Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν το παιδι παραπανω εννοει εαν θα μπορουμε να το αγορασουμε σαν σκετη συσκευη, τοτε αυτο γινεται...

εγω ομως καταλαβα πως εννοει αν θα μπορει να το αγορασει οπως το παλιο...οπου το παιρναμε απο το καταστημα και καναμε ενεργοποιηση στο σπιτι μας...και κανεις δεν την εκανε την ενεργοποιηση και ετσι ειχαμε ενα κινητακι, το ξεκλειδωναμε και ολα κομπλε...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά ντάξει οτι θέλει ο καθένας λέει...

ΝΑΙ θα μπορείς να το αγοράσεις χωρίς συμβόλαιο στην Αμερική, απλά θα είναι και πάλι κλειδωμένο στο δίκτυο της ΑΤΤ, το οποίο όπως φαντάζεσαι δεν θα είναι πρόβλημα σε 1-2 βδομάδες...

Δηλαδή σε 1-2 βδομαδες θα μπορούμε να το αγοράσουμε σαν σκέτη συσκευή από την Ελλάδα?

Αυτό εννοείς?

Δημοσ.

Ε βέβαια αυτό εννοεί!

προφανώς εννοεί πως σε 1-2 βδομάδες θα ξεκλειδωθεί και δεν θα αποτελεί πρόβλημα το οτι είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της ΑΤΤ.

Τώρα που είδες οτι θα πωλείται σε 1-2 βδομάδες στην ΕΛΛΑΔΑ δεν ξέρω..

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι οπως εδω πλεον και εκει... Οταν αγοραζεις το χ κινητο κανεις εκεινη την στιγμη την συνδεση, το συμβολαιο...

Αρα

Με αυτα τα δεδομενα δεν θα μπορεις να παρεις iphone με πλαγιο τροπο γιατι θα θελει επιτοπου συμβολαιο... Αλλιως θα το ακριβοπληρωσεις

Παλια το αγοραζες αλλα ειχες την επιλογη να κανεις το συμβολαιο απο το itunes αλλα μεγαλο ποσοστο το ξεκλειδωνε

Μακαρι να αλλαξουν τα δεδομενα και εμεσα να τα παρουμε στα χερια μας "με τον παλιο τροπο¨ αλλα ειναι λιγο δυσκολο κατα την γνωμη μου. Αλλα και να γινει αυτο εκτιμω οτι η τιμη απο αυτους που θα τα πουλανε θα ειναι λιγο μικροτερη και οχι πολυ απο την τιμη με την οποια θα πωλειται σαν σκετην συσκευη εδω...

Δημοσ.
εαν το παιδι παραπανω εννοει εαν θα μπορουμε να το αγορασουμε σαν σκετη συσκευη' date=' τοτε αυτο γινεται...

εγω ομως καταλαβα πως εννοει αν θα μπορει να το αγορασει οπως το παλιο...οπου το παιρναμε απο το καταστημα και καναμε ενεργοποιηση στο σπιτι μας...και κανεις δεν την εκανε την ενεργοποιηση και ετσι ειχαμε ενα κινητακι, το ξεκλειδωναμε και ολα κομπλε...[/quote']

Η ερώτηση του mihranalthaqafi ήταν ξεκάθαρη: ''τελικα θα μπορεις να το αγορασεις χωρις συμβολαιο και δεσμευσεις απο Αμερικη ναι η ου;;;;''

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ΝΑΙ και η τιμή είναι 599$ για τα 8GB και 699$ για τα 16GB

Τα πραγματα ειναι οπως εδω πλεον και εκει... Οταν αγοραζεις το χ κινητο κανεις εκεινη την στιγμη την συνδεση' date=' το συμβολαιο...

Αρα

Με αυτα τα δεδομενα δεν θα μπορεις να παρεις iphone με πλαγιο τροπο γιατι θα θελει επιτοπου συμβολαιο... Αλλιως θα το ακριβοπληρωσεις

Παλια το αγοραζες αλλα ειχες την επιλογη να κανεις το συμβολαιο απο το itunes αλλα μεγαλο ποσοστο το ξεκλειδωνε

[/quote']

Τι σημαίνει ''πλάγιος τρόπος''?. Η ATT σου δίνει τη δυνατότητα να το πάρεις με συμβόλαιο το οποίο όπως λες το ενεργοποιείς εκείνη τη στιγμή για τον απλό λόγο ότι δεν θέλουν να σου δώσουν ένα subsidized iPhone με 199$ ή 299$ και εσύ να μη το χρησιμοποιήσεις με το συμβόλαιο τους.

Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις και ένα unsubsidized iPhone που κάνει 599$ και 699$, το οποίο όμως ναι μεν δεν σε υποχρεώνει να υπογράψεις συμβόλαιο ΑΛΛΑ είναι και πάλι κλειδωμένο στο δίκτυο της ΑΤΤ! Κοινώς πρέπει να περιμένουν λίγο οι πιθανοί αγοραστές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σε άλλο δίκτυο να σπάσει το 2.0 firmware. Και για αυτό είπα πριν για 1-2 βδομάδες... Με την Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση αυτό.

Επίσης ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ακόμα και τα unsubsidized iPhones για να τα αγοράσεις θα πρέπει να έχεις social security number και προφανώς η αγορά πρέπει να γίνει με πιστωτική! Οπότε ως Έλληνες οι Ευρωπαίοι που θέλουμε να γλιτώσουμε κάποια χρήματα θα πρέπει να έχετε κάποιο γνωστό στην Αμερική. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα χρειάζεται και αμερικάνικη πιστωτική ή απλά θα φτάνει μια οποιαδήποτε.. Αλλά άμα βρείτε SSN στην πιστωτική θα κολλήσετε?

Μακαρι να αλλαξουν τα δεδομενα και εμεσα να τα παρουμε στα χερια μας "με τον παλιο τροπο¨ αλλα ειναι λιγο δυσκολο κατα την γνωμη μου. Αλλα και να γινει αυτο εκτιμω οτι η τιμη απο αυτους που θα τα πουλανε θα ειναι λιγο μικροτερη και οχι πολυ απο την τιμη με την οποια θα πωλειται σαν σκετην συσκευη εδω...

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα... Έτσι κι αλλιώς για αυτό το λόγο έκοψε και η apple την πώληση iPhones από το apple.com και πρέπει αναγκαστικά να πας σε ένα Apple Store ή σε ένα κατάστημα της ATT..

Αυτά τα λίγα για την ισχύουσα κατάσταση...

Δημοσ.
Κοινώς πρέπει να περιμένουν λίγο οι πιθανοί αγοραστές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σε άλλο δίκτυο να σπάσει το 2.0 firmware. Και για αυτό είπα πριν για 1-2 βδομάδες...

....το οποίο μόλις έγινε! hahaha :D

http://gizmodo.com/5023971/iphone-os-20-unlocked-yes

Δημοσ.

Γιατί το iTunes δεν μου βγάζει το update σε 2.0; Θα καθυστερήσει για το original iPhone ή απλά βλέπει την IP μου και μου λέει: "Εσύ είσαι στην Ελλάδα και δεν θα έπρεπε να έχεις καν το iPhone"? :lol:

Δημοσ.
Γιατί το iTunes δεν μου βγάζει το update σε 2.0; Θα καθυστερήσει για το original iPhone ή απλά βλέπει την IP μου και μου λέει: "Εσύ είσαι στην Ελλάδα και δεν θα έπρεπε να έχεις καν το iPhone"? :lol:

Γιατί το firmware 2 είναι για το καινούργιο iPhone ίσως; Δε νομίζω να μπορεί να περαστεί στο παλιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...