Freakster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 none taken manΟι τιμές που ισχύουν και ανακοινώνονται ακόμα κι από πέρσι, αναφέρονται σε AT&T διετές συμβόλαιο. $199 iPhone? Sure, with a 2-year contract, 30$ - 45$ / month techcunch
jason_rethymno Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Πές οτί το παίρνω από την Γερμανία με συμβόλαιο μετά μπορώ να του βάλω ελληνικό συμβόλαιο π.x. WIND?
Freakster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 όταν με το καλό θα το σπάσουν τα χακέρια ανα την υφήλιο, ναι. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Μεχρι νεωτέρας, υποθέτουμε ότι ακολοθούν το μοντέλλο πώλησης του iphone 1 δηλαδή κλειδωμένη συσκευή, οπότε ναι.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πριν. Το πρόβλημα δεν είναι το video ή η δεύτερη κάμερα. Με τόσες εφαρμογές που θα βγούν θα λυθεί το πρόβλημα(του video). Το πρόβλημα είναι ότι πάλι δεν έχει Ελληνικά. Επίσης, αυτή η δήλωση του Jobs: “Weʼll be rolling it out in 70 countries in the next several months. Next time youʼre in Malta and you need an iPhone 3G, itʼll be there for ya.” μου λέει έμενα τουλάχιστον ότι ίσως να μην είναι κλειδωμένο αυτή τη φορά το iPhone.
poromenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 όταν με το καλό θα το σπάσουν τα χακέρια ανα την υφήλιο, ναι. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Μεχρι νεωτέρας, υποθέτουμε ότι ακολοθούν το μοντέλλο πώλησης του iphone 1 δηλαδή κλειδωμένη συσκευή, οπότε ναι. freakster πως σου φάνηκε το καινούργιο iphone?
Spyros_tz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 εγώ πάντως βλέπω την τιμή που πέφτει με καλο μάτι! ευκαιρία να φθηνισουν επιτέλους τα smartphones, πάντα πίστευα ότι μας κλέβουνε! Πιστεύω ότι ως τον Δεκέβρη θα φέρνουμε από το ebay με 200-250 euro ένα iPhone 3G 8 GB! η τουλάχιστον από τον Ιούλιο θα φέρνουμε πολύ φτηνά το υπάρχον , που και ας μην είναι και 3G καλά όσο για την vodaphone, δεν κάνω με τίποτα συμβόλαιο με αυτήν anyway!
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 freakster πως σου φάνηκε το καινούργιο iphone? Καλό και σε καλύτερη τιμή απο ότι περίμενα, να δούμε τι θα κάνει και η βοντα απο συμβόλαια και πιθανότατα θα τσιμπήσω
alex2539 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πριν. Το πρόβλημα δεν είναι το video ή η δεύτερη κάμερα. Με τόσες εφαρμογές που θα βγούν θα λυθεί το πρόβλημα(του video). Το πρόβλημα είναι ότι πάλι δεν έχει Ελληνικά. Και ομως ειναι ενα μικρο προβλημα το video. Πες οτι εγω το παιρνω απο vodafone.Τωρα με το SDK σιγουρα θα βγει μια εφαρμογη για video,την οποια κατα πασα πιθανοτιτα θα πρεπει να την αγορασεις απο itunes.Ετσι εγω αν θελω να εχω Video στο iphone θα πρεπει να τα σκασω η να καταφυγω σε τιποτα μεθοδους jailbreak η κατι αναλογο (χανοντας μαλλον την εγγυηση) Βαλανε που βαλανε 3G την δευτερη καμερα τι την τσιγκουνευτικανε???
Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 TomTom has just announced that an iPhone-ready version of its famed navigation software is practically ready to rock 'n roll. More specifically, a TomTom spokesman was quoted as saying that its "navigation system runs on the iPhone already," and he made the statement hot on the heels of the iPhone 3G announcement. Sadly, he wouldn't disclose an estimated release date for the software, but it's safe to say that the TomTom touch could make Apple's darling a formidable nüvifone opponent. Θέμα χρόνου να δούμε και τα υπόλοιπα
nickolas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Όταν λέει ότι 199$ για 8GB και 299$ για 16GB θα είναι οι μέγιστες τιμές διεθνώς να υποθέσω ότι το 8GB θα το δούμε εδώ στα 130 ευρώ ή να υποθέσω ότι μας δουλεύει θεωρώντας ότι 199$=199€? Όπως και να έχει, μπράβο για τις μεγάλες μειώσεις των τιμών αν και δεν είχε και άλλη επιλογή αν θα ήθελε πραγματικά να πουλήσει. Για να δούμε!
furious99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δε θα υπάρχει δέκτης GPS αλλά μόνο σύστημα A-GPS (μέσω κινητής τηλεφωνίας όχι μέσω δορυφόρου = με χρέωση στις εταιρείες κινητής )... Που και να είχε βέβαια δέκτη GPS πώς? θα έτρεχε το Destinator...
jeankoyg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 "11:10 a.m.: Jobs runs through the capabilities of the App Store*, which is the only way to get third-party applications onto the iPhone." Από το: Live blog: Steve Jobs at WWDC 2008 http://news.cnet.com/8301-13579_3-9960064-37.html Δηλαδή; Εγκατάσταση προγραμμάτων μόνο απο App Store? Για αυτό και η χαμηλή τιμη? *The App Store lets you browse applications and download them directly to your iPhone. Some applications are even free.
Psyx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 TomTom has just announced that an iPhone-ready version of its famed navigation software is practically ready to rock 'n roll. (...) Θέμα χρόνου να δούμε και τα υπόλοιπα το θέμα δεν είναι τόσο ο χρόνος, αλλά οι χάρτες για Ελλάδα... το TomTom που έχω στο p1i έχει ελεεινούς χάρτες και μόνο για τις μεγάλες πόλεις, χωρίς υποστήριξη για ελληνικά... ασε που είναι υπερβολικά outdated... στην υπόλοιπη Ευρώπη οι χάρτες του δεν παίζονται, αλλά τι να το κάνεις...
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δε θα υπάρχει δέκτης GPS αλλά μόνο σύστημα A-GPS (μέσω κινητής τηλεφωνίας όχι μέσω δορυφόρου = με χρέωση στις εταιρείες κινητής )... Που και να είχε βέβαια δέκτη GPS πώς? θα έτρεχε το Destinator... Ξανάτσέκαρέ το πάλι. Από το site της Apple: iPhone 3G uses signals from GPS satellites, Wi-Fi hot spots, and cellular towers to get the most accurate location fast. If GPS is available, iPhone displays a blue GPS indicator. But if youʼre inside — without a clear line of sight to a GPS satellite — iPhone finds you via Wi-Fi. If youʼre not in range of a Wi-Fi hot spot, iPhone finds you using cellular towers. And the size of a location circle tells you how accurately iPhone is able to calculate that location: The smaller the circle, the more accurate the location. Εδώ και η εν λόγω σελίδα. Όπως βλέπεις, η τελευταία επιλογή είναι ο εντοπισμός μέσω κεραιών της κινητής. Destinator δεν θα έτρεχε γιατί δεν υπάρχει για iPhone(ακόμα dare I say) αλλά θα σκάσουνε μύτη σιγά-σιγά πολλές γνωστές εταιρείες πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.