haHa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ... και επίσης δεν θέλω να λάβω από κανένα MMS, το οποίο άμα δεν είμαι σπίτι θα μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι αν πχ έχω φάει τα 500ΜΒ το μήνα που έχω. ... Μια μικρη παρατηρηση: δεν πληρωνεις(ουτε σου αφαιρουνται mb απο το dataa plan σου) για τα mms που δεχεσαι! (τουλαχιστον αυτο νομιζω για Ελλαδα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι παντου)
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Παρεμπιπτόντως, κανένα νέο για τίποτα ξεκλειδώματα και τέτοια έχουμε;
Steven Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ναι, το έσπασαν τα παιδιά αλλά λέεο ότι θα το βγάλουν για το λαό απο βδομάδα. Κάνουν τα τελειώματα στο πρόγραμμα τώρα
poscaman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 κατι τετοια παλικαρια τα ζηλευω ρε πουστη μου....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σκύλο ψόφα.... [...] Καλά ρε, δεν θα'ρθεις Ελλάδα; Κολωνοσκόπηση θα σου κάνουν στο Ελ. Βενιζέλος, θα το κανονίσω προσωπικά.
LL_NEO Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ρίχνεις έτσι το επίπεδο της συζήτησης....
Steven Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Αααα επίσης να τονίσω κάτι πολύ θετικό! Πόσο θα περιμένατε να κόστιζε το Super Monkey Ball για παράδειγμα? 9.99 euro σωστά? Έτσι κι αλλιώς κάνει 9.99$.. Κι όμως όχι! Εγω πχ τώρα συνδέομαι με το γερμανικό itunes store και η τιμή είναι 7.99 ευρο. Μπράβο στην apple που χρησιμοποίησε την ισοτιμία (πάνω κάτω)!
minoras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 παιδια μηπως ξερει κανεις τιμη απο 8αρι παλιο iphone στη Γερμανια?ευχαριστω
DimAslan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σήμερα μια κοπέλλα αν και ομορφούλα με στεναχώρησε... Δουλεύει στη Βόδιαφον και πρέπει να ήμουν ο χιλιοστός πεντηκοστός όγδοος που Σαββατιάτικα και πρωϊνιάτικα τη ρώτησε για το άιφον... Ελπίζω να μου το είπε για να με στεναχωρήσει, αλλά είπε ότι τους είπαν για Οκτώβρη... Που να της πετρώσει το άι-λάινερ Σαββατοβραδιάτικα.... Άιντε !!!!
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σήμερα μια κοπέλλα αν και ομορφούλα με στεναχώρησε... Δουλεύει στη Βόδιαφον και πρέπει να ήμουν ο χιλιοστός πεντηκοστός όγδοος που Σαββατιάτικα και πρωϊνιάτικα τη ρώτησε για το άιφον... Ελπίζω να μου το είπε για να με στεναχωρήσει, αλλά είπε ότι τους είπαν για Οκτώβρη... Που να της πετρώσει το άι-λάινερ Σαββατοβραδιάτικα.... Άιντε !!!! Καλά κι εσύ, στενοχωρήθηκες για το iPhone με την κούκλα μπροστά σου; Ο διάλογος έπρεπε να έχει ως εξής: -Ομορφούλα κοπέλα: Δυστυχώς το iPhone θα έρθει γύρω στον Οκτώβρη απ' ό,τι μας είπανε από τα κεντρικά. -DimAslan: Μμμ... Οκτώβριο ε;;; ΟΚ. Δεν μου λες, πες μου και για το άλλο το τηλέφωνο... -Ομορφούλα κοπέλα: Ποιό τηλέφωνο κύριε; -DimAslan: Το δικό σου...
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλά κι εσύ, στενοχωρήθηκες για το iPhone με την κούκλα μπροστά σου; Ο διάλογος έπρεπε να έχει ως εξής: -Ομορφούλα κοπέλα: Δυστυχώς το iPhone θα έρθει γύρω στον Οκτώβρη απ' ό,τι μας είπανε από τα κεντρικά. -DimAslan: Μμμ... Οκτώβριο ε;;; ΟΚ. Δεν μου λες, πες μου και για το άλλο το τηλέφωνο... -Ομορφούλα κοπέλα: Ποιό τηλέφωνο κύριε; -DimAslan: Το δικό σου... Α, το δικό μου; Και αυτό Οκτώβρη ... του 2038. Και πάει σπίτι του στεναχωρημένος διπλά. Δε λέει
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ,έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mms, έχει και wi-fi σιγά μη περιμένω το iPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια...
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ,έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mmsσιγά μη περιμένω το IiPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια... Με γειά
Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ' date='έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mms, έχει και wi-fiσιγά μη περιμένω το iPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια...[/quote'] Να το χαίρεσαι! Και να προσέχεις τις μπλέ οθόνες! Τα λόγια και τη διαφήμηση δεν είδα πουθενα... Είπε η apple ότι θα το φέρει τον Ιούλη πχ στην Ελλάδα και δεν το έφερε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.