DimAslan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Παιδιά μην ξεφεύγουμε... Γιατί σε μια ελεύθερη αγορά να μην έχει το δικαίωμα η κάθε εταιρία να διαθέσει το προϊόν της όπως θέλει; Στο κάτω κάτω εάν ο τρόπος της είναι λάθος θα ζημιωθεί η εταιρεία πρώτα απ' όλους... Δεν είναι νεράκι που είναι είδος πρώτης ανάγκης και μονοπώλιο πραγματικό και σου λέει να σήμερα πώς θα στο χρεώνω και αύριο βλέπουμε... Είναι ένα είδος συμβολαίου για την εταιρεία να διαφημίζει κάτι και να το τηρεί, αλλά μέχρι εκεί... Γιατί όταν π.χ. κάποιος αποφασίζει ότι μεγάλε το κτηματολόγιο είναι έτσι κι έτσι και πρέπει να έρθεις και να πληρώσεις και να ξαναπληρώσεις επειδή κάποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του, τότε ναι, είναι νταβατζιλίκι... Όταν έρχεται το καλό μας κράτος και λέει τέρμα η θεώρηση στις ΔΟΥ και απο δω και πέρα Φορολογικοί Μηχανισμοί και πάρε έξοδα και πάρε ξενύχτια να τα στήσεις και να παίζουν, τότε ναι... Όταν ένα σύστημα δεν δουλεύει σωστά και το απαραίτητο χαρτί για τα απαραίτητα τέλη κυκλοφορίας δεν έρχεται ποτέ και στήνεσαι ώρες στη ΔΟΥ για να κάνεις αλλουνού τη δουλειά εσύ, τότε και πάλι νταβατζιλίκι, ή κάνω λάθος; Αλλά όταν βγαίνει μια εταιρεία και λέει "θέλω να σας τα πάρω χοντρά" και "θέλω το κινητό μου να το πουλήσω μόνο σε αστροναύτες" ή "θα το πάρεις μόνο αν έχεις ωροσκόπο Τοξότη", τότε με την πληθώρα κινητών που υπάρχει στην αγορά, δεν καταλαβαίνω το νταβατζιλίκι που βρίσκεται... Άμα θέλανε τα παλληκάρια, ας το βγάζανε σε όλο τον κόσμο με τη μια, να πουλήσουν 10 εκατομμύρια συσκευές τις πρώτες 2-3 μέρες κι όχι 1... Εμείς όταν τόσα χρόνια τους σπάμε κλειδώματα και κωδικούς και προγράμματα δε λέμε τίποτα...
gRim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Υπάρχει εφαρμογή για το iphone 3G για διάβασμα pdf αρχείων; Επίσης μήπως υπάρχουν εφαρμογές για να έχεις αναφορά μηνυμάτων, λήψη βίντεο κτλ;
koumbouni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Υπάρχει εφαρμογή για το iphone 3G για διάβασμα pdf αρχείων; Επίσης μήπως υπάρχουν εφαρμογές για να έχεις αναφορά μηνυμάτων, λήψη βίντεο κτλ; Στα email λέει οτι διαβάζει τα εξής (αντιγράφω από την σελίδα της apple) : Mail attachment support * Viewable document types: .jpg, .tiff, .gif (images); .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel)
gRim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Στα email λέει οτι διαβάζει τα εξής (αντιγράφω από την σελίδα της apple) : Mail attachment support * Viewable document types: .jpg, .tiff, .gif (images); .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel) Άρα λογικά θα ισχύει και για αποθηκευμένα αρχεία. Για τα άλλα που αναφέρω μήπως ξέρεις αν υπάρχει λύση;
Cue Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τελικά δεν πάμε για τις 22 του μηνός...επόμενη ημερομηνία to be announced
koumbouni Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Και έλεγα να μου το κάνω δώρο στα γενέθλια μου στις 18 (άντε με τέσσερις μέρες καθυστέρησης θα έκανα την καρδιά μου πέτρα ) αλλά τώρα... Τέλος πάντων πάλι καλά που δεν το πρωτοέδωσαν και στους φίλους μας τους Τούρκους. Σε εμάς πότε θα στείλει η Vodafone ένα τέτοιο email επιτέλους.
mindtrapper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μήπως επειδή θα είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που θα πωλείται ξεκλείδωτο;
dali13gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Τελικά δεν πάμε για τις 22 του μηνός...επόμενη ημερομηνία to be announced Που το λέει αυτό ακριβώς στο άρθρο; Εγώ βλέπω απλά τις χώρες που έχει ανακοινωθεί για τις 22 Αυγούστου. Βέβαια είναι και κάπως αργά και μπορεί να μου ξέφυγε τίποτα... EDIT: Ok, το έπιασα. Δεν είμαστε μέσα στις 20 χώρες που θα κυκλοφορήσει το iPhone.
DimAslan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 As Jar-Jar Binks once said... my give up... Πάω για το παλιό που είναι και μεταλλικό... Όποιος πουλάει ΡΜ παρακαλώ... Φχαρυστό...
gglinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλημερα μου εφεραν χθες ενα iphone 3g 16GB απο Αμερική.Μπορει καποιος υπευθυνα να μου πει ποια διαδικασια χρειαζεται για να ξεκλειδωθει ή να μου προτείνει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που κάνει αυτην την δουλειά? Ευχαριστω
LL_NEO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καιρό είχαμε να δούμε αυτή την ερώτηση... πάλι
lambros00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλημερα μου εφεραν χθες ενα iphone 3g 16GB απο Αμερική.Μπορει καποιος υπευθυνα να μου πει ποια διαδικασια χρειαζεται για να ξεκλειδωθει ή να μου προτείνει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που κάνει αυτην την δουλειά?Ευχαριστω αρχηγε μου, ποσο πηγε το μαλλι?? φυσικα, οσο κανει κ στην ελλαδα, ετσι?? αποκλειεται πιο ακριβα, μην πεις ψεματα οτι ιταν πιο φτινο!!!
koumbouni Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 στο iphonehellas.gr λέει τα εξής: Εχτές το βράδυ δημοσιεύτηκε ένα άρθρο από το TUAW με μια λίστα 20 χωρών στις οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone 3G στις 22 Αυγούστου η οποία δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας. Το iPhoneHellas.gr ΔΕΝ επιβεβαιώνει αυτό το άρθρο! Η αρχική μας εκτίμηση για την κυκλοφορία της συσκευής στις 22 Αυγούστου παραμένει (βλέπε iPhone 3G is coming to Greece in 22 August). Στις 22 Αυγούστου το iPhone 3G θα είναι εδώ από τη Vodafone Hellas. και προτιμώ να πιστέψω αυτό γιατί είπαμε... θέλω δώρο για τα γενέθλια μου ΤΩΡΑ
kpartsi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Χτές το απόγευμα στη Vodafone στη Στουρνάρη ο πωλητής μου επιβεβαίωσε ότι το περιμένουν για πώληση τέλος Αυγούστου!!!! Δεν ήξερε όμως να μου πεί ακριβή ημερομηνία....
lambros00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Χτές το απόγευμα στη Vodafone στη Στουρνάρη ο πωλητής μου επιβεβαίωσε ότι το περιμένουν για πώληση τέλος Αυγούστου!!!! Δεν ήξερε όμως να μου πεί ακριβή ημερομηνία.... οπως λεμε τελη αυγουστου, αρχεσ δεκεμβρη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.