Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτοιμο και το pwnage για την 2.0 έκδοση, πάνω στην ώρα και περιμένω αύριο το iphone.

http://blog.iphone-dev.org/post/42858313/thanks-for-waiting

Τά έχει παίξει ο server τους πάντως, δεν μπορώ να το κατεβάσω.

Mirror:

>http://rapidshare.com/files/130983387/PwnageTool_2.0.zip

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:D nice!

Άντε να το τεστάρουν τα παλικάρια και σε 1-2 μέρες θα το τρέξω και εγώ!

Παρεπιπτόντως, έκδοση μόνο για Mac :P hahahaha! Έτσι πρέπει!

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλα οκ με το firmware 2.0! Εγκαταστάθηκε στο iphone χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Και το sync με το mobile me είναι αστραπιαίο! Αλλάζεις μια επαφή στο mobile me και σε ένα δευτερόλεπτο (αν έχεις στο Iphone ανοιχτό το wifi) το βλέπεις και στο κινητό σου!!!:-)

Για την ώρα έβαλα 2 εφαρμογές (remote και facebook) και σε λίγο θα αρχίσω να σκαλίζω και τις υπόλοιπες!

Παρατηρήσεις:

• Αν όλα πάνε οκ με την εγκατάσταση του νέου software, την επόμενη φορά που θα κάνετε sync με το itunes, ισως σας βγάλει ένα μήνυμα για εγκατάσταση νέων ρυθμίσεων για τον provider κινητής. Μην τρομάξετε, δεν κάνει κάτι κακό, απλά προσθέτει στα settings την επιλογή για να μπορείτε να βάζετε τα APN settings για τα data over GPRS.
  • Όταν μετά την αναβάθμιση κάνετε επαναφορά του backup με τις ρυθμίσεις σας κλπ, ίσως σας παρουσιαστεί πρόβλημα με την εφαρμογή mail. Κρασάρει κατά το ξεκίνημα και δεν μπορείτε να διαγράψετε τα settings από το mail account Που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα! Η λύση είναι απλή: Από το Cydia Intaller (μπαίνει αυτόματα κατά τη διάρκεια την εγκατάστασης του firmware), βάζετε το ssl-ssh πακέτο και στη συνέχεια το Terminal. Μετά ξεκινάτε το terminal, μπαίνετε ως root (su->enter και password: alpine) και πληκτρολογείτε τα παρακάτω:

chmod 777 /var/mobile/Library/Mail (και πατάτε enter)

chown mobile /var/mobile/Library/Cookies/ (και πατάτε enter)

chown mobile/var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist (και πατάτε enter)

και είστε έτοιμοι!

Τέλος σταμάτησαν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα για call forwarding κλπ που μου έβγαζε κάθε φορά που έπαιρνα κάποιο τηλέφωνο! Επίσης αναγνωρίζει τα ονόματα στις εφαφές κατά τις κλήσεις άσχετα αν τα νούμερα είναι με +30 ή όχι!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τέτοια θέλω να ακούω... :D Ο installer ακομά δεν υποστηρίζετε ε?

Όχι, αλλά πίστεψέ με ...δεν τον χρειάζεσαι πλέον!

Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως το όνομα δικτύου για την Vodafone που έχω, είναι πλέον vf GR στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

B)

Δημοσ.

Γιατί δεν τον χρειάζεσαι? Έγω μόνο για τον installer θα ήθελα να τρέξω το pwnage tool.. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα προγράμματα στον installer απότι στο appsotre? Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι τα καλά προγράμματα είναι επι πληρωμή και προφανώς δεν θέλω να πληρώσω... Τα ιδια ή παρόμοια δεν υπάρχουν στον installer? Κανά χρυσό παιδί δεν έχει πάρει τα κατεβασμένα και να τα έχει βάλει τον installer ώστε να μπορεί να τα κατεβάσει ο καθένας?

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί δεν τον χρειάζεσαι? Έγω μόνο για τον installer θα ήθελα να τρέξω το pwnage tool.. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα προγράμματα στον installer απότι στο appsotre? Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι τα καλά προγράμματα είναι επι πληρωμή και προφανώς δεν θέλω να πληρώσω... Τα ιδια ή παρόμοια δεν υπάρχουν στον installer? Κανά χρυσό παιδί δεν έχει πάρει τα κατεβασμένα και να τα έχει βάλει τον installer ώστε να μπορεί να τα κατεβάσει ο καθένας?

