Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Steven, αν μπορείς έλενξε μια κάρτα ελληνικού δικτύου να δουμε αν την δεχεται κανονικά

Μα δεν μπορεί να την δεχτεί κανονικά. Αφού είναι κλειδωμένο στο γερμανικό δίκτυο.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά sorry για την καθυστέρηση! Το activation εγινε κανονικά! Όλα άψογα αλλά είδα μια ταινεία με ένα φίλο και για αυτό δεν ήμουν online. Ότι ερωτήσεις έχετε, παρακαλώ ρωτήστε αν και με τόσο κάλυψη από το Internet τα ξέρουμε όλα πια.. Γενικά πάντως το τηλέφωνο απλά τα σπάει. Βέαια παίζει ρόλο και ότι ειμαι ψιλοκαμμένος :P Θα διαβάσω το αρθρο τώρα και θα σας πω την άποψη μου!

Δημοσ.

Ντάξει γενικά δεν λέει κάτι τρομερό ο τύπος. Και εγώ άμα είχα το αρχικό iPhone ΧΩΡΙΣ συμβόλαιο δεν θα έπαιρνα αυτό καθώς έχει απόλυτο δίκιο! GPS δεν χρειάζομαι πραγματικά και μπορώ να ζήσω χωρις 3G...

Άν όμως είχα ήδη συμβόλαιο, που έτσι κι αλλιώς έχω από τότε που πήρα πρώτη φορά στη ζωή μου κινητό, μιας και νομίζω ότι στην τελική συμφαίρει πιο πολύ, παρά το ότι είσαι δεμένος 1 με 2 χρόνια, θα το άλλαζα γιατί νομίζω τα 200-250 ευρώ που ζητάνε περίπου για αλλαγή τα αξίζει το iPhone 3G...

Εμένα μου αρέσει περισσότερο από το αρχικό, γιατί πρώτον το μαύρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα γενικά, από ρούχα μέχρι Mac και PC και δεύτερον γιατί το μαύρο 16αρι μου είναι σαν ένα σώμα και δεν υπάρχει η εναλλαγή αλουμινίου και πλαστικού, κάτι το οποίο μου αρέσει. Αντίθετα δεν θα έπαιρνα με τίποτα το άσπρο, το οποίο μεν είναι όμορφο αμα κοιτάξεις την πίσω πλευρα, αλλά στα δικά μου μάτια ο συνδυασμός του μπροστινού μαύρου και του πίσω άσπρου δεν μου κάθεται καλά...

Όσο για τα MMS, νομίζω είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχουν εφεύρει στα κινητά. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα.. Δεν έχω στείλει ούτε ένα στη ζωή μου και έχω λάβει ένα μόνο για τέστ... Ειδικά όταν μπορείς να στείλεις mail, απλά δεν υπάρχουν για μένα MMS και μια χαρά κάνει που δεν τα έχει συμπεριλάβει η Apple.

Θα ήθελα landscape mode στα SMS, θα ήθελα copy paste, μια καλύτερη κάμερα θα ήταν απλά ευπρόσδεκτη χωρίς να ενδιαφέρει πολύ.. Έτσι κι αλλιώς και 10MP να βάλεις στο κινητό πάλι σκατά θα είναι οι φωτογραφίες. Δεν μετράνε μόνο τα MP...Τα 2 ή άντε τα 3 φτάνουν για τις φώτο που θα βγάλω με το κινητό... Για τις υπόλοιπες υπάρχουν πολύ καλές Canon τσέπης...

Το καλό είναι ότι αυτά που θέλω εγώ και οι περισσότεροι άλλοι φτιάχνονται με ένα απλό firmware update!

Επίσης νομίζω πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν κάτι πολύ απλό. Εταιρείες όπως Samsung, Ericcsson, Nokia κλπ φτιάχνουν κινητά 10 χρόνια τώρα. Και έρχεται η Apple που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το σπορ πριν ένα χρόνο και απλά τους παίρνει τα σώβρακα με το ΠΡΩΤΟ μοντέλο που βγάζει. Νομίζετε ότι είναι απλό να μπεις σε αυτή την αγορά και το προιόν σου να κάνει τέτοιες πωλήσεις? Προφανώς και είχε κάποιες ελλείψεις, προφανώς και το 3G έχει ελλείψεις, τίποτα δεν είναι τέλειο. Αλλα απλά αναλογιστείτε τι κατάφερε η Apple... Είναι τόσο απλό από το τίποτα να βάλεις 11 κεραίες μέσα σε ένα μικρό μηχάνημα? Οι άλλοι έχουν πίσω τους teams με τεχνογνωσία 10 ετών και η apple τους βάζει τα γυαλιά σε κάποια πράγματα.... Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου! Πάω να παίξω :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο. Συμφωνώ μαζί σου γενικά και ειδικά στο μαύρο :-)

