Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάθει ήδη...

Σήμερα πήγα Πλαίσιο και πόση ώρα έπαιζα (ζαχάρωνα) με το iPod Touch...

Τί να πω...

Ένας βοδαφονίτης μου είπε Σεπτέμβριο...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αποκλειστικά η vodafone θα χειρίζετε τα θέματα εγγύησης κ γενικότερα ότι αφορά το iphone, η rainbow δεν θα έχει καμία σχέση με το iphone, μου το είπε φίλη από voda!

επίσης στην εκπαίδευση για το iphone τους λενε διάφορα σενάρια, για τέλη ιουλίου λένε ή τέλη αυγούστου με αρχές σεπτέμβρη - το θέμα είναι ότι θα έρθει, τώρα ενας μήνας πριν ένας μετά τι σημασία έχει?? εδώ ένα χρόνο περιμένουμε....:-(

μονάχα μη σας δω να στήνεστε σε ουρά απ έξω από κανα κατάστημα της voda γιατί θα κουβαλάω ντομάτες!!! αυτό το πράγμα του να κατασκηνώνουν απ έξω μέρες πριν αρχίσει να πωλείται στην αμερική κτλ. ποτέ δεν το κατάλαβα και ούτε πρόκειται, όσο και να σου αρέσει κάτι.. δεν είναι εντελώς χαζό??? :fear:

κ εγώ περιμένω πως κ πως να βγεί στο ελλάντα να πάω να το πάρω από πέρσυ, αλλά σε ουρά δεν θα έμπαινα με τίποτα, εκτός αν μου το έδιναν τζάμπα!

όσο για κάτι άκυρα που έλεγε κάποιος ότι δεν είναι επαγγελματικό κινητό και θα πάρει το νοκια, απλά να αναφέρω ότι στη λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για το iphone 3g είναι αρκετές εταιρίες με μεγάλες παραγγελείες.

στην αρχή μου γυάλισε το άσπρο, τώρα έχω καταλήξει σε μαύρο :P αλλά φαντάζομαι μέχρι να μας έρθει μπορεί να ξαναλλάξω ΄γνώμη.. ! εσείς τι χρώμα λέτε να το πάρετε?:P

Δημοσ.

όσο για κάτι άκυρα που έλεγε κάποιος ότι δεν είναι επαγγελματικό κινητό και θα πάρει το νοκια, απλά να αναφέρω ότι στη λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για το iphone 3g είναι αρκετές εταιρίες με μεγάλες παραγγελείες.

Εγώ είμαι αυτός που το έλεγε και δεν έλεγα οτι δεν είναι επαγγελματικό το αντίθετο έλεγα οτι είναι πιο πολύ για business για αυτό προτιμώ Nokia.

Δημοσ.
Εγώ είμαι αυτός που το έλεγε και δεν έλεγα οτι δεν είναι επαγγελματικό το αντίθετο έλεγα οτι είναι πιο πολύ για business για αυτό προτιμώ Nokia.

γραψε λάθος τότε, ενα μυαλό χειμωνα καλοκαίρι..

Δημοσ.

στην αρχή μου γυάλισε το άσπρο, τώρα έχω καταλήξει σε μαύρο :P αλλά φαντάζομαι μέχρι να μας έρθει μπορεί να ξαναλλάξω ΄γνώμη.. ! εσείς τι χρώμα λέτε να το πάρετε?:P

μωβ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
απλά να αναφέρω ότι στη λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για το iphone 3g είναι αρκετές εταιρίες με μεγάλες παραγγελείες.

Μάλιστα. Μπορείς να αναφέρεις μερικές εταιρίες και ακριβώς ποιο κινητό σκοπεύουν να αντικαταστήσουν με το iphone 3g. Επαγγελματικό κινητό τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ έχει ένα όνομα. Blackberry (άντε και μερικά blackberry clones της HTC). Πολύ ωραίο το iphone, βγάζει γούστα το έχω λατρέψει για την απλότητα του, βολικός ο exchange server αλλά να δω πχ την Morgan Stanley να ζητάει ως blackberry replacement το Iphone 3g? Πρώτα θα αντικαστήσει ο σκύλος τον Lienberg σαν μοντέλο εσωρούχων και μετά θα πάρει το iphone 3g μερίδιο αγοράς απο την RIM.

Δημοσ.
Μάλιστα. Μπορείς να αναφέρεις μερικές εταιρίες και ακριβώς ποιο κινητό σκοπεύουν να αντικαταστήσουν με το iphone 3g. Επαγγελματικό κινητό τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ έχει ένα όνομα. Blackberry (άντε και μερικά blackberry clones της HTC). Πολύ ωραίο το iphone, βγάζει γούστα το έχω λατρέψει για την απλότητα του, βολικός ο exchange server αλλά να δω πχ την Morgan Stanley να ζητάει ως blackberry replacement το Iphone 3g? Πρώτα θα αντικαστήσει ο σκύλος τον Lienberg σαν μοντέλο εσωρούχων και μετά θα πάρει το iphone 3g μερίδιο αγοράς απο την RIM.

Δεν ξέρω ακριβώς ποιες είναι οι εταιρίες αλλά έτσι μου είπε μια φίλη που δουλεύει voda που έριχνε μια γρήγορη ματιά στη λίστα (γιατί της είπα να με βάλει κ εμένα..) μιλάω για ελλάδα πάντα..

συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, αν δεν είχε την οθόνη αυτή το iphone κ εγώ για blackberry curve θα πήγαινα....

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Πρώτα θα αντικαστήσει ο σκύλος τον Lienberg σαν μοντέλο εσωρούχων [...]

Πού το ξέρεις ότι μου πρότειναν συνεργασία; Επίκειται η υπογραφή του συμβολαίου. :-D

Δημοσ.

Τουλάχιστον Σεπτέμβρη...

Άιντε γιατί με βλέπω να καταφεύγω σε λύση iPod Touch...

Τουλάχιστον πάω και το παίρνω, κρατάω το Κ800 μου για τηλέφωνα και φωτογραφίες και δεν έχω να πληρώνω και πάγια κάθε μήνα...

Σνιφ...

Δεν ξέρουμε καν πώς και πόσα και πότε να μαζέψουμε λεφτά έτσι...

Δημοσ.

Nope! Αυτό το έχουμε :P

Έτσι κι αλλιώς είναι και για τους κατόχους του κανονικου iPhone, οι οποίοι από αύριο θα μπορούν να βάλουν το 2.0 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...