poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εμεις οι φτωχοι που δεν εχουμε mac τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με iphone 1 και το 2.0 software???? λλλλλλλυγμ
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 κάπου διάβασα ότι κάπου παίζει μια τρελή λύση, αλλά ήταν λίγο risky και έπαιζες πολύ με το command...να βρεις κάποιον με mac είναι πιο εύκολο Κανόνισε με κάνα παιδί από εδώ που μένετε κοντά 10 λεπτά ιστορία είναι έτσι κι αλλιώς αν πάνε όλα καλά
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 το ειδα κι εγω,αλλα κολωσα γιατι δεν εχω χρονο να μπλεξω αυτην την εποχη.. οποτε...περιμενουμε.. λλλλλλλλυγμ
lambros00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αν η τιμι ειναι 550, τοτε αυτοι γιατι το δινουν μισι τιμι?? λαμακεσ ειναι?? http://e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=86
DimAslan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εγώ πάντως στον φορητό μου έστησα μια χαρά το Kalyway MacOSX... Δεν ξέρω βέβαια εάν θα είναι μόνο το λειτουργικό ή και το hardware που θα παίζει ρόλο, αλλά μέσα σε ένα δύωρο με ένα νορμάλ υπολογιστή με ένα spare δίσκο όχι απαραίτητα πάνω από 20 - 25 γίγα και λίγη υπομονή, θεωρητικά θα μπορούσατε να στήσετε MacOSX σε απλό PC και να δοκιμάσετε την τύχη σας...
tansap Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αν η τιμι ειναι 550, τοτε αυτοι γιατι το δινουν μισι τιμι??λαμακεσ ειναι?? http://e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=86 βασικα πρεπει να ειναι ψευτες.... το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω....
Psyx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ πάντως στον φορητό μου έστησα μια χαρά το Kalyway MacOSX... Δεν ξέρω βέβαια εάν θα είναι μόνο το λειτουργικό ή και το hardware που θα παίζει ρόλο, αλλά μέσα σε ένα δύωρο με ένα νορμάλ υπολογιστή με ένα spare δίσκο όχι απαραίτητα πάνω από 20 - 25 γίγα και λίγη υπομονή, θεωρητικά θα μπορούσατε να στήσετε MacOSX σε απλό PC και να δοκιμάσετε την τύχη σας... λέω να δοκιμάσω vmware 6.5beta και kalyway 10.5.2... διαβάζω οτι δουλεύει και δεν μπλέκω με extra δίσκους κλπ... θα ενημερώσω...
esykas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Το λιγότερο που μπορείς να δώσεις αυτή τη στιγμή είναι 700$ * 5% φόρο = 735$ aka 470 ευρώ από την Αμερική. Θα πάρεις iPhone χωρίς συμβόλαιο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ στην ΑΤΤ. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να σπάσει το κλείδωμα ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς άλλες κάρτες. Μπορείς όμως ακόμα και τώρα να κάνεις jailbreak με μια κάρτα καρτοκινητής της ΑΤΤ που μπορείς να προμηθευτείς (το έκανε ένας φίλος, διαβασε παραπάνω) Αυτή την τιμή θα την πετύχεις μόνο άμα στο φέρει κάποιος γνωστός απο αμερική ή αν το φέρεις μόνος σου. Στο ebay πουλιούνται κοντά στα 650-750 ευρώ αυτή τη στιγμή. Επίσης μπορείς να το πάρεις από Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα (όταν ερθει) ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ και θα βάζεις ότι κάρτα θέλεις χωρίς να χρειαστεί να το σπάσεις. Η τιμή της Ελλάδας όπως είπες είναι 550 ευρώ. Των άλλων χωρών δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά δεν είναι λιγότερο... Αυτές τις επιλογές έχεις, όπως επίσης και τα συμβόλαια της Voda που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.. Επιτέλους και ένας χριστιανός έγραψε και πέντε βασικές αλήθειες Έχω βαρεθεί να βλέπω κάνει 199 δολάρια,το φέρνει η κόριοφον αύριο, το έχουν φθηνό στη Γουαδελούπη, μπράβο στέφ. Κάντε ένα στίκ να τα βλέπει όποιος θέλει πληροφορίες έτσι ώστε να μην γίνονται συνέχεια οι ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις του στίλ μα εγώ άλλα μου είπανε εκεί !!!! εσείς γιατί λέτε άλλα Πληροφοριακά στη Γαλλία το αγοράζεις ως καρτοκινητό στα 509 το 8αρι και 609 το 16αρι και μετά σκάς άλλα 100 ευρώ για να στο ξεκλειδώσουν για όλες τις εταιρείες Τέλος για να αγοράσετε το τηλέφωνο από έξω χρειάζεστε κάποια δικαιολογητικά ανάλογα με την χώρα,δεν πας μπαίνεις και παίρνεις.
Danny7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πηρα τηλ σε αυτο το site το eclick και μου λενε οτι και καλα τωρα δεν ειναι διαθεσιμο επειδη εχουν προβλημα με το ξεκλειδωμα και οτι οταν καταφερουν να το ξεκλειδωσουν θα ειναι στην ιδια τιμη που λεει το site.καλα παπαριες δηλαδη
DimAslan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Λίγες μέρες μείνανε... Ούτε μήνας... Άιντε να δούμε... με βλέπω να το παίρνω το iPod Touch... όταν το πάρω... Τί να πω...
papatrexas! Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Update στο firmware του iphone ή και προσθηκη διαφορων προγραμματων απο το app store θα μπορουμε να κανουμε και απο υπολογιστες που δεν ειναι mac;
esykas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Λίγες μέρες μείνανε... Ούτε μήνας... Άιντε να δούμε... με βλέπω να το παίρνω το iPod Touch... όταν το πάρω... Τί να πω... Γείτονα εγώ δεν πιστεύω ότι στην πατρίδα δεν θα είναι τον Αύγουστο απλά η ίδια η apple έχει το κόσμο στη πρίζα για διαφημιστικούς λόγους. Σε μια χώρα που δεν μένει τίποτα κρυφό όλο και κάποιος θα έπαιρνε είδηση ή νομίζεις ότι θα τα ρίξουν με αλεξίπτωτο!! βέβαια μην κάνεις καμιά εξυπνάδα και πάρεις το iPod αφού θέλεις να είναι και τηλέφωνο εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει και κακός που περίμενες τόσο καιρό.
lambroukos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 παιδια εγκατεστησα το swirly mms 1.1.1 και εβαλα τις ρυθμισεις για cosmote Proxy : 10.10.10.20:8080 MMSC : http://195.167.65.220:8002 APN : mms Username:- Password: - αλλα δεν μπορω ουτε να στειλω ουτε να λαβω!μηπως πρεπει να εγκαταστησω καποιο αλλο προγραμματακι η να ρυθμισω κατι αλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.