Psyx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 εμεις οι φτωχοι που δεν εχουμε mac τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με iphone 1 και το 2.0 software???? λλλλλλλυγμ εμείς οι φτωχοί λοιπόν τρέχουμε πια 2.0 στο iphone 1 (2G)... ας είναι καλά ο Gi0 με το tutorial του - κατεβάστε την τελευταία version 2.0.0.2 (http://www.winpwn.com) - θέλει .NET Framework 2 για να τρέξει γλύτωσε ο paredwse την βίζιτα και εγώ τις Guinness που χρωστάω
DimAslan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αυτό που λέω είναι ότι πολλοί παράγοντες - τουλάχιστον σε μένα - θα παίξουν ρόλο για το αν τελικά, όταν τελικά βγει, θα το αγοράσω... 1. Τιμή αγοράς. Θα είναι σίγουρα σε συνδυασμό με ένα σωστό πρόγραμμα με data για να αξιοποιηθεί το κινητό. Επειδή έχω και κάποια χρηματοδότηση, αν μπορεί να κρατηθεί μέχρι τότε, εάν μου πουν π.χ. 200 ευρώ με 30 ευρώ πάγιο, δύσκολα, αλλά θα τα μαζέψω... Αν πουν 350 ευρώ με 50-60 ευρώ πάγιο, με τίποτα... Παίρνω το iPod Touch και τέλος, εξ'άλλου αυτό που θα με βοηθήσει θα είναι να ενεργήσει και σαν υπολογιστής χειρός για πιθανά σεταρίσματα router και σερφάρισμα... 2. Ημερομηνία άφιξης. Εάν είναι να μας γράψουν στις 22 και να μας βάλουν με όλες τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές χώρες, άστο... 3. Δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα βρω και τρίτο λόγο...
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 For the info: μου ήρθε η Ο2 prepaid sim απο το ebay, την έβαλα στο 3G και έγινε κανονικά unlock χωρίς κανένα πρόβλημα.
epivitor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδια διαβασα σ'αυτην τη σελιδα http://www.phonearena.com/htmls/Touchscreen-phone-comparison-Q3---U.S.-carriers-review-r_1980-p_2.html οτι η touchscreen του iphone 3g δεν ειναι τοσο ακριβης στο αγγιγμα οσο αυτη του παλιου iphone. Iσχυει πραγματι κατι τετοιο?
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 παιδιά επειδή μόλις μπήκα στο θέμα.σκεφτόμουν να το πάρω το iphone αλλά ένας μου είπε οτι έχει πολύ μεγάλη ακτινοβολία Είναι αλήθεια?συγγνώμη που ρωτάω επειδή πιστεύω θα έχει απαντηθεί κάτι τέτοιο αλλα δε προλαβαίνω να κοιτάξω τόσες σελίδες.Ήμουν έτοιμος να το πάρω όταν βγει αλλα με το που μου το είπε αυτό για την ακτινοβολία λέω βρε δε γαμιέ@@ που θα πάθω εγώ κάτι για να έχω iphone και άλλαξα γνώμη.Υπάρχει ακτινοβολία ή είναι ok?
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδια διαβασα σ'αυτην τη σελιδα http://www.phonearena.com/htmls/Touchscreen-phone-comparison-Q3---U.S.-carriers-review-r_1980-p_2.html οτι η touchscreen του iphone 3g δεν ειναι τοσο ακριβης στο αγγιγμα οσο αυτη του παλιου iphone.Iσχυει πραγματι κατι τετοιο? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο..εγώ ίδιο το βρίσκω.
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 σασ παρακαλώ ρε παιδιά.πείτε μου.υπάρχει ακτινοβολία ή όχι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 παιδιά επειδή μόλις μπήκα στο θέμα.σκεφτόμουν να το πάρω το iphone αλλά ένας μου είπε οτι έχει πολύ μεγάλη ακτινοβολίαΕίναι αλήθεια?συγγνώμη που ρωτάω επειδή πιστεύω θα έχει απαντηθεί κάτι τέτοιο αλλα δε προλαβαίνω να κοιτάξω τόσες σελίδες.Ήμουν έτοιμος να το πάρω όταν βγει αλλα με το που μου το είπε αυτό για την ακτινοβολία λέω βρε δε γαμιέ@@ που θα πάθω εγώ κάτι για να έχω iphone και άλλαξα γνώμη.Υπάρχει ακτινοβολία ή είναι ok? Ειναι οντως αρκετα υψηλο,ειδικα το 3G. http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-6258775-11.html
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ για την απάντηση σου gio ρωτάω επειδή το έχω ψάξει και έχω μπερδευτεί είναι αρκετα υψηλό και δεν κάνει ζημιά ή είναι πολύ ψηλό και προκαλεί πολλές βλάβες? σκεφτόμουν να πάρω ένα μικρό laptop σαν αυτά της dell (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908194) με την οθόνη των 7'' ιντσών ή κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904114 άλλα μπερδεύτηκα.εγώ πιο πολύ το θέλω για όταν λείπω απο το σπίτι να μπορώ να μπαίνω στο internet,να κάνω chat και τέτοια διάφορα.τώρα θα μου πείτε γιατί δε παίρνω ένα κινητό αφού όλα το κάνουν αυτό που ζητάω σήμερα 1)θέλω πληκτρολόγιο qwerty αν και τα htc κινητά έχουν αλλά θέλω με οθόνη αφής και να είναι κάπως μεγάλη 2)η οθόνη να είναι λίγο μεγάλη το κακό βέβαια με το laptop θα είναι ότι θα πρέπει να είμαι σε ένα wifi hotspot για να μπορέσω να συνδεθώ internet μιας που δε θέλω αυτά της vodafone,cosmote,wind(δε κάνω διαφήμιση) κ.λπ. επειδή δε με βολεύει μιας που εγώ κάθομαι ώρες internet υπάρχει καμία άλλη λύση?ευχαριστώ παίδες