Μια χαρά free εφαρμογές έχει στο app store και πολύ πιο προσεγμένα από τα διάφορα σκουπίδια που έβρισκες στον installer! Παρόλα αυτά στο Cydia installer έχει και εκεί μερικές εφαρμογές και είναι πιο προσεγμένο από τον installer!

Αν δεν θέλεις να πληρώσεις για τις πιο "εμπορικές" τότε απλά δεν υπάρχει και λόγος να τις εγκαταστήσεις!

B)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι υπάρχει στον installer γιατί δεν είχα το αρχικό iPhone...

Προφανώς υπάρχουν πολύ ωραίες free εφαρμογές, τι νομίζεις ότι κάνω 1 βδομάδα τώρα? :) όχι όμως τόσο προσεγμένες όσο νομίζεις, θα το διαπιστώσεις σε λίγο καιρό...και λογικό είναι γιατι η apple δεν τους αφήνει να κάνουν ούτε στο ελάχιστο beta testing με το κόλλημα που έχουν να είναι όλα μυστικά! Όμως σίγουρα θα βελτιωθούν κατά πολύ τα προγράμματα με updates στο άμεσο μέλλον!

Ε ντάξει υπάρχει λόγος να τις εγκαταστήσεις...αλλά άμα αρχισεις να αγοράζεις μπορείς να πετάξεις 100αδες ευρώ μέσα σε μια μέρα... Ενα crash bandigoot θα το έπαιζα ευχαρίστως, αλλά όταν αυτό κάνει 7 ευρώ αλλάζουν κάπως τα πράγματα...

Btw υπάρχει ελληνικό iTunes Store?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε ντάξει υπάρχει λόγος να τις εγκαταστήσεις...αλλά άμα αρχισεις να αγοράζεις μπορείς να πετάξεις 100αδες ευρώ μέσα σε μια μέρα... Ενα crash bandigoot θα το έπαιζα ευχαρίστως, αλλά όταν αυτό κάνει 7 ευρώ αλλάζουν κάπως τα πράγματα...

Btw υπάρχει ελληνικό iTunes Store?

Ε κάτσε τώρα γιατι αυτό δεν είναι λογικό! Με τη λογική αυτή θα έπρεπε οι μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών να φτιάχνουν μεν games για το iphone αλλά να στα δίνουν free???:confused:

Ελληνικό itunes υπάρχει και μάλιστα αρκετά καλά ενημερωμένο! Έχω αγοράσει αρκετά κομμάτια.

Άσχετο-Σχετικό: Πρόσεξα ότι πλεον στην εφαρμογή maps έχουν προσθέσει αρκετά πράγματα για την Αθήνα που μέχρι τώρα δεν στα εμφάνιζε στην αναζήτηση (καφέ, εστιατόρια κλπ κλπ)

B)

Δημοσ.
Ε κάτσε τώρα γιατι αυτό δεν είναι λογικό! Με τη λογική αυτή θα έπρεπε οι μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών να φτιάχνουν μεν games για το iphone αλλά να στα δίνουν free???

Όχι βέβαια, από την πλευρά των εταιρειών παιχνιδιών καλά κάνουν και βάζουν μια κάποια τιμή... Απλά εγώ θα προτιμούσα να τα έχω με κάποιο τρόπο τσάμπα :) Να δούμε αν θα τα καταφέρουν τα παιδιά να τα σπάσουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ερώτηση: Γίνεται να ξεκλειδώσω το iphone με αγορασμένη prepaid AT&T κάρτα?

Για την ώρα ξεκλειδώνουν όλα εκτός από το iphone 3G!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Νόμιμα εννοώ..

Με μια φράση που γράφεις δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα! Τι iphone είναι το παλιό μοντέλο ή το 3g? Και όταν λες νόμιμο ξεκλείδωμα τι εννοείς? Να μπορείς να το χρησιμοποιείς με την κάρτα της AT ή να μπορείς να του βάλεις όποια κάρτα sim θέλεις???

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...