Whiteyez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Aπόσο βλέπω είμαστε στο thread για το iphone 3g οπότε γιαυτό μιλάω, Εννοώ να το χρησιμοποιώ και με την AT και με οποιαδήποτε άλλη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Aπόσο βλέπω είμαστε στο thread για το iphone 3g οπότε γιαυτό μιλάω, Εννοώ να το χρησιμοποιώ και με την AT και με οποιαδήποτε άλλη. Σωστά βλέπεις αλλά δεν το διάβασες όμως! Το να το χρησιμοποιείς με οποιαδήποτε άλλη κάρτα, υποτίθεται πως μπορεί να γίνει αφού όμως πρώτα στο ενεργοποιήσουν τη στιγμή που το αγοράζεις στο κατάστημα! Υπήρξαν όμως περιπτώσεις που τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, λογώ υπερφόρτωσης των servers, έδιναν τις συσκευές σφραγιστές στον κόσμο με οδηγίες για ενεργοποίηση στο σπίτι μέσω itunes. Posts από χρήστες που το πήραν ως καρτοκινητό (με την ακριβή τιμή) στην Ιταλια, λένε πως μόλις το ενεργοποίησαν μέσω itunes, ξεκλείδωσε κανονικά για όλες τις sim! Στην Ελλάδα δεν ξέρω κάποιον που δοκίμασε κάτι τέτοιο! Αν όντως έχεις στα χέρια σου συσκευή που πουλήθηκε ως καρτοκινητό, δε βλέπω το λόγο να μην δοκιμάσεις ενεργοποίηση μέσω itunes!
Whiteyez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το περιμένω το κινητό σφραγισμένο, αλλά πήρα και μια prepaid κάρτα ΑΤ&Τ μήπως και μπορέσω να το ενεργοποιήσω μέσω itunes.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το περιμένω το κινητό σφραγισμένο, αλλά πήρα και μια prepaid κάρτα ΑΤ&Τ μήπως και μπορέσω να το ενεργοποιήσω μέσω itunes. Αν είναι αγορασμένο ως καρτοκινητό θα μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις κανονικά με το itunes με οποιαδήποτε sim. Κατά την αγορά μιας συσκευής ως καρτοκινητο, δηλώνεται κατευθείαν απο το κατάστημα το ΙΜΕΙ του στην apple, και μόλις το συνδέσεις στο itunes το "καταλαβαίνει" και στο ενεργοποιεί κανονικά για χρήση με όποιον provider θέλεις!
Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Σωστά βλέπεις αλλά δεν το διάβασες όμως! Ούτε εσύ όμως Το έχω ξαναγράψει πιο πάνω... Η έκδοση που πουλάει στην Αμερική η ΑΤΤ, unsubsidized, χωρίς συμβόλαιο θα είναι και πάλι κλειδωμένη στην ΑΤΤ απλά δεν θα έχεις δίχρονο συμβόλαιο. Οπότε λογικά δεν θα μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα πέρα από την prepaid της ΑΤΤ. ορίστε για να μη λέτε και ότι τα βγάζω από το μυαλό μου http://www.macrumors.com/iphone/2008/07/02/unsubsidized-iphone-3g-still-locked/ Οι μόνες χώρες που γνωρίζω ως τώρα που θα πουλιέται ξεκλείδωτο από τη μαμά είναι η Ιταλία και η Ελλάδα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Λογικά ΔΕΝ θα δουλέψει. Η έκδοση που πουλάει στην Αμερική η ΑΤΤ χωρίς συμβόλαιο είχαν πει ότι και πάλι θα είναι κλειδωμένο το iPhone στην ΑΤΤ απλά δεν θα έχεις δίχρονο συμβόλαιο. Οπότε λογικά δεν θα μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα πέρα από την prepaid της ΑΤΤ. Μπορεί αν είναι αγορασμένο από Αμερική να έχει πρόβλημα αλλά δεν χάνει κάτι με το να δοκιμάσει! Τα ευρωπαϊκά μοντέλα πάντως φαίνεται πως ενεργοποιούνται κανονικά! Όπως και να χει και να μην τα καταφέρει, είναι θέμα ημερών για να ξεκελιδώσει (μη επίσημα) και το 3g μοντέλο!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Απο UK το περιμένω το τηλέφωνο.. Αγοράστηκε όμως στο UK ή απλά σου έρχεται από USA μέσω UK?
Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το θέμα δεν είναι από που το περιμένεις εσύ... Αλλά από που το έχει αγοράσει αυτό που θα στο στείλει... Και άμα πραγματικά είναι αγορασμένο από UK, τι ρόλο βαράει η κάρτα της ΑΤΤ? Τότε ούτε καν αυτή θα δουλεύει λογικά... Νομίζω και στην Αγγλία όλα κλειδωμένα δίνονται... Εκεί δεν πωλείται καν unsubsidized...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Το θέμα δεν είναι από που το περιμένεις εσύ... Αλλά από που το έχει αγοράσει αυτό που θα στο στείλει... Και άμα πραγματικά είναι αγορασμένο από UK, τι ρόλο βαράει η κάρτα της ΑΤΤ? Τότε ούτε καν αυτή θα δουλεύει λογικά... Νομίζω και στην Αγγλία όλα κλειδωμένα δίνονται... Εκεί δεν πωλείται καν unsubsidized... Στην Αγγλία το πουλάνε και ως καρτοκινητό χωρίς συμβόλαιο. Απλά η τιμή είναι μεγάλη!
Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Nope, not yet at least... http://www.o2.co.uk/iphone/paygo Οπότε το 3G σου είναι 99% από USA, οπότε 99% δεν θα μπορείς να βάλεις άλλες κάρτες πέρα της ΑΤΤ, οπότε θα πρέπει να περιμένεις το unlock... Σου εύχομαι να κάνω λάθος!
Whiteyez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Απότι μου είπε o τύπος το πήρε απο κατάστημα στην UK.
Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τι να σε πω τώρα... Το συμβόλαιο τι το έκανε? Ως καρτοκινητό δεν ξέρω πως θα μπορούε να το πάρει.. Την ανακοίνωση της O2 την είδες.... Τέλος πάντως, όταν ερθει με το καλό δοκίμασε το, δεν χάνεις τίποτα, και πες μας τι έγινε...
alexasso Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Σωστά βλέπεις αλλά δεν το διάβασες όμως! Το να το χρησιμοποιείς με οποιαδήποτε άλλη κάρτα, υποτίθεται πως μπορεί να γίνει αφού όμως πρώτα στο ενεργοποιήσουν τη στιγμή που το αγοράζεις στο κατάστημα! Υπήρξαν όμως περιπτώσεις που τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, λογώ υπερφόρτωσης των servers, έδιναν τις συσκευές σφραγιστές στον κόσμο με οδηγίες για ενεργοποίηση στο σπίτι μέσω itunes. Posts από χρήστες που το πήραν ως καρτοκινητό (με την ακριβή τιμή) στην Ιταλια, λένε πως μόλις το ενεργοποίησαν μέσω itunes, ξεκλείδωσε κανονικά για όλες τις sim! Στην Ελλάδα δεν ξέρω κάποιον που δοκίμασε κάτι τέτοιο! Αν όντως έχεις στα χέρια σου συσκευή που πουλήθηκε ως καρτοκινητό, δε βλέπω το λόγο να μην δοκιμάσεις ενεργοποίηση μέσω itunes! το ενεργοποιησα εγω στην Αθηνα αλλα ειχα μα ιταλικη σιμ μεσα , καρτοκινητη, ολα καλα , μολις εγινε η ενεργοποιηση εβαλα την σιμ κοσμοτε και ολα καλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ούτε εσύ όμως Το έχω ξαναγράψει πιο πάνω... Η έκδοση που πουλάει στην Αμερική η ΑΤΤ, unsubsidized, χωρίς συμβόλαιο θα είναι και πάλι κλειδωμένη στην ΑΤΤ απλά δεν θα έχεις δίχρονο συμβόλαιο. Οπότε λογικά δεν θα μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα πέρα από την prepaid της ΑΤΤ. ορίστε για να μη λέτε και ότι τα βγάζω από το μυαλό μου http://www.macrumors.com/iphone/2008/07/02/unsubsidized-iphone-3g-still-locked/ Οι μόνες χώρες που γνωρίζω ως τώρα που θα πουλιέται ξεκλείδωτο από τη μαμά είναι η Ιταλία και η Ελλάδα... Σε άλλον το είπα άλλος απαντάει! Έχεις επίσημη τοποθέτηση από την apple? Όλα όσα λέμε είναι για την ώρα θεωρίες που βασίζονται σε σχόλια-ενέργειες άλλων χρηστών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.