Freakster Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Εδώ και 2-3 εβδομάδες το GoogleMaps έχει αναβαθμίσει την κάλυψη της Ελλάδας. Όχι μόνο στο iPhone, γενικά. Για παράδειγμα, υποστηρίζει πλέον κανονικά αναζήτηση με Ελληνικά ονόματα δρόμων! Σίγουρα; Δοκιμάζω οδούς και δε μου δίνει αποτελέσματα.. Μήπως τα θέλει σε πεζά, ή κάτι τέτοιο; sorry για το offtopic.
FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το πιο λογικο ειναι να δουλευει... Κατι που δε διαρεεται απο ρευμα και δεν εμεινε ωρες-μερες στο νερο για να διαβρωθει, δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες να χαλασει απο το νερο.. τα impurities του νερου ομως μενουν και αθροιζονται...εκτος αν πλυθει με απεσταγμενο
teachertza Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Παιδιά.Θέλω βοήθεια...Φεύγει φίλος αμερική.Θα του δώσω παραγγελία.Ξέρει κανείς τις τιμές και απο πού μπορεί να μου αγοράσει το iphone 3g?Π.χ. θα πάει απλά στο apple store? Ευχαριστώ...:-):-)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Σίγουρα; Δοκιμάζω οδούς και δε μου δίνει αποτελέσματα.. Μήπως τα θέλει σε πεζά, ή κάτι τέτοιο; sorry για το offtopic. Βασικά σε μένα στο iphone, βάζω ονόματα οδών με greeklish και βγάζει τα διαθέσιμα αποτελέσματα (αν η οδός υπάρχει σε πολλές περιοχές) στα Ελληνικά! Επίσης αν κάνω locate me στο maps και γράψω μετά στην αναζήτηση διάφορα (πχ starbucks, pizzahut, goodys, bank) μου βγάζει τα πλησιέστερα από αυτά στην περιοχή μου!
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Σίγουρα; Δοκιμάζω οδούς και δε μου δίνει αποτελέσματα.. Μήπως τα θέλει σε πεζά, ή κάτι τέτοιο; sorry για το offtopic. Δοκίμασε να βάλεις στο τέλος της διεύθυνσης τη χώρα (στα αγγλικά). Πχ, για να βρεις τη διεύθυνση: Ναυαρίνου 28, Ηλιούπολη, ψάξε για: Ναυαρίνου 28, Ηλιούπολη, Greece
Freakster Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Έχεις δίκιο georgeadams, τώρα λειτούργησε άψογα! Go Go google!
Whiteyez Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μόλις μου ήρθε το 3G σφραγισμένο κανονικά. Αλλα δεν έχει μέσα αυτό ρε παιδιά http://store.apple.com/us/product/MB484 Στο παλιό το iphone μου το είχε θυμάμαι, δεν το δίνουν με το 3G?
lambroukos13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 με γεια...απο e-bay το πηρες??για πες το ονομα του πωλητη γιατι θελω να χτυπησω και γω ενα αυτες τις μερες
teachertza Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Τιμές του iphone στη αμερική χωρίς σύνδεση ξέρει κανεί;??
Whiteyez Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 με γεια...απο e-bay το πηρες??για πες το ονομα του πωλητη γιατι θελω να χτυπησω και γω ενα αυτες τις μερες Απο ebay το πήρα ναι, αλλά δεν υπάρχει πλέον ο πωλητής, τον έκλεισε το ebay για κάποιο λογο..
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μόλις μου ήρθε το 3G σφραγισμένο κανονικά. Αλλα δεν έχει μέσα αυτό ρε παιδιά http://store.apple.com/us/product/MB484 Στο παλιό το iphone μου το είχε θυμάμαι, δεν το δίνουν με το 3G? Όχι, το dock πλέον πωλείται ξεχωριστά.
Steven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 @teachertza 599$ for the 8GB 699$ for the 16GB But it's not so easy to buy it.. You re gonna need an american social security number and propably an American credit card although a European one may also work. You can't pay by any means with cash. Sorry for the English, writing from iPhone, no GR:) Btw the touch keyboard of the iphone kicks ass!!
papatrexas! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 @teachertza 599$ for the 8GB 699$ for the 16GB But it's not so easy to buy it.. You re gonna need an american social security number and propably an American credit card although a European one may also work. You can't pay by any means with cash. Sorry for the English, writing from iPhone, no GR:) Btw the touch keyboard of the iphone kicks ass!! Λογικα οταν ερθει και στην Ελλαδα θα υποστηρίζει ελληνικους χαρακτηρες ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.