Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 το 2ο και πραγματικα Α_Π_Ι_Σ_Τ_Ε_Υ_Τ_Ο *free app ειναι το shazam...φορτωνεις το app πατας ενα κουμπι και βαζεις το μικροφωνο σε μια πηγη ηχου που παιζει ενα τραγουδι και μετα απο 10'' σου λεει ποιο τραγουδι ειναι, artist-song name, album, album artwork, youtube video link να δεις το video clip του τραγουδιου, link να το αγορασεις απο το itunes... Δοκιμασα γνωστα τραγουδια (ABBA, Metallica, Madonna) δοκιμασα ελληνικα (Βανδη, Πανταζη, Παπαριζου) δοκιμασα house ψαγμενα κομματια, δοκιμασα μεχρι και το βας βας βας ο παρασκευας ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! (δοκιμασα οχι μονο μεσω itunes αλλα και μεσω youtube τραγουδια που δεν ειχα στο library και τα βρηκε ολα..) απλα εχω παθει πλακα.... Και που να δεις και το midomi που εκτός από αυτά που κάνει το shazam μπορείς να τραγουδήσεις (η έστω να προσπαθήσεις) και εσύ ο ίδιος σε οποιαδήποτε γλώσσα και μετά προσπαθεί να το βρει! Επίσης μπορείς να του εκφωνήσεις απλά έναν τίτλο τραγουδιού ή το όνομα ενός καλλιτέχνη και να σου βρεί όλες τις πληροφορίες!
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Έπαθα πλάκα.. http://www.midomi.com/index.php?action=main.midomi_iphone&from=landing
Hal9000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Έπαθα πλάκα.. http://www.midomi.com/index.php?action=main.midomi_iphone&from=landing LOL Απίστευτο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 LOL Απίστευτο Προσπαθώ να σας φανταστώ όλους να τραγουδάτε μπροστά στα iphone σας!
ToroLoco Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 @toroloco Και διαβάζουμε και μερικά ποστ πίσω... Όλη την ώρα τις ίδιες ερωτήσεις απαντάμε... Αγαπητέ Steven αν σε ενοχλεί η ερώτηση μου ας μην απαντούσες, ο φίλος μου έδωσε την απάντηση που ήθελα. Επίσης κοίταξα τις τελευταίες 10 σελίδες πριν ρωτήσς και δεν είδα να αναφέρετε τίποτα γι' αυτό. Εσύ που λές ότι είναι σε μερικά ποστ πίσω μπορούσες απλά να μου δώσεις το link από το συγκεκριμένο μήνυμα αντί να απαντάς με αυτό τον τρόπο. Sorry για το τελείως off topic μήνυμα, αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω.
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κι όμως υπάρχουν άπειρες αναφορές σε αυτό το θέμα. Και δεν είναι μόνο αν βαριέμαι ή όχι να σου απαντήσω...άμα διαβάσεις το topic αυτό αλλά και άλλα θα δεις ότι όποιος ερωτήσεις συμφορουμιτών μπορώ να απαντήσω τις απαν΄ταω και πολλές φορές τις ίδιες κιόλας.. Αλλά μην κάνοντας search ή διαβάζοντας το topic γίνονται άχρηστα post, επιβαρύνεται ο server, χαλάει το topic καθώς χάνεται το ενδιαφέρον και επαναλαμβανόμαστε. Δεν είναι μόνο για σένα προσωπικό αθτα που λέω ισχύουν σε πολλές περιπτώσεις και ακόμα και για μένα πολλές φορές... Οι αναφορές που σου λέω: post #689, #650, #602 και πολλά άλλα που δεν έχω χρόνο τώρα να τα ψάξω γιατί έχω διάβασμα Και για την ενεργοποίηση στις πρώτες σελίδες θα βρεις άπειρες αναφορές που είναι από τον σχολιασμό ποθυ κάναμε όταν ανακοινώθηκε το 3G... Φιλικά πάντα
lambros00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 καλισπερα στην παρεα!!! διαβασα αρκετεσ σελιδεσ με τισ αποψεισ του καθενος κ οτι δεν επρεπε να το παρει απο καπου κ επρεπε απο αλλου κτλ κ θα ιθελα καποιον εξπερ εδω μεσα να μου πει με δυο απλεσ λεξουλεσ: απο που αγοραζω ξεκλειδωμενο το τιλ?? θελω σιγουρο σαιτ, μιν μασ πιασουν λαμακεσ... αρεετα παιδια το εχουν ιδι παρει κ να μας πουν οι κατοχοι ποιοι ενεργειεσ κανανε... σασ ευχαριστω ρε τιτανομεγιστοτεραστιοι!!!
