Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... και επίσης δεν θέλω να λάβω από κανένα MMS, το οποίο άμα δεν είμαι σπίτι θα μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι αν πχ έχω φάει τα 500ΜΒ το μήνα που έχω. ...

Μια μικρη παρατηρηση:

δεν πληρωνεις(ουτε σου αφαιρουνται mb απο το dataa plan σου) για τα mms που δεχεσαι!

(τουλαχιστον αυτο νομιζω για Ελλαδα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι παντου)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, το έσπασαν τα παιδιά αλλά λέεο ότι θα το βγάλουν για το λαό απο βδομάδα. Κάνουν τα τελειώματα στο πρόγραμμα τώρα :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σκύλο ψόφα....

[...]

Καλά ρε, δεν θα'ρθεις Ελλάδα;

Κολωνοσκόπηση θα σου κάνουν στο Ελ. Βενιζέλος, θα το κανονίσω προσωπικά.

Δημοσ.

Αααα επίσης να τονίσω κάτι πολύ θετικό! Πόσο θα περιμένατε να κόστιζε το Super Monkey Ball για παράδειγμα? 9.99 euro σωστά? Έτσι κι αλλιώς κάνει 9.99$.. Κι όμως όχι! Εγω πχ τώρα συνδέομαι με το γερμανικό itunes store και η τιμή είναι 7.99 ευρο.

Μπράβο στην apple που χρησιμοποίησε την ισοτιμία (πάνω κάτω)!

Δημοσ.

Σήμερα μια κοπέλλα αν και ομορφούλα με στεναχώρησε...

Δουλεύει στη Βόδιαφον και πρέπει να ήμουν ο χιλιοστός πεντηκοστός όγδοος που Σαββατιάτικα και πρωϊνιάτικα τη ρώτησε για το άιφον...

Ελπίζω να μου το είπε για να με στεναχωρήσει, αλλά είπε ότι τους είπαν για Οκτώβρη...

Που να της πετρώσει το άι-λάινερ Σαββατοβραδιάτικα....

Άιντε !!!!

Δημοσ.
Σήμερα μια κοπέλλα αν και ομορφούλα με στεναχώρησε...

Δουλεύει στη Βόδιαφον και πρέπει να ήμουν ο χιλιοστός πεντηκοστός όγδοος που Σαββατιάτικα και πρωϊνιάτικα τη ρώτησε για το άιφον...

Ελπίζω να μου το είπε για να με στεναχωρήσει, αλλά είπε ότι τους είπαν για Οκτώβρη...

Που να της πετρώσει το άι-λάινερ Σαββατοβραδιάτικα....

Άιντε !!!!

Καλά κι εσύ, στενοχωρήθηκες για το iPhone με την κούκλα μπροστά σου; Ο διάλογος έπρεπε να έχει ως εξής:

-Ομορφούλα κοπέλα: Δυστυχώς το iPhone θα έρθει γύρω στον Οκτώβρη απ' ό,τι μας είπανε από τα κεντρικά.

-DimAslan: Μμμ... Οκτώβριο ε;;; ΟΚ. Δεν μου λες, πες μου και για το άλλο το τηλέφωνο...

-Ομορφούλα κοπέλα: Ποιό τηλέφωνο κύριε;

-DimAslan: Το δικό σου...

Δημοσ.
Καλά κι εσύ, στενοχωρήθηκες για το iPhone με την κούκλα μπροστά σου; Ο διάλογος έπρεπε να έχει ως εξής:

-Ομορφούλα κοπέλα: Δυστυχώς το iPhone θα έρθει γύρω στον Οκτώβρη απ' ό,τι μας είπανε από τα κεντρικά.

-DimAslan: Μμμ... Οκτώβριο ε;;; ΟΚ. Δεν μου λες, πες μου και για το άλλο το τηλέφωνο...

-Ομορφούλα κοπέλα: Ποιό τηλέφωνο κύριε;

-DimAslan: Το δικό σου...

Α, το δικό μου; Και αυτό Οκτώβρη ... του 2038. Και πάει σπίτι του στεναχωρημένος διπλά. Δε λέει :-)

Δημοσ.

Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ,έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mms, έχει και wi-fi

σιγά μη περιμένω το iPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια...

Δημοσ.
Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ,έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mms

σιγά μη περιμένω το IiPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια...

Με γειά :-)

Δημοσ.
Εγώ παιδιά αμα δε το πουλήσουν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τον Αύγουστο θα πάρω το Nokia N82 ' date='έχει και ραδιόφωνο, έχει και καλή κάμερα 5Mp, έχει mms, έχει και wi-fi

σιγά μη περιμένω το iPhone πια. Βαρέθηκα ολο διαφήμιση , λόγια...[/quote']

Να το χαίρεσαι! Και να προσέχεις τις μπλέ οθόνες! :P

Τα λόγια και τη διαφήμηση δεν είδα πουθενα... Είπε η apple ότι θα το φέρει τον Ιούλη πχ στην Ελλάδα και δεν το έφερε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...