Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πιστευετε θα κανουμε την γνωστη μαγκια $-?, 1-1 ??

Oχι πως τα 200 ευρω ειναι πολλα αλλα 200 για κλειδομενο και μαλιστα με συμβολαιο ελλαδα δεν θα ειναι δελεαστικο σε σχεση με αμερικανικο απο ebay με 250 δολλαρια να ερθει,

αληθεια λετε να σκοτωσουν τωρα το παλιο μερικοι που εχουν αποθεμα? Για ebay μιλαω παντα, ανετα θα εδινα 150$ για το παλιο, μαρεσει πιο πολυ το μεταλλικο πισω μερος!!!

Νομίζω ότι ο Jobs είπε "$199 maximum world price" στο keynote, άρα νομίζω ότι η εξίσωση του ευρό με το δολλάριο δεν θα ισχύσει σε αυτή την περίπτωση :-) Πάντως εγώ παιδιά θα παραμείνω στο 1G iPhone μου, γιατί δεν βλέπω τον λόγο να το αποχωριστώ ... Αυτό που δεν περίμενα όμως ήταν την επιστροφή της Apple στο plastic και συγκεκριμένα στο ΑΣΠΡΟ !! Ίσως το άσπρο macbook να μην καταργηθεί τελικα ! :-D

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλά και στο iPhone 2 - 3G πότε θα σπάσουν τα κλειδώματα?

Στο iPhone 1 μετά από πόσο καιρό τα είχαν σπάσει?

Στο iPhone 3G έχει σπάσει ήδη πριν ακόμα βγει :-)

Δημοσ.
Αν δεν βγει κανενα καλο προγραμμα πλοηγισης τσαμπα το gps γιατι με το google maps δεν το βλεπω να γινεται δουλεια!!!

Παντως καποιος που εχει αυτη τη στιγμη το iphone 1 δεν βλεπω το λογω να αγορασει το 3G

με GPS, 3G, διπλάσια αυτονομία και 190 ευρώ το 16GB (πήρα το v.1 8άρι 250 ευρώ από USA), πες μου ένα λόγο να μην το πουλήσω στις 11 Ιουλίου και να πάρω το v.2 :lol:

Δημοσ.
Και συνεχίζω κι εγώ, που είναι η 2η κάμερα; Οεο;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ αλλά και κάτι Ιταλικά φόρουμ που διαβάζω αυτή τη στιγμή.

Φήμες λένε ότι σκέτη η συσκευή θα κάνει 499? στην Ιταλία

Δημοσ.

3G δεν σημαίνει και 2η κάμερα και videoκλήση απαραίτητα ρε παιδιά. Απλά θα είναι γρήγορο το mobile internet πλέον.

Δημοσ.
Την ίδια απορία έχω κι εγώ αλλά και κάτι Ιταλικά φόρουμ που διαβάζω αυτή τη στιγμή.

Και πώς θα το αγοράσω σκέτο από Ιταλία, γίνεται να το παραγγείλω από Ιταλικό κατάστημα της Apple ή της Vodafone?

Δημοσ.

no offence

Μα αφού το είπε ξεκάθαρα ο steve πάνω από 200 ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

τι φήμες και χαζομάρες...

Δημοσ.

Εγω προς το παρον μενω με αυτο που εχω (μεχρι να βγει αυτο με τα 32GB:p)

iphone: 115 x 61 x 11.6 mm

iphone 3g:115.5 x 62.1 x 12.3 mm

Το 3g δεν υποτιθεται οτι θα ηταν πιο λεπτο???Πως φαρδινε στην πορεια???:fear:

Δημοσ.

ολα ωραία... αλλα πρεπει να περιμενουμε το wwdc 2009 για να βαλουν και δυνατοτητα video???? αντε και το 2010 με καμερα 3MP!!!!

Κριμα....

Δημοσ.
3G δεν σημαίνει και 2η κάμερα και videoκλήση απαραίτητα ρε παιδιά. Απλά θα είναι γρήγορο το mobile internet πλέον.

Ναι αλλά κακά τα ψέματα, είναι λίγο μουφιά εν έτη 2008 να πουλάει 3G iPhone χωρίς δυνατότητα βίντεο-κλήσης. Και για να μην πέσετε να με φάτε, με GPS και ένα ανθρώπινο συμβόλαιο, κι εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά για αγορά, απλά θεωρώ ότι είναι κρίμα να πρέπει να περιμένουμε το 2009 για να παρουσιαστεί η 2η κάμερα ως καινοτομία της εποχής...

Δημοσ.
ολα ωραία... αλλα πρεπει να περιμενουμε το wwdc 2009 για να βαλουν και δυνατοτητα video???? αντε και το 2010 με καμερα 3MP!!!!

Κριμα....

Τι,παλι δεν γραφει video???

Εκτος απο 3g και gps εβαλαν τιποτα αλλο???

Δημοσ.
no offence

Μα αφού το είπε ξεκάθαρα ο steve πάνω από 200 ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

τι φήμες και χαζομάρες...

none taken man

Οι τιμές που ισχύουν και ανακοινώνονται ακόμα κι από πέρσι, αναφέρονται σε AT&T διετές συμβόλαιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...