DimAslan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Όχι θα κάτσω να περιμένω τη θεία βόντα... Χα !
DimAslan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ο Μητσάρας πάντως έκαμε τα κουμάντα του, έκαμε ταις καβάτζες του, κι έχει στα σκαριά μηλαράκια φίνα και καραμπινάτα... άμεσα παραδοτέα αμα τη εμφανίσει που λέει κι ο λαός... Με το που πέσουνε τα ευρώπουλα θα έχετε νέα οσονούπω... Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν... νομίζω;
koumbouni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ο Μητσάρας πάντως έκαμε τα κουμάντα του, έκαμε ταις καβάτζες του, κι έχει στα σκαριά μηλαράκια φίνα και καραμπινάτα... άμεσα παραδοτέα αμα τη εμφανίσει που λέει κι ο λαός... Με το που πέσουνε τα ευρώπουλα θα έχετε νέα οσονούπω... Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν... νομίζω; Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ...
DimAslan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κάτσε πρώτα να επιβεβαιωθούν αι πηγαί... μην επάρουμε εις τον λαιμό μας και κανένα...
DimAslan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Λοιπόν το βρήκα ψάχνοντας για καλύτερες τιμές, είναι μια εταιρεία CellCom UK Limited. Στον κατάλογο του Λονδίνου υπάρχει... Σαν contact είχε ένα [email protected] που του ξεκίνησα chat εχθές απόγευμα και μου είπε οκ, σου το στέλνω όποτε θέλεις, καινούργιο, ξεκλείδωτο, με 320 ευρώπουλα, while stock lasts... Το transaction θα γίνει μέσω Western Union. Σας μυρίζει τίποτα;
LL_NEO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ναι αμέ. ΣΚΑΤΑ. Western Union είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις τα λεφτά σου. Είναι αδύνατον να τα πάρεις πίσω....
DimAslan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αυτό όμως εννοώντας ότι αυτός είναι μούφα... Δεν ξέρω...
koumbouni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εκτός απο Ελλάδα που θα πωλείτε και σαν καρτοκινητό όταν έρθει κάποτε πια άλλη χώρα θα το πουλάει ετσι
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αυτό όμως εννοώντας ότι αυτός είναι μούφα... Δεν ξέρω... Αφού ζητάει συναλλαγή μέσω Western Union, κατά 99,99% ΕΙΝΑΙ μούφα.
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εκτός απο Ελλάδα που θα πωλείτε και σαν καρτοκινητό όταν έρθει κάποτε πια άλλη χώρα θα το πουλάει ετσι Στην Ιταλία πωλείται ήδη και σαν καρτοκινητό και σαν σκέτη συσκευή.
HaPagan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μπορούμε άραγε να βρούμε κάποιο ιταλικό e-shop που να στέλνει Ελλάδα; Γιατί από την Vodafone, δεν βλέπω φως. Άντε 10 μέρες έμειναν μέχρι τις 22/8 για να δούμε τελικά τι θα γίνει!
biscoto Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ρε παίδες είμαι μόνιμος κάτοικος california, είδα το iphone, είναι ωραίο και χρήσιμο αλλα τα plans τHς AT&T είναι 70$ το μηνα!!! Δεν αξίζει τόσα πιστεύω... έρχομαι Ελλάδα σε 2 μέρες και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το αγοράσω ελλάδα χωρίς σύνδεση και μετά να βάλω την αμερικανικη sim που έχω...
kpartsi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ναί, μπορείς. 499Ε το 8 GB και 569Ε το 16 GB από την Vodafone... Το θέμα είναι αμήν και πότε να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
tempo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 επειδή δεν βλέπω....φως απο την vodafone να κάνω μια ερώτηση. Στην Αγγλία το iphone 3G πωλείται μόνο με υπογραφή συμβολαίου?
koumbouni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Βρήκα κάποιον από Ιταλία που μου στέλνει το 8gb για 580 ευρώ. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο (καρτοκινητό) δεν θέλει δηλαδή τίποτα. Βάζω την κάρτα μου και παίζει.Τι λέτε να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.