giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 σας παρακαλώ θα μου απαντήση κανείς σε αυτό που ρωτάω πιο πάνω? φιλικά
lambros00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 αν καποιοσ φιλος το κατεχει ιδι ας μας απαντισει σε αυτα που ρωτανε οι φιλοι... κ γω ενδιαφερομαι να μαθω: 1. ποτε ερχεται στην τριτοκοσμικι ελλαδα 2. ειναι οντως πατατα η touch οθονη??
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 και να προσθέσω και κάτι άλλο.... 3.αν μπαίνω στο internet με 3g θα πληρώνω πολλά? συγγνώμη αν κάνω λάθος και δε μπορώ να μπω internet με 3g αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει σας παρακαλώ απαντήστε επειδή δε ξέρω τι να κάνω σκέφτομαι αντι να πάρω π.χ. το iphone να πάρω κανένα hp mini note ή τίποτα άλλο αν είναι πατάτα η touch screen μη το πάρω.... ευχαριστώ παίδες!
dali13gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά(έκανα αποτοξίνωση στις παραλίες της Μήλου ) αλλά προ ολίγου έβαλα το 2.0 και με το που ξανασύνδεσα το iPhone στη βάση, μου έβγαλε το iTunes, update για της ρυθμίσεις του παροχέα μου. Και πλέον έχω περασμένες τις ρυθμίσεις δικτύου 3G Είναι ήδη έτοιμοι για την κυκλοφορία βλέπω
Mr V Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 παιδια στην αμερικη πουλιεται χωρις συμβολαιο γιατι ειναι ενας φιλος μου και θα ερθει για διακοπες τωρα ελλαδα και αν γινοταν να μου επαιρνε ενα...
Whiteyez Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 αν καποιοσ φιλος το κατεχει ιδι ας μας απαντισει σε αυτα που ρωτανε οι φιλοι... κ γω ενδιαφερομαι να μαθω:1. ποτε ερχεται στην τριτοκοσμικι ελλαδα 2. ειναι οντως πατατα η touch οθονη?? Διαβάστε και καμιά σελιδούλα πιο πίσω, δεν κάνει κακό..
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 εντάξει ρε Whiteyez δε σε σκοτώσαμε κιόλας...θα καθόσουν εσύ να διαβάσεις 76 σελίδες μέχρι να βρεις αυτό που ζητάς? φιλικά
lambros00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Διαβάστε και καμιά σελιδούλα πιο πίσω, δεν κάνει κακό.. ρε γιγαντα, ξερεισ να μας πεισ?? 1. ποτε ερχεται στην τριτοκοσμικι ελλαδα 2. ειναι οντως πατατα η touch οθονη??
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 παιδιά το ξέρω οτι είναι χαζό αυτό που ρωτάω... αλλά λέω να το πάρω απο αμερική αν το πάρω απο αμερική θα έχω όφελος?θα έχω κανένα πρόβλημα ή να περιμένω να το πάρω απο το ελλάντα?αν το παρω αμερική λογικό είναι να είναι όλα αγγλικά ..όταν έρθει στο ελλάντα θα είναι ελληνικά.σωστά?και αν το πάρω απο αμερική και είναι αγγλικά θα μπορώ να το γυρίσω σε ελληνικά? και μη ξεχνάμε και το άλλο....θα έχω όφελος?
LL_NEO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Σαν τι όφελος δλδ ευελπιστεις να έχεις; Και στην τελική για να τελειώνουμε. Πριν κάποιος ποστάρει, ας υποθέσουμε ότ δε μπορεί να διαβάσει 76 σελίδες. Να υποθέσουμε επίσης ότι δε μπορεί να διαβάσει και τι γράφουμε δυο σελίδες πίσω; Διότι κάθε δυο σελίδες σίγουρα κάποιος θα ρωτάει την ίδια μαλακία
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 LL_NEO ηρέμησε λίγο.αν δε θες μην απαντάς.δεν είναι δύσκολο
LL_NEO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Σαφώς. Δύσκολο όμως είναι να διαβάζεις 77 σελίδες στο 40% των οποίων η ίδια ερώτηση με την ίδια απλή και απάντηση επαναλαμβάνονται και να διατηρείς την ψυχραιμία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.