Psyx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, η TomTom έχει έτοιμη εφαρμογή που θα κάνει την εμφάνισή της εν καιρώ. Μόνο που η TomTom δεν βγάζει ελληνικούς χάρτες η TomTom βγάζει χάρτες για Ελλάδα αλλά έχει μόνο τις μεγάλες πόλεις και τα κεντρικά οδικά δίκτυα... κοινώς είναι απαράδεκτοι σε σύγκριση με NGI ή Destinator... στο P1i που είχα, πιο πολύ μπέρδεμα ήτανε παρά βοηθητικό το TomTom... http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=29937 Το εχετε δει αυτο? Το συζητουσαν σε καποιο αλλο forum και λενε οτι απο βδομαδα θα το εχει... http://www.e-click.gr/index.php?target=forms&name=contact_us Depsi Τηλεπικοινωνίες ΕΠΕ Εισαγωγές-Εμπορία Τηλ/κού Εξοπλισμού κινητών τηλεφώνων & συναφών ειδών. Γαλάτσι Σωκράτους 3, ΤΚ 11147 Tηλ. Fax: 210.2919402 όσοι ενδιαφέρεστε πάρτε τους ένα τηλέφωνο και ρωτήστε... αν και χλωμό το κόβω... φίλε Steven το iPhone 3G στην Γερμανία πωλείται χωρίς συμβόλαιο; και αν ναι, πόσο πάει;
grek77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά 3G iphone 8Gb ας δει το παρακάτω site: http://homemania.gr/eshop/view_prod.php?idcat[1]=25&idsubcat[1]=50&keysubcat[1]=483724905&sIDsubcat[1]=rq8877857t360uq97s7967r0pq1p131r&j=1
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αυτή είναι ίδια τιμή με της Vodafone και χωρίς εγγύηση, οπότε ποιά η χρησιμότητά του;
grek77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 εγγύηση παίζει 1 year worldwide και διαλέγεις provider έσυ όποιον θέλεις Πήγαινε στο https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do και τσέκαρε να δείς αν είναι γνήσια IPHONE 3G BLACK 87828A 73Y7K
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν είπα πουθενά ότι είναι κινέζικα. Ότι δεν έχουν εγγύηση είπα. Κι εδώ έρχεται η εξής ερώτηση: Αν το πάρω εγώ τώρα και σε μια βδομάδα μου χαλάσει, τότε που θα το πάω για service? Στη Rainbow? Ξέρεις τι θα μου πει να πάρω η Rainbow ε; Και η δεύτερη ερώτηση είναι: Έστω ότι μου χαλάει, με τι απόδειξη θα το πάω στη Rainbow? Του homemania, του επίσημου εισαγωγέα των iPhone? Τότε να δεις τι θα πάρω από την Rainbow!
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέχρι τώρα με τα iphone από το εξωτερικό δεν σας πείραζε.
grek77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Γιατί αν σου χαλάσει θα στο αντικαταστήσει η Vodafone ή θα το επισκευάσει η Rainbow
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέχρι τώρα με τα iphone από το εξωτερικό δεν σας πείραζε. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αλλά τώρα που θα έχει εγγύηση, ποιός ο λόγος να πάρεις κάτι χωρίς εγγύηση και μάλιστα στην ίδια τιμή με το προϊόν με εγγύηση;! Γιατί αν σου χαλάσει θα στο αντικαταστήσει η Vodafone ή θα το επισκευάσει η Rainbow Κοίταξε, καταλαβαίνω ότι κάνεις διαφήμιση το "μαγαζί" σου, αλλά όταν δεν έχεις επιχειρήματα, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αν δεν το κάνει αυτό η Vodafone και η Rainbow τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης της εγγύησης;
Tigran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ξεκολλήστε. Η Apple δίνει international warranty. Αν το πάρεις στην Ελλάδα και το πας στη Γαλλία να το φτιάξεις, τίποτα δε θα σου πουν. Επίσης, από όσο έχω καταλάβει με το iPhone η Rainbow δε θα έχει καμία απολύτως σχέση. Αντιπρόσωπος θα ειναι ΜΟΝΟ η Vodafone.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ξεκολλήστε. Η Apple δίνει international warranty. Αν το πάρεις στην Ελλάδα και το πας στη Γαλλία να το φτιάξεις, τίποτα δε θα σου πουν. Επίσης, από όσο έχω καταλάβει με το iPhone η Rainbow δε θα έχει καμία απολύτως σχέση. Αντιπρόσωπος θα ειναι ΜΟΝΟ η Vodafone. Ακριβώς! Αρκεί να μην τους το πας "πειραγμένο"!
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αυτό που λες δεν γίνεται. Το προϊόν θα υποστηρίζεται από την Rainbow. Τώρα αν θα υποστηρίζεται ΚΑΙ από τη Vodafone, αυτό είναι άλλο θέμα. Και ξαναρωτάω, ποιός ο λόγος να πάρεις το iPhone από οποιοδήποτε "μαγαζί" το φέρει τώρα, όπως το παραπάνω και όταν το πας για service να πάρεις τ' @ρχ..ια μου; Ή για να το θέσω όπως εσύ, ποιός ο λόγος να το πάρεις και όταν χρειαστείς service, να τρέχεις στη Γαλλία;
Steven Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 φίλε Steven το iPhone 3G στην Γερμανία πωλείται χωρίς συμβόλαιο; και αν ναι, πόσο πάει; Όχι, μόνο συμβόλαιο εδώ.. Νομίζω στην Ευρώπη μπορεί να το πάρει κανείς από το Βέλγιο χωρίς συμβόλαιο, αλλά είναι βλακεία αφού και στην Ελλάδα θα πωλείται χωρίς σε λίγο.. Από την USA γλιτώνεις κανά 150αρι περίπου αν το πάρεις σε σχέση με την Ελλάδα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αυτό που λες δεν γίνεται. Το προϊόν θα υποστηρίζεται από την Rainbow. Τώρα αν θα υποστηρίζεται ΚΑΙ από τη Vodafone, αυτό είναι άλλο θέμα. Και όμως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η rainbow δεν θα εμπλακεί πουθενά στο θέμα του iphone! Βέβαια δεν είδαμε ακόμη λεπτομέρειες οπότε περιμένουμε!
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Που το διάβασες αυτό; Και λογικά αν το σκεφτείς, δεν γίνεται. Από πότε η Vodafone έχει τεχνικό τμήμα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή;
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Και όμως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η rainbow δεν θα εμπλακεί πουθενά στο θέμα του iphone! Βέβαια δεν είδαμε ακόμη λεπτομέρειες οπότε περιμένουμε! Και εγω ετσι πιστευω οτι θα γινει... Που το διάβασες αυτό; Και λογικά αν το σκεφτείς, δεν γίνεται. Από πότε η Vodafone έχει τεχνικό τμήμα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή; Κι ομως για μερικες συσκευες που τις φερνει η vodafone, αναλαμβανει αυτη την εγγυηση κλπ. Και το καλο ειναι οτι υπαρχει μια περιπτωση να εχει 2 χρονια εγγυηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.