DimAslan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Σωστά... Δεν έχουν υποσχεθεί τίποτα παρά ίσως το γενικό "μέσα στο 2008" ... Πάντως δεν ήταν κούκλα... ομορφούλα είναι μια λέξη που χρησιμοποιείς γενικά για να κολακεύσεις μια κοπέλα που δεν είναι κούκλα... Εγώ πάντως λέω να αρχίσω να υποστηρίζω τις αρνητικές απόψεις... Δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να στηθώ έξω από μια βόνταφον από τα χαράματα μαζί με καμμιά πεντακοσαριά άλλα άτομα και να περιμένω μήπως περισσέψει κανένα και για μας... Απέναντι θα είναι και η σειρά με τα γερόντια για τα εισιτήρια της εργατικής εστίας... Λίγο σουρεάλ κατάσταση... Έχω και μωρό παιδί στο σπίτι... Άσε καλυτερα... Είδαμε τις σκηνές από τις ασιατικές αγορές... Δεν με πειράζει καθόλου μα καθόλου να το αγοράσω με την ησυχία μου και να το έχουμε λίγοι και συνειδητοποιημένοι... Από την άλλη βέβαια, πόσοι είναι αυτοί που θα τρέξουν να το πάρουν, είτε σαν προϊόν lifestyle ή επειδή απλά έχουν μεγάλη χρηματοδότηση και σε λίγο δεν θα καταλαβαίνουν πώς να το δουλέψουν και θα το σκοτώσουν; Να, αυτά σκέφτομαι βραδιάτικα και δεν πέφτω να κοιμηθώ... Βλακεία... Λοιπόν αυτό το κινητό είναι γεμάτο ψεγάδια... ΜΗΝ το αγοράσετε... αλλά άν το αγοράσετε και δεν σας κάνει, ΡΜ στον dimaslan και θα χαρώ να σας απαλλάξω από την κακή επιλογή σας...
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το iPhone είναι πιο πολύ για μπιζνες, για επιχειρηματίες , γι' αυτούς που θέλουνε όλοι την ώρα να είναι στο Ίντερνετ, για αυτό έχει και το organizer αυτό το κινητό και είναι και με συμβόλαιο. Γι 'αυτό εγώ προτιμώ να πάρω το Nokia N82. Τώρα αν είστε επιχειρηματίες και το χρειάζεστε, με γεια σας με χαρά σας. Αλλά όσοι δεν είστε και το παίρνετε, μέγα λάθος κάνετε. Είναι εντελώς αχρείαστο.
nickolas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Για επιχειρηματίες είναι τα Blackberry Το Iphone απλά είναι το lifestyle κινητό (όπως και κάθε τι Mac γενικά) Απλό, εύπεπτο με λίγες και απλές στη χρήση λειτουργίες.
lizart684 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 καλα οποιος το παρει κ δε του κανει ας pm me...
nikosl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 flash θα έχει, ή κουτσουρεμένες θα τις δείχνει τις σελίδες ο σαφαρης πάλι?
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το iPhone είναι πιο πολύ για μπιζνες, για επιχειρηματίες , γι' αυτούς που θέλουνε όλοι την ώρα να είναι στο Ίντερνετ, για αυτό έχει και το organizer αυτό το κινητό και είναι και με συμβόλαιο. Γι 'αυτό εγώ προτιμώ να πάρω το Nokia N82.Τώρα αν είστε επιχειρηματίες και το χρειάζεστε, με γεια σας με χαρά σας. Αλλά όσοι δεν είστε και το παίρνετε, μέγα λάθος κάνετε. Είναι εντελώς αχρείαστο. Δεν καταλαβαίνω την λογική σου.. Δηλαδή το n82 δεν έχει organizer? ή δεν έχει 3g να είσαι όλη μέρα στο ιντερνετ; Ή σε εμποδίζει κανείς να μην είσαι στο ιντερνετ αν εχεις iphone? Να έλεγες οτι δε σου αρεσει επειδη δεν εχει κουμπιά θα το κατανοούσα..
