lambros00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ηρεμια αδερφια!!! αν σασ χαρισω απο ενα αιφοουν, θα χαλαρωσουμε λιγακι???? )
DimAslan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Κανένα νέο; Τίποτα; Απλά περιμένουμε τις 22 ;
lambros00 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Κανένα νέο; Τίποτα; Απλά περιμένουμε τις 22 ; 22???? ;;;;
neTTor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχει βγάλει επίσημα ανακοίνωση η vodafone για Ελλάδα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχει βγάλει επίσημα ανακοίνωση η vodafone για Ελλάδα? Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι το iPhone 3G θα κυκλοφορήσει εντός του 2008 από την Vodafone στην Ελλάδα. Δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία, οι φήμες λένε για 22 Αυγούστου.
sten* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχω κάποιες ερωτήσεις πάνω στο θέμα iPhone 3G... Μπορεί οι ερωτήσεις να έχουν ειπωθεί (και απαντηθεί) μέσα στο forum, αλλά μου είναι δύσκολο κ απο θέμα χρόνου αλλά κ από θέμα κουράγιου να κάτσω να ψάξω... Οπότε μπαίνω στο ψητό... Απ' τη στιγμή που θα έρθει Ελλάδα κ θα μπορούμε να το αγοράσουμε απ' τη vodafone, σημαίνει ότι θα μπορεί να δουλεύει μονο με κάρτα vodafone ή ισχύουν κ σε αυτήν την περίπτωση τα περί ξεκλειδώματος κλπ (τα οποιά btw δεν έχω ψάξει κ καθόλου για να καταλάβω ποιά είναι και πώς δουλεύουν - απλά "ακούω" λέξεις όπως firmware 1.0 και 2.0, jailbreak, pwnage tool, "σπάσιμο" του installer με τις οποίες δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος )... Εκεί που θέλω να καταλήξω.. ποιές είναι οι γνώσεις περί iphone που πρέπει να έχει κάποιος έτσι ώστε να μπορεί να το "ξεκλειδώσει" και να επωφεληθεί τις ικανότητες του 100% είτε απ'το εξωτερικό είτε από Ελλάδα..? Αυτά..
iced Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλυτερα να μην μιλαμε για ημερομηνιες, αλλοι το περιμεναν στις 11 Ιουλιου...
HaPagan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κανείς δεν το περίμενε στις 11 Ιουλίου, απλά επειδή η ίδια η Apple είχε ανακοινώσει επίσημα και επακριβώς ποιές θα ήταν οι τυχερές χώρες. Απ' τη στιγμή που θα έρθει Ελλάδα κ θα μπορούμε να το αγοράσουμε απ' τη vodafone, σημαίνει ότι θα μπορεί να δουλεύει μονο με κάρτα vodafone ή ισχύουν κ σε αυτήν την περίπτωση τα περί ξεκλειδώματος κλπ (τα οποιά btw δεν έχω ψάξει κ καθόλου για να καταλάβω ποιά είναι και πώς δουλεύουν - απλά "ακούω" λέξεις όπως firmware 1.0 και 2.0, jailbreak, pwnage tool, "σπάσιμο" του installer με τις οποίες δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος )... Εκεί που θέλω να καταλήξω.. ποιές είναι οι γνώσεις περί iphone που πρέπει να έχει κάποιος έτσι ώστε να μπορεί να το "ξεκλειδώσει" και να επωφεληθεί τις ικανότητες του 100% είτε απ'το εξωτερικό είτε από Ελλάδα..? Αυτά.. Όταν έρθει στην Ελλάδα τότε όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει απλά την συσκευή (499? τα 8GB και 569?) και να την χρησιμοποιήσει με όποια εταιρεία θέλει! Αλλιώς, αν θέλεις να το πάρεις με συμβόλαιο, τότε αναγκαστικά πρέπει να το πάρεις με σύνδεση Vodafone.
koumbouni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αλλιώς, αν θέλεις να το πάρεις με συμβόλαιο, τότε αναγκαστικά πρέπει να το πάρεις με σύνδεση Vodafone. Ας έρθει επιτέλους και θα το πάρω και με σύνδεση και με συμβόλαιο και σε συμβολαιογράφο αν χρειαστεί.
kpartsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ένα σαϊνι σήμερα το πρωί στη Vodafone Ιδομενέως (Ίλιον) επέμενε ότι το κινητό χωρίς σύνδεση και αγορασμένο ως σκέτη συσκευή θα υπολειτουργεί!!!! Μου είπε χαρακτηριστικά ''Μόνο τηλεφωνήματα και sms θα μπορείς να κάνεις!!!!''
lambros00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 εμαθα οτι ερχεται 23/8... ισχυει η΄μου ειπαν π@π@ριες?? αρχιγε μου, αν οντως υπολειτουργει, με 570 ευρωπουλα νταβατζιλικι, θα τουσ το βαλω στα οπισθια!!!
dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ένα σαϊνι σήμερα το πρωί στη Vodafone Ιδομενέως (Ίλιον) επέμενε ότι το κινητό χωρίς σύνδεση και αγορασμένο ως σκέτη συσκευή θα υπολειτουργεί!!!! Μου είπε χαρακτηριστικά ''Μόνο τηλεφωνήματα και sms θα μπορείς να κάνεις!!!!'' Καλά έκανε και επέμενε γιατί αυτό αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Vodafone. Αν αυτό διορθώνεται με custom firmware είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
lambros00 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 διλαδι, ισχυει αυτο που λεει ο φιλος?? παραπληγικο κινιτο θα παρουμε?? για το π@ος τελειως???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.