Το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι προς το παρόν είναι το bluetooth file transfer και το OS που δεν είναι Multitasking. Μάλλον θα ξεπεράσω τους ενδοιασμούς όμως, θέλω να παίξω και εγώ :devil:

Δημοσ.

bluetouth ακουστικα μπορουμε να χρησημοποιησουμε? και αν ναι πρεπει να ειναι της apple η οποιαδηποτε μαρκα?

Δημοσ.

Όσο για τα MMS, νομίζω είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχουν εφεύρει στα κινητά. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα.. Δεν έχω στείλει ούτε ένα στη ζωή μου και έχω λάβει ένα μόνο για τέστ... Ειδικά όταν μπορείς να στείλεις mail, απλά δεν υπάρχουν για μένα MMS

Δεν θα διαφωνησω για τα mms τελειως, αλλα αυτο:

και μια χαρά κάνει που δεν τα έχει συμπεριλάβει η Apple.

ειναι τουλαχιστον τραγικο!!

Οχι οτι ειναι και μια χαρα που εχει μια ελλειψη το κινητο....

Πες ρε φιλε οτι θελουν να μου στειλουν απο αλλο κινητο μια φωτο και δεν εχουν ιδεα απο mail κλπ.

Απο mms ξερουν και ειναι πολυ απλο..

Εγω γιατι να μην μπορω να δω την φωτο που μου εστειλαν??

Ή το αντιθετο : να θελω να στειλω εγω φωτο σε καποιον που δεν εχει ιδεα απο mail σε κινητο ,αλλα mms να εχει..Κριμα δεν ειναι να μην μπορω να στειλω?

Οχι οτι ειναι σημαντικο πραγμα το mms, αλλα να επικροτουμε μια ελλειψη μου φαινεται τουλαχιστον υποπτο!!

Υ.Γ.: Με γεια!!

Δημοσ.

Ρε συ haHa, πάλι τα ίδια θα λέμε; :-)

Η Apple έχει μια συγκεκριμένη λογική. Εσύ πιστεύεις ότι δεν το σκεύτηκαν ή ότι δεν μπορούσαν; Τα ίδια λέγονται και για το Macbook Air. Σε λίγα χρόνια που δεν θα υπάρχουν τα MMS και τα πάντα θα είναι ασύρματα, μερικοί θα βγαίνουν και θα λένε το αντίθετο για κάποιες συσκευές: "Μα τι να το κάνω το MMS που υποστηρίζει το τάδε κινητό, αφού πλέον όλοι χρησιμοποιούν email".

Εγώ ένα δεν μπορω να καταλάβω. Έβγαλε η Apple μια συσκευή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αφού έχει τόσες ελλείψεις, γιατί κάνουν όλοι σαν τρελοί να την πάρουν; Εσύ γιατί την πήρες και στο από πάνω post κάνεις παράπονα ότι δεν μπορείς να δεις MMS?

Δημοσ.

Εγώ ένα δεν μπορω να καταλάβω. Έβγαλε η Apple μια συσκευή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αφού έχει τόσες ελλείψεις, γιατί κάνουν όλοι σαν τρελοί να την πάρουν; Εσύ γιατί την πήρες και στο από πάνω post κάνεις παράπονα ότι δεν μπορείς να δεις MMS?

Ρε συ εμενα ουσιαστικα δε με νοιαζει αν υποστηριζει mms.Ειναι μια ελλειψη,που για εμενα ειναι ασημαντη και δεν με ενδιαφερει..

Στο προηγουμενο ποστ λοιπον δεν στηλιτευω τοσο την apple για την αποφαση της,αλλα τον steven που επικροτει μια τετοια αποφαση...

Αλλο να λεμε "δεν με ενδιαφερουν τα mms,οποτε δε με ενοχλει η ελλειψη υποστηριξη τους"

και αλλο να λεμε "δεν με ενδιαφερουν τα mms και μια χαρα κανει η apple που δεν τα έχει συμπεριλάβει ".

