Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες υπάρχει καμία ιδέα για το πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε το 3g jailbreak για να του βάλουμε ελληνικά;

Δημοσ.

Jailbreak γίνεται από χτες LL. To θέμα είναι ότι δεν υποστηρίζεται ο installer και απότι ξέρω από εκεί κατέβαζαν όλοι ως τώρα τα ελληνικά. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και άλλος τρόπος.

Από εδώ πάντως μπορείς να ''προμηθευτείς'' το pwnage tool...

http://blog.iphone-dev.org/

• Super Moderators
Δημοσ.
εχμ...ναι... το link που παρέθεσα δεν το διάβασες μαλλον ε??

Ναι βρε! Αλλά ο φίλος πριν δεν μας ξεκαθάρισε από ΠΟΥ αγοράστηκε το τηλέφωνο που περιμένει! Αν είναι από UK κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσει να το ενεργοποιήσει και να παίξει με όλες τις κάρτες! Εννοείται πως αν τα καταφέρει οκ να μας το πει και μας γιατι αν η vodafone δεν αξιωθεί να το φέρει γρήγορα, με βλέπω να το παίρνω εκτός Ελλάδος (με το ...αζημίωτο δυστυχώς) μιας και unlimited data έχω ούτως ή άλλως με το εταιρικό μου τηλέφωνο!

B)

Δημοσ.

Θα ήθελα την άποψή σας αύριο παραλαμβάνω ένα 3G σφραγισμένο no activate no contract από ΑT&T τι κάνουμε περιμένουμε το πρόγραμμα που θα βγεί από μέρα σε μέρα η κάνουμε κάποια δοκιμή με jailbreak η ακόμη και με activate μέσω itunes.

Δημοσ.
Thanx mate.

(Αν και βασικά δεν καταλαβαίνω τι να το κάνεις το jailbreak χωρίς τον έρμο τον installer)

Ε βασικά είναι για τους iphone 1st gen owners που θέλουν να βάλουν 2.0... Οι 3G owners δεν κερδίζουν κάτι αυτή τι στιγμή' date=' γιατί unlock δεν κάνει έτσι κι αλλιώς...

Ναι βρε! Αλλά ο φίλος πριν δεν μας ξεκαθάρισε από ΠΟΥ αγοράστηκε το τηλέφωνο που περιμένει! Αν είναι από UK κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσει να το ενεργοποιήσει και να παίξει με όλες τις κάρτες! Εννοείται πως αν τα καταφέρει οκ να μας το πει και μας γιατι αν η vodafone δεν αξιωθεί να το φέρει γρήγορα, με βλέπω να το παίρνω εκτός Ελλάδος (με το ...αζημίωτο δυστυχώς) μιας και unlimited data έχω ούτως ή άλλως με το εταιρικό μου τηλέφωνο!

Ε κοίτα άμα έχεις ήδη πρόγραμμα με data και σε ικανοποιεί το καλύτερο θα ήταν για σένα να βρεις κάποιον που παει usa και να στο φέρει με 450 euro και τελείωσε η υπόθεση... Δεν μπλέκεις με καινούρια συμβόλαια και τα λοιπά..

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που έλεγε η AT&T για την αγορά του iPhone 3G χωρίς 2ετές συμβόλαιο ισχύει??? Αν ναι ποσο πάει το 8άρι και ποσο το 16άρι???

Δημοσ.

μόλις βρήκα στην τσέπη ενός παντελονιού που πλύθηκε και μετά μπήκε και στο στεγνωτήριο το handsfree του iPhone...

δουλεύει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α !!!

Ακόμα και το κουμπί δουλεύει... Απίστευτο.. :P

Δημοσ.
Άσχετο-Σχετικό: Πρόσεξα ότι πλεον στην εφαρμογή maps έχουν προσθέσει αρκετά πράγματα για την Αθήνα που μέχρι τώρα δεν στα εμφάνιζε στην αναζήτηση (καφέ, εστιατόρια κλπ κλπ)

B)

Εδώ και 2-3 εβδομάδες το GoogleMaps έχει αναβαθμίσει την κάλυψη της Ελλάδας. Όχι μόνο στο iPhone, γενικά.

Για παράδειγμα, υποστηρίζει πλέον κανονικά αναζήτηση με Ελληνικά ονόματα δρόμων!

Δημοσ.
Εδώ και 2-3 εβδομάδες το GoogleMaps έχει αναβαθμίσει την κάλυψη της Ελλάδας. Όχι μόνο στο iPhone, γενικά.

Για παράδειγμα, υποστηρίζει πλέον κανονικά αναζήτηση με Ελληνικά ονόματα δρόμων!

Oh,yeah!!!:-D

Δημοσ.
μόλις βρήκα στην τσέπη ενός παντελονιού που πλύθηκε και μετά μπήκε και στο στεγνωτήριο το handsfree του iPhone...

δουλεύει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α !!!

Ακόμα και το κουμπί δουλεύει... Απίστευτο.. :P

Το πιο λογικο ειναι να δουλευει...

Κατι που δε διαρεεται απο ρευμα και δεν εμεινε ωρες-μερες στο νερο για να διαβρωθει, δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες να χαλασει απο το νερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...