Steven Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θα βάλω τα κλάμματα!!! Δεν μου κάνει activation!! Γαμώ το κέρατο μου! Δεν συνδέεται με τον server!
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θα βάλω τα κλάμματα!!! Δεν μου κάνει activation!! Γαμώ το κέρατο μου! Δεν συνδέεται με τον server! Πριν λίγο το έγραψα... iTunes activation servers go down, iPhone 3G customers being sent home unactivated
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θα βάλω τα κλάμματα!!! Δεν μου κάνει activation!! Γαμώ το κέρατο μου! Δεν συνδέεται με τον server! Έχουν γονατίσει οι servers του itunes! Θα στρώσουν μην ανησυχείς!
Steven Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 το είδα και το ξέρω ότι θα στρώσουν αλλά εγώ το θέλω τώρα!!! 1 χρόνο περίμενα!
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γιατί το firmware 2 είναι για το καινούργιο iPhone ίσως; Δε νομίζω να μπορεί να περαστεί στο παλιό. Μπορεί να περαστεί στο παλιό.
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 http://www0.epinions.com/review/Apple_iPhone_3G_8_GB_Smartphone/content_436824542852 Τα λέει καλά ή υπερβάλει; Τι λέτε;
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 http://www0.epinions.com/review/Apple_iPhone_3G_8_GB_Smartphone/content_436824542852 Τα λέει καλά ή υπερβάλει; Τι λέτε; Σε ποια παράγραφο λέει αυτο που λέει?
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Όλο εννοώ. Εστιάζεται πολύ στα αρνητικά του iPhone γενικά μέσα στο κείμενο. Ήθελα να μου πει κάποιος (κατα προτίμηση με το τηλέφωνο στα χέρια του) αν τα παραλέει ή αν όντως, πέρα από φανμποισμο, το original δεν ήταν και τόσο ολοκληρωμένο προιον. Γιατι μου έχει μπει η ιδεά ότι ούτε το 3g είναι ολοκληρωμένο, απλά πληρώνεις το (πλαστικο πλέον) Apple. Ένα απο αυτά που με ενοχλούν/θα με ενοχλήσουν είναι ότι δεν μπορείς να το έχεις σαν modem σε laptop. Θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να σερφάρεις από το ίδιο το τηλέφωνο; Δε θα αναφέρω άλλα αρνητικά εδώ, κάποιος που είχε το πρώτο ή που έχει το δεύτερο (Steven;; ) να μου πει ειλικρίνα τι θα μπορούσε να χαλάσει έναν χρήστη σε καθημερινή βάση.
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Aυτά έχουν συζητηθεί και σε αυτό και στο προηγούμενο thread άπειρες φορές σε καμιά 500 σελίδες. Έχει και θετικά και αρνητικά, εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το ξέρω. Αλλά η όλη συζήτηση είναι πολύ πολωμένη. Εγώ ψάχνω την περίπτωση που κάποιος έχει iPhone (το πρώτο ή το καινούργιο πλέον) και δεν έχει στήσει βωμό στον Jobs αλλά παραδέχεται ότι ένα-δυο πραγματάκια τον ενοχλούν στην καθημερινή ενασχόληση του με το κινητό. Το "εξαρτάται τι θέλει ο καθένας" είναι λίγο άκυρο. Πιστεύω όλοι θέλουμε ένα εξελιγμένο κινητό, όχι μόνο μούρη αλλά και ουσία. Περιπτώσεις που θέλουν απλά ένα κινητό να μιλάνε εξαιρούνται γιατί μπαίνουν φαντάροι σύντομα Hands on approach, κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε συζητήσεις βασισμένες σε specs και απόψεις του είδους: Apple sux fanbois omg ή Είναι Apple, το παίρνουμε επειδή έτσι και λέμε και ευχαριστώ... (Δεν μιλάω αποκλειστικά για αυτό το forum)
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Όχι, το εννοώ ότι εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Αν θέλεις π.χ. να στέλνεις MMS, τότε μην το πάρεις. Αν θέλεις iPod, internet παντού και γενικά μια συσκευή που όμοιά της δεν υπάρχει ακόμα όσον αφορά στο interface και στο touch and feel, τότε πάρ' το.
DimAslan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Κι εγώ σήμερα από μια κοπέλα στη Βόδιαφον (όπου βόδια, εννοείται εμείς), έλαβα την ίδια χαρμόσυνη πληροφορία: iPhone τον Αύγουστο... Κάτι σαν... κάθε πράμα στον καιρό του και τον Αύγουστο iPhone... Άντε... Ήγγικεν γαρ η ώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.