Τελος παντων...

Αντε να ερχεται και απο Ελλαδα σιγα-σιγα..

Δημοσ.

Είμαι βαθιά συγκινημένος...

Θα αρχίσω να μαζεύω λεφτουδάκια από σήμερα κιόλας...

Μόνο που δεν ξέρω πόσα θα χρειαστώ....

Άαααχχ.... ο έρωτας....

Δημοσ.
Ρε συ εμενα ουσιαστικα δε με νοιαζει αν υποστηριζει mms.Ειναι μια ελλειψη' date='που για εμενα ειναι ασημαντη και δεν με ενδιαφερει..

Στο προηγουμενο ποστ λοιπον δεν στηλιτευω τοσο την apple για την αποφαση της,αλλα τον steven που επικροτει μια τετοια αποφαση...

Αλλο να λεμε "δεν με ενδιαφερουν τα mms,οποτε δε με ενοχλει η ελλειψη υποστηριξη τους"

και αλλο να λεμε "δεν με ενδιαφερουν τα mms και μια χαρα κανει η apple που δεν τα έχει συμπεριλάβει ".[/quote']

Καλημέρα!

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά θα σου πω πως σκέφτομαι εγώ! Πραγματικά τα MMS είναι το πιο αδιάφορο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο για μένα. Έτσι ναι, χαίρομαι που δεν τα περιλαμβάνει η Apple! Για να μη με κατηγορήσεις για fanboyσμο δεν χαίρομαι που δεν βάζει μια καλύτερη camera, αλλά δε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ dealbreaker.

Γιατί αυτό? Πολύ απλό! Δεν θέλω καν να υπάρχει κάτι τέτοιο στο κινητό μου! Δεν θέλω να πιάνουν χώρο οι ρυθμίσεις των MMS στα settings και επίσης δεν θέλω να λάβω από κανένα MMS, το οποίο άμα δεν είμαι σπίτι θα μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι αν πχ έχω φάει τα 500ΜΒ το μήνα που έχω. Έτσι επειδή το θεωρώ μια τελειωμένη τεχνολογία απλά δεν θέλω καν να υπάρχεi. Γιατί να πιάνει χώρο κάτι άχρηστο?

Κάποιοι διαφωνούν μαζί μου. Το καταλαβαίνω και για αυτό το λόγο δεν θα έχουν ΟΛΟΙ οι χρήστες κινητών iphone, επειδή πολύ απλά δεν είναι για όλους και δε τους καλύπτει όλους..

Τέλος σκέψου ότι όλες οι σχετικές έρευνες έχουν δείξει αναμφισβήτητα ότι τον μέσο χρήστη δεν τον νοιάζει στο ελάχιστο αν παίζει Divx, αν έχει 2 αντι για 3MP, αν έχει πάνω οτιδήποτε τεχνολογική τελειότητα υπάρχει και αν έχει ολα τα features που θα μπορούσε να έχει... Τον νοιάζει αυτό που έχει μόνο το iphone και κανένα άλλο... Η ευκολία στη χρήση.. Και επειδή η apple είναι εταιρεία και θέλει να πουλήσει και να βγάλει λεφτά προσπαθεί και (βασικό!) κατάφερε να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη των αγοραστών! Οι υπόλοιποι κατα την άποψη μου δεν τα έχουν καταφέρει και δεν έχουν να δείξουν κάτι άλλο στα καινούρια κινητά τους, πέρα από το πόσα διαφορετικά format video παίζουν... Guess what...no one cares ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια 1) εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα το φερει η vodafone??

2) Απο αγγλια η απο αλλες χωρες θα μπορεις να το παρεις χωρις να υπογραψεις τιποτα?? Και σε τι τιμες?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Ρε παιδια 1) εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα το φερει η vodafone??

2) Απο αγγλια η απο αλλες χωρες θα μπορεις να το παρεις χωρις να υπογραψεις τιποτα?? Και σε τι τιμες?

Ευχαριστω

1)Δεν υπάρχει κάτι νεότερο

2)Σε όλες τις χώρες χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία για να το αγοράσεις

Δημοσ.

Δες post #485

Επίσης άμα θες να πάς και στη Νεα Ζηλανδία το πουλάνε χωρίς συμβόλαιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...