Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά έκανε και επέμενε γιατί αυτό αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Vodafone. Αν αυτό διορθώνεται με custom firmware είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Όχι δεν είναι έτσι. Το κινητό θα είναι πλήρες (ipod+τηλέφωνο+internet wifi και 3g+apps) απλώς η Vodafone δεν θα παρέχει υποστήριξη σε υπηρεσίες που δεν θα περνάνε απ' αυτήν... Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή....

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα κανει τα παντα εκτος απο το να μπαινει στο internet μεσω gsm(δηλαδη μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας).

Για να μπει στο ιντερνετ και μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας, θα θελει απλα να βαλεις μονος σου το apn της εταιριας σου.(μισο λεπτο δουλεια)

Σκεφτειτε οτι ειναι κατι σαν το κεντρο μηνυματων που ρυθμιζαμε παλια...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά έκανε και επέμενε γιατί αυτό αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Vodafone. Αν αυτό διορθώνεται με custom firmware είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Μισό λεπτό όμως, τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής (δηλ. η Vodafone) με αυτό; Ότι δεν θα δουλεύει... τι;

Το Visual VoiceMail;

Δημοσ.

Απ' ό,τι είδα σήμερα, το FAQ στη σελίδα της έχει αλλάξει. Παλιότερα, έλεγε πως οι συσκευές που θα αγοράζονται ξεκλείδωτες θα δουλεύουν μεν με άλλες εταιρείες, αλλά θα έχουν δυνατότητα κλήσης και SMS μόνο και ότι οι ρυθμίσεις internet θα είναι κλειδωμένες στη Vodafone.

Γι αυτό και ο υπάλληλος στο κατάστημα είπε αυτά που είπε. Πλέον δεν το αναφέρει αυτό.

Δημοσ.

διλαδι, ακομα κ μετα τιν αγορα του κινιτου, η βουδιφον θα σε εχει πιασμενο απο τα.... μαλλια??

δεν εχει ολες τις εφαρμογες ανοιχτεσ για οποιοδιποτε δικτυο??

τι δικτατορικα πραγματα ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεε????

στον μεσαιωνα ειμαστε????

Δημοσ.

Δεν το χεις ξαναδεί πουθενά αυτό; Μάλλον τότε δεν έχεις διαβάσει καθόλου τον τρόπο πώλησης του iPhone στο εξωτερικό.

Η Vodafone έκανε συμφωνία με την Apple για την αποκλειστικότητα της συσκευής. Τι αποκλειστικότητα θα ήταν αν δεν είχε περιορισμούς;

Δημοσ.

Ρε παιδια απλα δεν θα εχει περασμενες τις ρυθμισεις του apn για την εταιρια σας...

Το iPhone εχει περασμενες τις ρυθμισεις για το apn μονο για τους carriers με τους οποιους κυκλοφορει επισημα..

Απλα θα χρειαστει να τους βαλουμε χειροκινητα!

Σιγα το πραγμα , μισο λεπτο δουλεια ειναι!!

(σε fw 2.0: Settings->General->Network->Cellular Data Network-> και βαζουμε το apn πχ gint.b-online.gr και username και password "wap" για την wind)

• Super Moderators
Δημοσ.
διλαδι, ακομα κ μετα τιν αγορα του κινιτου, η βουδιφον θα σε εχει πιασμενο απο τα.... μαλλια??

δεν εχει ολες τις εφαρμογες ανοιχτεσ για οποιοδιποτε δικτυο??

τι δικτατορικα πραγματα ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεε????

στον μεσαιωνα ειμαστε????

Μήπως είναι καλύτερα να δούμε υπό ποιούς όρους και ποιές προϋποθέσεις θα διατεθεί το κινητό στη χώρα μας πριν αρχίζουμε να κράζουμε;

Δημοσ.
αν ειναι τοσο απλο οπως λεει ο φιλος, τοτε οκ...

τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε σεις????

τρελο ντα@@τζιλικι!!!!

Γιατί είναι νταβατζιλίκι; Δεν σου βάζουνε το μαχαίρι στο λαιμό να το πάρεις. ΑΝ θέλεις το παίρνεις.

Δημοσ.
αν ειναι τοσο απλο οπως λεει ο φιλος, τοτε οκ...

τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε σεις????

τρελο ντα@@τζιλικι!!!!

Τα πράγματα θα είναι απλά για τις συσκευές που θα πωληθούν σκέτες χωρίς συμβόλαιο. Οι συσκευές που θα πωληθούν με υπογραφή συμβολαίου θα είναι κλειδωμένες. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι πράγματα που γνωρίζουμε πριν την αγορά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται νταβατζιλίκι...

Δημοσ.

οχι φιλε μου, δεν ειναι ακριβως ετσι...

το εχουν μονοπωλιο κ το πουλανε ετσι...

οποιοσ το θελει, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα το παρει απο τιν βοδαφον.

κ το παζαρι της γειτονιας μου να το εδινε σε κανονικι μορφι η βοδαφον το μονο που θα επαιρνε θα ιταν τα φρυδια μου...

Δημοσ.
οχι φιλε μου, δεν ειναι ακριβως ετσι...

το εχουν μονοπωλιο κ το πουλανε ετσι...

οποιοσ το θελει, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα το παρει απο τιν βοδαφον.

κ το παζαρι της γειτονιας μου να το εδινε σε κανονικι μορφι η βοδαφον το μονο που θα επαιρνε θα ιταν τα φρυδια μου...

Όχι φίλε μου, ακριβώς έτσι είναι.

Apple-->Συμφωνία με x εταιρεία-->πώληση. Ένα εκατομμύριο εταιρείες το κάνουν αυτό. Απλά κόλλησες στη Vodafone(λανθασμένα, στην Apple έπρεπε να κολλήσεις) γιατί θέλεις να το πάρεις. Εδώ που τα λέμε, είναι ακαταμάχητο. :lol:

Δημοσ.

αρχιγε μου, δεν τα εχω με τιν βοδαφον. στην θεση της θα μπορουσε καλλιστα να ιταν η γουιντ ή ο πΟΤΕ...

τα εχω με το κ@λομονοπολιο που μασ νομιζουν ουγκαντα κ δεν υπαρχει ελευθερη αγορα κ το τιλ εχει 3πλασια τιμι απο οτι στην αμερικι...

μας "κανουν ερωτα" κανονικα....

Δημοσ.
αρχιγε μου, δεν τα εχω με τιν βοδαφον. στην θεση της θα μπορουσε καλλιστα να ιταν η γουιντ ή ο πΟΤΕ...

τα εχω με το κ@λομονοπολιο που μασ νομιζουν ουγκαντα κ δεν υπαρχει ελευθερη αγορα κ το τιλ εχει 3πλασια τιμι απο οτι στην αμερικι...

μας "κανουν ερωτα" κανονικα....

Εδώ φαίνεται ότι τα έχεις με την Vodafone πάντως. Και η συσκευή δεν έχει τριπλάσια τιμή από την Αμερική. Κάνεις λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...