Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν καποιοσ φιλος το κατεχει ιδι ας μας απαντισει σε αυτα που ρωτανε οι φιλοι... κ γω ενδιαφερομαι να μαθω:

1. ποτε ερχεται στην τριτοκοσμικι ελλαδα

2. ειναι οντως πατατα η touch οθονη??

Δημοσ.

και να προσθέσω και κάτι άλλο....

3.αν μπαίνω στο internet με 3g θα πληρώνω πολλά?

συγγνώμη αν κάνω λάθος και δε μπορώ να μπω internet με 3g αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει

σας παρακαλώ απαντήστε επειδή δε ξέρω τι να κάνω

σκέφτομαι αντι να πάρω π.χ. το iphone να πάρω κανένα hp mini note ή τίποτα άλλο

αν είναι πατάτα η touch screen μη το πάρω....

ευχαριστώ παίδες!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά(έκανα αποτοξίνωση στις παραλίες της Μήλου :-)) αλλά προ ολίγου έβαλα το 2.0 και με το που ξανασύνδεσα το iPhone στη βάση, μου έβγαλε το iTunes, update για της ρυθμίσεις του παροχέα μου. Και πλέον έχω περασμένες τις ρυθμίσεις δικτύου 3G :-) Είναι ήδη έτοιμοι για την κυκλοφορία βλέπω :-D

Δημοσ.

παιδια στην αμερικη πουλιεται χωρις συμβολαιο γιατι ειναι ενας φιλος μου και θα ερθει για διακοπες τωρα ελλαδα και αν γινοταν να μου επαιρνε ενα...

Δημοσ.
αν καποιοσ φιλος το κατεχει ιδι ας μας απαντισει σε αυτα που ρωτανε οι φιλοι... κ γω ενδιαφερομαι να μαθω:

Διαβάστε και καμιά σελιδούλα πιο πίσω, δεν κάνει κακό..

Δημοσ.

εντάξει ρε Whiteyez δε σε σκοτώσαμε κιόλας...θα καθόσουν εσύ να διαβάσεις 76 σελίδες μέχρι να βρεις αυτό που ζητάς?

φιλικά

Δημοσ.
Διαβάστε και καμιά σελιδούλα πιο πίσω, δεν κάνει κακό..

ρε γιγαντα, ξερεισ να μας πεισ??

Δημοσ.

παιδιά το ξέρω οτι είναι χαζό αυτό που ρωτάω...

αλλά λέω να το πάρω απο αμερική

αν το πάρω απο αμερική θα έχω όφελος?θα έχω κανένα πρόβλημα ή να περιμένω να το πάρω απο το ελλάντα?αν το παρω αμερική λογικό είναι να είναι όλα αγγλικά ..όταν έρθει στο ελλάντα θα είναι ελληνικά.σωστά?και αν το πάρω απο αμερική και είναι αγγλικά θα μπορώ να το γυρίσω σε ελληνικά?

και μη ξεχνάμε και το άλλο....θα έχω όφελος?

Δημοσ.

Σαν τι όφελος δλδ ευελπιστεις να έχεις;

Και στην τελική για να τελειώνουμε. Πριν κάποιος ποστάρει, ας υποθέσουμε ότ δε μπορεί να διαβάσει 76 σελίδες. Να υποθέσουμε επίσης ότι δε μπορεί να διαβάσει και τι γράφουμε δυο σελίδες πίσω; Διότι κάθε δυο σελίδες σίγουρα κάποιος θα ρωτάει την ίδια μαλακία

Δημοσ.

Σαφώς. Δύσκολο όμως είναι να διαβάζεις 77 σελίδες στο 40% των οποίων η ίδια ερώτηση με την ίδια απλή και απάντηση επαναλαμβάνονται και να διατηρείς την ψυχραιμία σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...