HaPagan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πάντως, ακόμα και στις χώρες που κυκλοφόρησε στις 11/7 έχει πλέον εξαντληθεί. Λογικό, αφού μέσα στις πρώτες ημέρες πουλήθηκαν περί των 1.000.000 συσκευών. Αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που η Apple αποφάσισε να κυκλοφορήσει το iPhone με καθυστέρηση σε κάποιες χώρες.
DimAslan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Που να έχουν καθυστέρηση ολονώνε οι γυναίκες και οι φιλενάδες...
DimAslan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πώς κοιμάστε το βράδι, έ;;;; Με τί συνείδηση; Αληταρία... Θα πα να πάρω το iPod touch και σκασίλα μου το iPhone!!!!
DimAslan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Λες; Δεν ξέρω... θα με ρωτήσω το βράδι που θα κοιμηθώ...
mihranalthaqafi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 λοιπον εχω το παλιο το iphone σε 1.1.4 και το εκανα μολις update σε 2.0 firmware με το pwnage tool που εγραψε ενας φιλος λιγο πιο πανω. ολα τρεχουν μια χαρα, ειχα κανει και backup και εχω ολες τα calendar, contacts, sms που ειχα πριν. Κατι περιεργο. ειχα περασει στο 1.1.4 απο το media web repo ενα package το οποιο σου εβγαζε τις ελληνικες ημερομηνιες και στο calendar και στο lock screen του iphone και τωρα συνεχιζει και τρεχει στο 2.0! Ο installer οντως δεν λειτουργει πια αλλα εχεις ενα αλλο το cydia το οποιο σιγα σιγα θα γεμισει με apps οπως το installer. Παντως σαν interface ειναι πιο ωραιο και σταθερο μου φαινεται απο το installer. Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι το app store το οοποιο ειναι παρα πολυ καλο... Εχει πολλα free προγραμματακια τα οποια ουσιαστικα ειναι η αντικατασταση του installer.. 2 καλουδια να επισημανω. 1ον το remote το οποιο σε αφηνει να λειτουργησεις ολο το itunes library ασυρματα μεσω wifi απο οπουδηποτε στο σπιτι με απιστευτη ανταποκριση, με αναλυτικη παρουσιαση ολα τα playlists και τα album artwork, ειναι ψιλο αχρειαστο αλλα τα σπαει και προσφερεται για τρελλες πλακες σε φιλους στο σπιτι :-p το 2ο και πραγματικα Α_Π_Ι_Σ_Τ_Ε_Υ_Τ_Ο *free app ειναι το shazam...φορτωνεις το app πατας ενα κουμπι και βαζεις το μικροφωνο σε μια πηγη ηχου που παιζει ενα τραγουδι και μετα απο 10'' σου λεει ποιο τραγουδι ειναι, artist-song name, album, album artwork, youtube video link να δεις το video clip του τραγουδιου, link να το αγορασεις απο το itunes... Δοκιμασα γνωστα τραγουδια (ABBA, Metallica, Madonna) δοκιμασα ελληνικα (Βανδη, Πανταζη, Παπαριζου) δοκιμασα house ψαγμενα κομματια, δοκιμασα μεχρι και το βας βας βας ο παρασκευας ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! (δοκιμασα οχι μονο μεσω itunes αλλα και μεσω youtube τραγουδια που δεν ειχα στο library και τα βρηκε ολα..) απλα εχω παθει πλακα....
HaPagan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Λοιπόν, φαίνεται ότι αρχίζουμε να βλέπουμε φως στο τούνελ της άφιξης του iPhone της χώρας μας. Και αυτή τη φορά, η πηγή δεν βρίσκεται εντός Ελλάδος αλλά από το site MacWorld το οποίο εν ολίγοις αναφέρει ότι το iPhone 3G πρόκειται να κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες στις 22 Αυγούστου!! Καλά νέα επιτέλους! ;-) Πηγή: http://www.macworld.com/article/134605/2008/07/iphone_august.html?lsrc=rss_main
lambroukos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 παιδια εχει δοκιμασει αν λειτουργει το bluetooth στην 2.0 εκδοση?? μπορει να στειλει η να λαβει εικονες κτλ....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 παιδια εχει δοκιμασει αν λειτουργει το bluetooth στην 2.0 εκδοση?? μπορει να στειλει η να λαβει εικονες κτλ.... Το Bluetooth λειτουργεί όπως και πριν μόνο για τη χρήση hands free.
ToroLoco Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πάει ένας φίλος Αμερική τον Αύγουστο και του έχω παραγγείλει να μου φέρει. Γνωρίζει κανένας αν ισχύει το ίδιο όπως και στο πρώτο μοντέλο. Δηλαδή το αγοράζεις από Apple Store με πιστωτική κάρτα και περιέχει την κάρτα από AT&T που ενεργοποιείς την σύνδεση μέσω iTunes. Εκτός και αν το κάνεις unlock και βάλεις άλλη κάρτα. Συνεχίζει να ισχύει αυτή η πολιτική πώλησης ή θα χρεωθεί και την 2ετή σύνδεση με AT&T?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πάει ένας φίλος Αμερική τον Αύγουστο και του έχω παραγγείλει να μου φέρει. Γνωρίζει κανένας αν ισχύει το ίδιο όπως και στο πρώτο μοντέλο. Δηλαδή το αγοράζεις από Apple Store με πιστωτική κάρτα και περιέχει την κάρτα από AT&T που ενεργοποιείς την σύνδεση μέσω iTunes. Εκτός και αν το κάνεις unlock και βάλεις άλλη κάρτα. Συνεχίζει να ισχύει αυτή η πολιτική πώλησης ή θα χρεωθεί και την 2ετή σύνδεση με AT&T? Νο, πλεον δεν στο δίνουν ως σκέτη συσκευή αλλά στο ενεργοποιούν επί τόπου στο κατάστημα μαζί με το πρόγραμμα χρήσης δυστυχώς...
Danny7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ωραια δηλαδη ακριβως σε εναν μηνα θα μπορουμε να το αγορασου επιτελους δεν μπορω να περιμενω αλλο xD!
Steven Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 @toroloco Και διαβάζουμε και μερικά ποστ πίσω... Όλη την ώρα τις ίδιες ερωτήσεις απαντάμε...
DimAslan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έλαβα μαιλ από Βόδιαφον που λέει ότι πλησιάζει η ώρα που θα έρθει το iPhone στην ελλάδα και να γραφτώ και καλά από τώρα στο my account γιατί θα έχω μπλα μπλα μπλα... Ελπίζω να είναι καλό σημάδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.