esykas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ για την απάντηση σου gioρωτάω επειδή το έχω ψάξει και έχω μπερδευτεί είναι αρκετα υψηλό και δεν κάνει ζημιά ή είναι πολύ ψηλό και προκαλεί πολλές βλάβες? σκεφτόμουν να πάρω ένα μικρό laptop σαν αυτά της dell (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908194) με την οθόνη των 7'' ιντσών ή κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904114 άλλα μπερδεύτηκα.εγώ πιο πολύ το θέλω για όταν λείπω απο το σπίτι να μπορώ να μπαίνω στο internet,να κάνω chat και τέτοια διάφορα.τώρα θα μου πείτε γιατί δε παίρνω ένα κινητό αφού όλα το κάνουν αυτό που ζητάω σήμερα 1)θέλω πληκτρολόγιο qwerty αν και τα htc κινητά έχουν αλλά θέλω με οθόνη αφής και να είναι κάπως μεγάλη 2)η οθόνη να είναι λίγο μεγάλη το κακό βέβαια με το laptop θα είναι ότι θα πρέπει να είμαι σε ένα wifi hotspot για να μπορέσω να συνδεθώ internet μιας που δε θέλω αυτά της vodafone,cosmote,wind(δε κάνω διαφήμιση) κ.λπ. επειδή δε με βολεύει μιας που εγώ κάθομαι ώρες internet υπάρχει καμία άλλη λύση?ευχαριστώ παίδες Άποψη μου Γιώργο να μην μπερδεύεσαι, οι περισσότερες γνωστές τηλεφωνικές συσκευές με wi fi και 3G πάνω κάτω εκεί παίζουν σε SAR,δεν θα σου πω να μην το κοιτάς αλλά να μην μας είναι έμμονη ιδέα,με ένα ΒΤ hanse free λύνεις το πρόβλημα.Για το internet που το θέλεις,όπως και εγώ δεν έχει σχέση το SAR διότι δεν το ακουμπάς στο αυτί σου.Όσο για το το internet με το iPhone είναι απόλαυση
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 απόλαυση ε? και να ρωτήσω και κάτι χαζό τώρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει 3g πως θα μπαίνω στο internet?θα μπαίνω μέσα wifi?ή θα μπορώ και με 3g?και αν μπαίνω με 3g θα πληρώνω πολλά το μήνα επειδή σκέφτομαι να το πάρω με σύνδεση για να μπαίνω internet... και εκείνος που μου είπε για την ακτινοβολία μου ειπε και στην τσέπη αν το έχεις μπορεί να σε αφήσει ...καταλάβατε....αληθεύει?μη πάθουμε και τίποτα τέτοιο.... γιατί το πουλί δεν είναι σαν το pc να κάνει reboot και να επανέλθουν όλα όπως ήταν και πότε έρχεται στο Ελλάντα?άκουσα κάτι για Σεμπτέβριο.... ευχαριστώ παίδες!καλή συνέχεια
Steven Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 For the info: μου ήρθε η Ο2 prepaid sim απο το ebay, την έβαλα στο 3G και έγινε κανονικά unlock χωρίς κανένα πρόβλημα. Το οποίο τι σημαίνει ακριβώς? Για εξήγησε λίγο όλη την ιστορια του iPhone σου αν μπορείς... Με ελληνική κάρτα δεν τρέχει έτσι?
Whiteyez Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Το οποίο τι σημαίνει ακριβώς? Για εξήγησε λίγο όλη την ιστορια του iPhone σου αν μπορείς... Με ελληνική κάρτα δεν τρέχει έτσι? Λάθος λέξη χρησιμοποίησα, activated ήθελα να πώ όχι unclock. Όχι με την cosmote που έχω δεν δουλεύει..
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει 3g πως θα μπαίνω στο internet?θα μπαίνω μέσα wifi?ή θα μπορώ και με 3g?και αν μπαίνω με 3g θα πληρώνω πολλά το μήνα επειδή σκέφτομαι να το πάρω με σύνδεση vodafone για να μπαίνω internet... και εκείνος που μου είπε για την ακτινοβολία μου ειπε και στην τσέπη αν το έχεις μπορεί να σε αφήσει ...καταλάβατε....αληθεύει?μη πάθουμε και τίποτα τέτοιο.... γιατί το πουλί δεν είναι σαν το pc να κάνει reboot και να επανέλθουν όλα όπως ήταν και πότε έρχεται στο Ελλάντα?άκουσα κάτι για Σεμπτέβριο.... ευχαριστώ παίδες!καλή συνέχεια
akonakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Πρόκειται να πάει γνωστός μου στο Hong Kong. Έχει κανείς άποψη για το αν πουλιέται ξεκλείδωτο εκεί και σε τι τιμές? Γενικά δλδ αν ξέρετε το status που πωλείται το τηλ εκεί! Να ξέρω τι να του πω του ανθρώπου, να μην ψάχνει άδικα. Κάπου διάβασα ότι πουλιέται χωρίς συμβόλαιο στα εκεί Apple Stores, αλλά σε πολύ υψηλές τιμές. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.