μην μπερδεύστε με το 3G και την βιντεοκλήση. Η βιντεοκλήση είναι μόνο μια από τις δυνατότητες που παρέχει το γρήγορο internet στο κινητό (όχι όμως στο iPhone 3G, δεν έχει 2η κάμερα).

Επειδή όμως οι καλές εταιρείες είδαν μια καλή ευκαιρία για να τα πάρουν χοντρά, αρχικά χρέωναν την υπηρεσία 3G υπέρογκα, ενώ μετά δεν τη χρέωναν καθόλου, γιατί απλά πάτωσε... Δεν τη χρησιμοποιούσε κανείς... Είχε κάποια πλάνα χρήσης όπως οι αρχικές - πανάκριβες - ADSL στο καλό μας Ελλαδιστάν. Δηλαδή ογκοχρέωση βασικά...

Το καλό μας iPhone 3G όμως, είναι τόσο καλό στην περιήγηση στον αγαπημένο μας Ιστό, που αξίζει πράγματι να το συνοδεύσεις με ένα καλό τέτοιο πλάνο...

Όπως ίσως δεν καταλάβατε, αυτό που όλοι μας περιμένουμε, είναι η καλή μας βόδιαφον να πάψει να μας κοροϊδεύει και εκτός της έναρξης της συσκευής στην Ελλάδα, να μας δείξει και τί δι@ολο προγράμματα για δεδομένα έχει κατεβάσει το μυαλουδάκι της...

Εν τω μεταξύ όσοι έχετε την τύχη να ταξιδέψετε σε κάποια πιο προηγμένη χώρα όπως η Γουατεμάλα, η Ονδούρα και τόσες άλλες, μπορείτε ήδη να το προμηθευτείτε... Μάλλον προηγμένη δεν σημαίνει 2-3 κινητά τηλέφωνα ανά κάτοικο, αλλά άλλα πράγματα...

Α ρε Έλληνα πότε θα έρθει εκείνη η μέρα που θα ξυπνήσεις...

Δημοσ.

παράγγειλα από ένα φίλο στην Αμερική το iphone 3g γιατί μου είπε χθες πως κοστίζει 199$ με συμβόλαιο που μετά το χαλάμε και πληρώνουμε πρόστιμο άλλα 199$.

Δηλαδή 400 $ η συσκευή που σημαίνει 400:1,50=260 ευρώ.

με 260 ευρώ θα έχω το 3G καινουργιο και ένας φίλος αυστριακός εδώ μπορεί να το ξεκλειδώσει.Why Vodafone ;

να είστε καλά

Δημοσ.

το πηρα προχτες στα χερια μου,ημασταν στο ιδιο τραινο με εναν αμερικανο και μου το εδειξε.

ο τυπος το πηρε 200 δολαρια με συμβολαιο στην ΑΤ&Τ με παγιο 100 δολαρια....

η ξεφτιλα η ιδια...

Δημοσ.
παράγγειλα από ένα φίλο στην Αμερική το iphone 3g γιατί μου είπε χθες πως κοστίζει 199$ με συμβόλαιο που μετά το χαλάμε και πληρώνουμε πρόστιμο άλλα 199$.

με 260 ευρώ θα έχω το 3G καινουργιο και ένας φίλος αυστριακός εδώ μπορεί να το ξεκλειδώσει.Why Vodafone ;

να είστε καλά

πώς μπορεί να ξεκλειδώσει???? έχω ΄φιλο στην αμερική και σκέφτομαι το ίδιο... αν μπορείς ρώτα τον σε παρακαλώ για να δώ αν μπορώ να κάνω κάτι

Δημοσ.

να είστε καλά

$ 199 : iPhone 3G 8GB

$ 035 : Activation Fee (τέλος ενεργοποίησης)

$ 069 : Πάγιο για τον 1ο μήνα (διακοπή μπορείς να κάνεις μετά από τις πρώτες 30 ημέρες)

$ 175 : Early Termination Fee (πρόστιμο για διακοπή συμβολαίου)

$ 099 : κάρτα SIM για ξεκλείδωμα για να παίζει παντού, και όχι μόνο στην AT&T (αν και αυτό δεν είναι σίγουρο)

---------

$ 577 : Σύνολο, χωρίς να υπολογίσουμε το State Tax (κάτι σαν το δικό μας ΦΠΑ, που είναι όμως διαφορετικός, ανάλογα την Πολιτεία αγοράς)

Δημοσ.

577 ή 577-99=478 μου φενονται πολυ καλυτερα απο 199+(70χ24)= 1880 !!

μια ακομα ερωτηση: εχω ηδη συνδεση στην ΑΤ&Τ με κανονικο κινητο σε οικογενειακο πλανο.. μπορω να παρω το iphone να κανω cancel και μετα απλα να βαλω την αλλη καρτα και να προσθεσω στο πλανο της internet ή whatever?

θα με χρεωσουν 70 παλι? κατι ακουσα για 20-30$

Δημοσ.

Για να μην υπάρχει παρανόηση να αναφέρω ότι το iPhone 3G δεν έχει σπάσει. Μπορεί με κάποιες ειδικές κάρτες να έχετε τηλεφωνία αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες με τις περισσότερες sim κάρτες των ελληνικών δικτύων. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3G ακόμα και αν αναγνωριστεί η sim κάρτα σας.

Δημοσ.
577 ή 577-99=478 μου φενονται πολυ καλυτερα απο 199+(70χ24)= 1880 !!

μια ακομα ερωτηση: εχω ηδη συνδεση στην ΑΤ&Τ με κανονικο κινητο σε οικογενειακο πλανο.. μπορω να παρω το iphone να κανω cancel και μετα απλα να βαλω την αλλη καρτα και να προσθεσω στο πλανο της internet ή whatever?

θα με χρεωσουν 70 παλι? κατι ακουσα για 20-30$

Γιατί δεν ρωτάς στην ίδια την AT&T ? Τι σε κάνει να νομίζεις πως εμείς εδώ στην Ελλάδα θα ξέρουμε τα προγράμματα & τις διαδικασίες της καλύτερα από την ίδια την AT&T?

Δημοσ.
Γιατί δεν ρωτάς στην ίδια την AT&T ? Τι σε κάνει να νομίζεις πως εμείς εδώ στην Ελλάδα θα ξέρουμε τα προγράμματα & τις διαδικασίες της καλύτερα από την ίδια την AT&T?

απλα μολις εφυγα για διακοπες ελλαδα γιαυτο :)

και απο την προηγουμενη απαντηση σου υπεθεσα οτι βρισκεσαι αμερικη

thanks παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...