mihranalthaqafi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Έπαθα πλάκα.. http://www.midomi.com/index.php?action=main.midomi_iphone&from=landing To δοκιμασα το Μidomi. Ψιλομουφα σε σχεση παντα με το Shazam. Καντε και δοκιμες και μονοι σας δεν βρισκει ουτε τα μισα που βρισκει το Shazam. Την διαφορα θα την δειτε στα πιο "ψαγμενα" τραγουδια. Το αλλο βεβαια δεν υποστηριζει humming και τετοια αλλα οσα δοκιμασα δεν τα βρηκε.
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 και εγώ είμαι μέγας φαν Shazam. Είναι cool το feature toz na to τραγουδάς εσυ, αλλά πρώτον για ευνόητους λόγους δεν θα το κάνω ποτέ (λολ) και δεύτερον το Shazam πράγματι βρίσκει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα τραγούδια..
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 @lambros Με τις πληροφορίες που δίνεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Γράψε αναλυτικά τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις, πραγματικά αναλυτικά, και θα σου πούμε τι να κάνεις. Αυτή τη στιγμή ξεκλειδωμένο πάντως μόνο στην Ιταλία και στο Βέλγιο μπορείς να το πάρεις..
lambros00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 σε ευχαριστω ρε στεφανε για την απαντηση σου. λοιπον, θελω το νεο αι-φοουν 3τζι με 16 γιγα. δεν ξερω αν παει κ πιο αναλυτικα το πραγμα. δεν γουσταρω να δωσω τα 550 στιν βοδιαφον κ ρωταω αν καποιοσ φιλος το εχει παρει απο καπου εξω τι ενεργειες εκανε για να το αποκτησω κ εγω... ελπιζω να εγινα καπως κατανοιτος...
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Το λιγότερο που μπορείς να δώσεις αυτή τη στιγμή είναι 700$ * 5% φόρο = 735$ aka 470 ευρώ από την Αμερική. Θα πάρεις iPhone χωρίς συμβόλαιο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ στην ΑΤΤ. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να σπάσει το κλείδωμα ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς άλλες κάρτες. Μπορείς όμως ακόμα και τώρα να κάνεις jailbreak με μια κάρτα καρτοκινητής της ΑΤΤ που μπορείς να προμηθευτείς (το έκανε ένας φίλος, διαβασε παραπάνω) Αυτή την τιμή θα την πετύχεις μόνο άμα στο φέρει κάποιος γνωστός απο αμερική ή αν το φέρεις μόνος σου. Στο ebay πουλιούνται κοντά στα 650-750 ευρώ αυτή τη στιγμή. Επίσης μπορείς να το πάρεις από Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα (όταν ερθει) ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ και θα βάζεις ότι κάρτα θέλεις χωρίς να χρειαστεί να το σπάσεις. Η τιμή της Ελλάδας όπως είπες είναι 550 ευρώ. Των άλλων χωρών δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά δεν είναι λιγότερο... Αυτές τις επιλογές έχεις, όπως επίσης και τα συμβόλαια της Voda που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα..
zaplin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 να κανω κ εγω τις ερωτησεις μου. Απο αυτους που το εχουν δουλεψει, τι παιζει με τα task lists ? ή εστω κατι εν ειδη σημειωσεων. Με βολευει υπερβολικα να εχω στην αναμονη της οθονης σημειωσεις (βλεπε νοκια). Υπαρχει κατι τετοιο ή εστω να υπαρχει καπου ενδειξη στην οθονη οτι με περιμενουν Notes - tasks ?
lambros00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αντε γεια διλαδι!! σιγα να μιν μπω στο αγχος για αγορα απο εξωτερικο για να σωσω 100 ευρω... νομιζα οτι ιταν μισι τιμι κ βαλε!!! ποτε ερχεται στιν ελλαδα, ξερουμε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.