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν είναι οτί δεν έχει κουμπια ισα ισα, είναι οτι δεν έχει μερικα χαρακτηριστικά του Nokia N82
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Άρα είναι για επιχειρηματίες; Και τι του λείπει εκτός απο το ραδιόφωνο και το mms;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το iPhone είναι πιο πολύ για μπιζνες, για επιχειρηματίες , γι' αυτούς που θέλουνε όλοι την ώρα να είναι στο Ίντερνετ, για αυτό έχει και το organizer αυτό το κινητό και είναι και με συμβόλαιο. Γι 'αυτό εγώ προτιμώ να πάρω το Nokia N82.Τώρα αν είστε επιχειρηματίες και το χρειάζεστε, με γεια σας με χαρά σας. Αλλά όσοι δεν είστε και το παίρνετε, μέγα λάθος κάνετε. Είναι εντελώς αχρείαστο. Έλληνας κροίσος με 9 γράμματα...(hint: το μικρο του είναι Bill) Επίσης Jason, χάλια εντελώς το iphone! Να φανταστείς ότι ακόμη και στο μπλέντερ δεν αντέχει ούτε καν 10 δευτερόλεπτα! Γι'αυτό σε λέω: ΝΟΚΙΑ και πάλι ΝΟΚΙΑ!
islas canarias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Για επιχειρηματίες είναι τα BlackberryΤο Iphone απλά είναι το lifestyle κινητό (όπως και κάθε τι Mac γενικά) Απλό, εύπεπτο με λίγες και απλές στη χρήση λειτουργίες. +1 ,μόνο για business δεν ειναι. Είναι λίγο απ΄όλα και για γενικότερο γούστο. Σε άλλους κάνει σε άλλους όχι. Και ο λόγος που γίνετε τόσος "ντόρος" στα φόρα ειναι μάλλον περισσότερο θέμα μάρκετινγκ παρά θέμα super-wow κινητού με υπερφυσικές ικανότητες (Η Apple μας έχει κάνει ολους αρνιά...). Το N82 (που έχω αυτη τη στιγμή) πληρεί σαφώς περισσότερες προϋποθέσεις super-wow αλλά δε στήθηκε κανείς σε καμία ουρά για να το πάρει. Και πάλι...θεμα γούστου.
tansap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 flash θα έχει, ή κουτσουρεμένες θα τις δείχνει τις σελίδες ο σαφαρης πάλι? απ'οτι ξερω, ΟΧΙ... νομιζω κανει ενα προγραμμα η adobe αλλα δεν ειναι ετοιμο..
thanocaster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το "υπερφυσικό" που έκανε η Apple είναι το interface. Μου δίνει την εντύπωση ότι έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν οι υπολογιστές γενικότερα.
Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 To flash πραγματικά λείπει. Άμα αυτή τη στιγμή είχα μια ευχή για το iphone θα ήταν το flash! Ευτυχώς όμως εμμέσως πλην σαφώς η Adobe το έχει ανακοινώσει ότι θα το βγάλει, οπότε είναι ζήτημα χρόνου! Με το επόμενο firmware ας πούμε σε 1-2 μήνες? Περιμένουμε με ανυπομονησία! Jason έγινες τραγελαφικός στα τελευταία σου post... Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και δες τι έγραφες τότε...βαριέμαι να τα κάνω quote. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι με τα ''επιχειρήματα'' που λες ακόμα και apple hater θα γελούσε! Υπάρχουν πιο σοβαρές απόψεις κατά του iphone αν θες.. Αλλά μάλλον το λες επειδή η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που θα το παραλάβουν πιο μετά...Αλλιώς θα ήσουν τώρα με ένα iphone στο χέρι. Καλώς ή κακώς είναι αδύνατο να το πάρουν όλοι από τη πρώτη μέρα. Εγώ είμαι στη Γερμανία, ας πούμε 3 μεγαλύτερη αγορά iphone στον κόσμο, και κούνησα γη και θάλασσα για να το πάρω την πρώτη μέρα και προφανώς σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Γερμανία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απούλητο iphone... Απλά δεν φ΄τανει η παραγωγή για να καλυφθεί η ζήτηση.. Φαντάσου να είχαμε και αλλες 50 χώρες να αγοράζουν..
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 flash θα έχει, ή κουτσουρεμένες θα τις δείχνει τις σελίδες ο σαφαρης πάλι? Ας έδειχναν κι άλλοι mobile browsers τις σελίδες όπως τις δείχνει ο "σαφάρης" και ας μην είχαν flash. Ειδικά στον τομέα αυτόν δεν παίζεται, οπότε βρείτε κάποιο άλλο κουσούρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.