Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ και 2-3 εβδομάδες το GoogleMaps έχει αναβαθμίσει την κάλυψη της Ελλάδας. Όχι μόνο στο iPhone, γενικά.

Για παράδειγμα, υποστηρίζει πλέον κανονικά αναζήτηση με Ελληνικά ονόματα δρόμων!

Σίγουρα; Δοκιμάζω οδούς και δε μου δίνει αποτελέσματα.. Μήπως τα θέλει σε πεζά, ή κάτι τέτοιο;

sorry για το offtopic.:X

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πιο λογικο ειναι να δουλευει...

Κατι που δε διαρεεται απο ρευμα και δεν εμεινε ωρες-μερες στο νερο για να διαβρωθει, δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες να χαλασει απο το νερο..

τα impurities του νερου ομως μενουν και αθροιζονται...εκτος αν πλυθει με απεσταγμενο :P

Δημοσ.

Παιδιά.Θέλω βοήθεια...Φεύγει φίλος αμερική.Θα του δώσω παραγγελία.Ξέρει κανείς τις τιμές και απο πού μπορεί να μου αγοράσει το iphone 3g?Π.χ. θα πάει απλά στο apple store?

Ευχαριστώ...:-):-):-):-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σίγουρα; Δοκιμάζω οδούς και δε μου δίνει αποτελέσματα.. Μήπως τα θέλει σε πεζά, ή κάτι τέτοιο;

Βασικά σε μένα στο iphone, βάζω ονόματα οδών με greeklish και βγάζει τα διαθέσιμα αποτελέσματα (αν η οδός υπάρχει σε πολλές περιοχές) στα Ελληνικά!

Επίσης αν κάνω locate me στο maps και γράψω μετά στην αναζήτηση διάφορα (πχ starbucks, pizzahut, goodys, bank) μου βγάζει τα πλησιέστερα από αυτά στην περιοχή μου!

B)

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις στο τέλος της διεύθυνσης τη χώρα (στα αγγλικά).

Πχ, για να βρεις τη διεύθυνση: Ναυαρίνου 28, Ηλιούπολη, ψάξε για: Ναυαρίνου 28, Ηλιούπολη, Greece

Δημοσ.
με γεια...απο e-bay το πηρες??για πες το ονομα του πωλητη γιατι θελω να χτυπησω και γω ενα αυτες τις μερες

Απο ebay το πήρα ναι, αλλά δεν υπάρχει πλέον ο πωλητής, τον έκλεισε το ebay για κάποιο λογο..

Δημοσ.
Μόλις μου ήρθε το 3G σφραγισμένο κανονικά. Αλλα δεν έχει μέσα αυτό ρε παιδιά

http://store.apple.com/us/product/MB484

Στο παλιό το iphone μου το είχε θυμάμαι, δεν το δίνουν με το 3G?

Όχι, το dock πλέον πωλείται ξεχωριστά.

Δημοσ.

@teachertza

599$ for the 8GB

699$ for the 16GB

But it's not so easy to buy it.. You re gonna need an american social security number and propably an American credit card although a European one may also work. You can't pay by any means with cash.

Sorry for the English, writing from iPhone, no GR:)

Btw the touch keyboard of the iphone kicks ass!! :D

Δημοσ.
@teachertza

599$ for the 8GB

699$ for the 16GB

But it's not so easy to buy it.. You re gonna need an american social security number and propably an American credit card although a European one may also work. You can't pay by any means with cash.

Sorry for the English, writing from iPhone, no GR:)

Btw the touch keyboard of the iphone kicks ass!! :D

Λογικα οταν ερθει και στην Ελλαδα θα υποστηρίζει ελληνικους χαρακτηρες ετσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...