Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Μητσάρας πάντως έκαμε τα κουμάντα του, έκαμε ταις καβάτζες του, κι έχει στα σκαριά μηλαράκια φίνα και καραμπινάτα... άμεσα παραδοτέα αμα τη εμφανίσει που λέει κι ο λαός...

Με το που πέσουνε τα ευρώπουλα θα έχετε νέα οσονούπω...

Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν... νομίζω;

Δημοσ.
Ο Μητσάρας πάντως έκαμε τα κουμάντα του, έκαμε ταις καβάτζες του, κι έχει στα σκαριά μηλαράκια φίνα και καραμπινάτα... άμεσα παραδοτέα αμα τη εμφανίσει που λέει κι ο λαός...

Με το που πέσουνε τα ευρώπουλα θα έχετε νέα οσονούπω...

Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν... νομίζω;

Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ...

Δημοσ.

Λοιπόν το βρήκα ψάχνοντας για καλύτερες τιμές, είναι μια εταιρεία CellCom UK Limited. Στον κατάλογο του Λονδίνου υπάρχει... Σαν contact είχε ένα [email protected] που του ξεκίνησα chat εχθές απόγευμα και μου είπε οκ, σου το στέλνω όποτε θέλεις, καινούργιο, ξεκλείδωτο, με 320 ευρώπουλα, while stock lasts... Το transaction θα γίνει μέσω Western Union.

Σας μυρίζει τίποτα;

Δημοσ.

Ναι αμέ. ΣΚΑΤΑ.

Western Union είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις τα λεφτά σου. Είναι αδύνατον να τα πάρεις πίσω....

Δημοσ.

Εκτός απο Ελλάδα που θα πωλείτε και σαν καρτοκινητό όταν έρθει κάποτε πια άλλη χώρα θα το πουλάει ετσι

Δημοσ.
Αυτό όμως εννοώντας ότι αυτός είναι μούφα...

Δεν ξέρω...

Αφού ζητάει συναλλαγή μέσω Western Union, κατά 99,99% ΕΙΝΑΙ μούφα. :rolleyes:

Δημοσ.
Εκτός απο Ελλάδα που θα πωλείτε και σαν καρτοκινητό όταν έρθει κάποτε πια άλλη χώρα θα το πουλάει ετσι

Στην Ιταλία πωλείται ήδη και σαν καρτοκινητό και σαν σκέτη συσκευή.

Δημοσ.

Μπορούμε άραγε να βρούμε κάποιο ιταλικό e-shop που να στέλνει Ελλάδα; Γιατί από την Vodafone, δεν βλέπω φως.

Άντε 10 μέρες έμειναν μέχρι τις 22/8 για να δούμε τελικά τι θα γίνει!

Δημοσ.

ρε παίδες είμαι μόνιμος κάτοικος california, είδα το iphone, είναι ωραίο και χρήσιμο αλλα τα plans τHς AT&T είναι 70$ το μηνα!!! Δεν αξίζει τόσα πιστεύω...

έρχομαι Ελλάδα σε 2 μέρες και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το αγοράσω ελλάδα χωρίς σύνδεση και μετά να βάλω την αμερικανικη sim που έχω...

Δημοσ.

επειδή δεν βλέπω....φως απο την vodafone να κάνω μια ερώτηση. Στην Αγγλία το iphone 3G πωλείται μόνο με υπογραφή συμβολαίου?

Δημοσ.

Βρήκα κάποιον από Ιταλία που μου στέλνει το 8gb για 580 ευρώ.

Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο (καρτοκινητό) δεν θέλει δηλαδή τίποτα. Βάζω την κάρτα μου και παίζει.Τι λέτε να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...