Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε μάθει τίποτα νεο σχετικά με εφαρμογές του gps, έχει προχωρήσει καθόλου το θέμα η tomtom ή καμια άλλη; Χρειάζομαι οπωσδήποτε το τηλέφωνο μου να έχει gps - χάρτες - όλο το σετ ρε γμτ..

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, η TomTom έχει έτοιμη εφαρμογή που θα κάνει την εμφάνισή της εν καιρώ. Μόνο που η TomTom δεν βγάζει ελληνικούς χάρτες :-(

Δημοσ.

Αν υπάρχει η εφαρμογή αυξάνονται οι πιθανότητες, όσο να ναι για καμιά συνεργασία με χάρτες ngi ας πούμε.. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή.. :-S

thx για το λινκ :-)

Δημοσ.

Απλά κάποιοι έχουν αμφιβολίες αν το aGPS του iphone έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει κάποιο αυτοκίνητο γιατί το update rate του είναι καπου μεταξύ 5 και 10 δευτερολέπτων και ίσως ο speaker Που έχει να μην είναι αρκετά δυνατός ώστε να υπερκαλύψει τους οθρύβους του αυτοκινήτου. Από το θέμα της ακρίβειας δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως, απότι είπαν κάποια review που το τέσταραν :)

Δημοσ.

agps νόμιζω είναι το ότι μπορεί να λοκάρει σε δορυφόρους άσχετα απο το assist απο τις κεραίες.. γιατί να κάνει 5-10 δεύτερα τότε..; Ελπίζω να το τεστάρουν όσοι το πάρουν (κι ο κλήρος έπεσε στον steven :P ) να μάθουμε περαιτέρω πληροφορίες! :-)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω βγει από το σπίτι από τοτότε που το έχω! ΟΧΙ λόγω iphone :P, έχουμε και διάβασμα...hehe

Άλλα δεν με κατάλαβες καλά. Το πρόβλημα δεν είναι το aGPS. Αυτό είναι καταπληκτικό και πολύ καλύτερο από το GPS πολλών άλλων κινητών στην αγορά. Το θέμα είναι ότι η Apple το έχει προγραμματίσει να κάνει update κάθε 5-10 δεύτερα για εξοικονόμηση μπαταρίας, καθώς θεωρητικά στην παρούσα κατάσταση είναι φτιαγμένο για πεζούς και όχι για αυτοκίνητα. Οι πεζοί δεν έχουν ανάγκη συνεχή update, αλλά το αυτοκίνητο έχει!

Υπάρχει λοιπόν θέμα software και όχι hardware!

Πάντως αύριο που θα πάω στη δουλειά με το τρένο θα το τσεκάρω και θα σας πω πόσο καλά τα πήγε! :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Από το video μέσα στο τρένο που έχω δει κάνει update κάθε 10 δευτερόλεπτα. Δε μου φάνηκε τραγικό αλλά σίγουρα όχι άμεσο.

Μέσα στο τραίνο δεν έχεις συνεχώς επαφή με τους δορυφόρους όπως στο αυτοκίνητο! Άσε να το δοκιμάσει κανείς άλλος και βλέπουμε μετά!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως δεν τον βλέπω πολύ αισιόδοξο...

IF and WHEN there will be a new

ZiPhone you will be informed.

Και καλά κάνει! Το ziphone ξεκλείδωνε μεν το iphone αλλά σου άλλαζε τα φώτα στη συσκευή! Και αυτό το καταλάβαινες όταν χρειαζόταν είτε να κάνεις αναβάθμιση στο λογισμικό είτε να το επαναφέρεις στην προ-σπασίματος κατάσταση!

Η Iphone dev team τα πάει πολύ καλά, έχουν έτοιμο το εργαλείο και δουλεύουν τη νεα έκδοση του Installer για το v2 firmware. Μέσα στην εβδομάδα θα το έχουν κυκλοφορήσει.

B)

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάτι πρέπει να έχω πάθει...

Χτες το βράδι - μάλλον επειδή έγραψα το post και μετά κοιμήθηκα αμέσως - είδα στον ύπνο μου ότι είχα στα χέρια μου ένα iPhone! και μάλιστα από Ελλάδα, γιατί θυμάμαι ότι το τσέκαρα να δω μήπως τα λαμόγια οι Έλληνες μου είχαν πουλήσει παλιό iPhone για iPhone 3G...

Δημοσ.
:30 pm EDT July 11, 2008 - Six and a half hours after the launch of the iPhone 3G, Apple and AT&T continue to struggle with activation problems, leaving many without any sort of working phone. Although they may be able to get their new AT&T service active, iPhone 3G buyers must still activate the device via iTunes, and Apple's servers can't seem to handle the load.

http://www.betanews.com/article/iTunes_activation_outages_are_rendering_new_and_old_iPhones_inoperable/1215791311

ετσι ετσι καλα παμε....:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...