haHa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Mα ανέφερα και τόνισα πως είναι χωρίς ΦΠΑ οι τιμές! :/ Τέσπα. Μα δεν το εκανα για να σε διορθωσω... Απλα για να εχουμε μια συγκριση τιμων! (γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα εβγαιναν ,οπως και εγινε, καποιοι να λενε οτι εδω μας κλεβουν κλπ κλπ)
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 499 8gb 569 16gb σύμφωνα με vodafone, ακόμα δεν έχουνε ενημέρωση για συμβόλαια...
karolos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 δηλαδη για να το ξεκαθαρισω επειδη παιζει να παει ενας φιλος μου αμερικη τον αυγουστο (ειναι μακρυα και μεχρι τοτε μπορει να υπαρχουν καινουρια δεδομενα), θα μπορει να το αγορασει με 380 ευρω + τον εκαστοτε φορο? επειδη τωρα αρχισα να διαβαζω για το iphone, θα δουλευει κανονικα ελλαδα με cosmote για παραδειγμα? απλα δεν θα εχω data plan ποθ θα δινει η vodafone?
genetics Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδες... τα ιταλικα data plans για το iphone ειναι εδω....http://www.areaprivati.190.it/190/trilogy/jsp/programView.do?contentKey=37332&pageTypeId=9607&channelId=-8665&programId=10066&acrdemos=atg-348&ty_skip_md=true&ty_key=fdt_pri_iPromoIPhone_Main&acr_banner=iPhone ... οποιος ξερει ιταλικα ας μας κανει μια μεταφραση αλλα κατι δεν μου αρεσει... κατι μυριζομαι για 600MB free (μονο!!!) στο 99? προγραμμα.... Μας τον επιασαν παλι??? και 24μήνες συμβόλαιο!!!! Μια μετάφραση Please!!!!:cry:
jason_rethymno Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγώ μου φαίνεται έχω την καλύτερη εδω μέσα. Ήρθε ο Θείος μου απ΄το Μόναχο και του 'πα οτί θα πάρω το iPhone 3G σκέτη συσκευή, από Ελλάδα και μου είπε τι λές ρε χαζός είσαι περίμενε λίγο και θα στο φέρω από Μόναχο σε πολύ καλύτερη τιμή. (Εντώμεταξύ ο Θείος μου δουλεύει σε μια εταιρία "ΤechData" που πουλάει σε χονδρική υπολογιστές, κινητά, οθόνες κτλ.)
iced Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μαλλον εδω μεσα αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε... Jason ειναι σα να σου πω οτι θα σου φερω ενα νοκια με 180Ε.. Απλα δεν γινεται επειδη πρεπει να κανεις συμβολαιο πρωτα και μετα να το παρεις... Ο θειος κανει συμβολαιο πρωτα και μετα θα σου δωσει την συσκευη??
DimAslan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Άιντε μια βδομαδούλα έμεινε... Άντε να δούμε τί θα παίξει... άντε κι έχουμε καεί... Άντε γιατί πρώτα τα βγάζουνε στο Κουρδιστάν και μετά στο Ελλαδιστάν... Και να πεις ότι δεν τα πάμε καλά σε θέματα κινητής κυρία Vodafone... δόξα τω θεώ μια χαρά τα πάμε... πόσα κινητά ανά κάτοικο αντιστοιχούν; Πόσοι πληρώνουμε 50, 100 και 150 ευρώ το μήνα σε κινητά; Ε; Άντε να μην αρχίσω πρωϊνιάτικα...
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Στην μαμά (και τα μια μυαλά στο μπλέντερ) Apple τα παράπονα σας.
Steven Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μαλλον εδω μεσα αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε... Jason ειναι σα να σου πω οτι θα σου φερω ενα νοκια με 180Ε.. Απλα δεν γινεται επειδη πρεπει να κανεις συμβολαιο πρωτα και μετα να το παρεις... Ο θειος κανει συμβολαιο πρωτα και μετα θα σου δωσει την συσκευη?? Κι εγώ ρε iced...αναρωτιέμαι καμιά φορά αν γράφω τσάμπα εδω πέρα.. Ότι ναναι ο καθένας! Μένω στο Γερμανία, έχω καεί τελείως με το iphone και έχουμε πει ναι φορές ότι απλά δεν γίνεται να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο από τη Γερμανία, ούτε τώρα γίνεται ούτε πριν γινόταν! Πως να το κάνουμε δηλαδή?? έχεις ρωτήσει, jason, 1000 φορές και σου έχουμε απαντήσει άλλες 1000 στο ίδιο θέμα... Λοιπόν ή είμαστε ηλίθιοι ή μαλάκες... Και στην τελική μπες στο διαολοσαίτ της Telekom και δες το μόνος σου! Τώρα αμα ο θείος σου ξέρει τον διευθυντή της telekom, ναι ίσως να στο φέρει, αλλά και πάλι χλωμό γιατί απλά στη Γερμανία δεν υπάρχουν ξεκλείδωτα!! Κανονικά απλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις εδώ ξεκλείδωτο iphone! Τελεία και παύλα! Επίσης δεν ξέρω αν το πιάσατε. Στην USA θα συμβεί αυτό που είχα συζητήσει πριν από λίγο καιρό με τον haha. Η ATT το iphone που θα πουλάει 600 και 700$ θα είναι χωρίς συμβόλαιο αλλά και πάλι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ μόνο για την ΑΤΤ. Μήπως κάνει το ίδιο και η vodafone στην Ελλάδα και απλά η ανακοίνωση είναι κατά κάποιο τρόπο παραπλανητική που έχουν βγάλει? Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα ελληνικά δεδομένα. Θα φέρω μερικά unsubdisized iphones για φίλους από USA αλλά δεν έχω σκοπό να πάρω από την Ελλάδα ξεκλείδωτο όταν βγει.
iced Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Steven συμφωνω μαζι σου... Και παιδια λιγο υπομονη να δουμε τι θα γινει τελικα, μπορει να υπαρξει και κανα παραθυρακι να κανουμε τα κουμαντα μας απο την μια. Απο την αλλη μπορει η προηγουμενη τιμολογιακη πολιτικη να ηταν σχεδιο ωστε να γνωρισει ο κοσμος το iphone και τωρα να τα σκασει θελοντας και μη Θα δουμε
esykas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Από την Γαλλία μέχρι τώρα δεν έχουν απάντηση στο αν θα κυκλοφορήσει sim free,μάλιστα μου είπαν ότι είναι στην ευχέρεια της orange εάν το ξαναδώσει έτσι,κούνια που τους κούναγε,το καλό είναι ότι στο Βέλγιο ανεστάλη η κυκλοφορία της 11 Ιουλίου διότι έχουν πρόβλημα με τον αντίστοιχο Βελγικό νόμο,που σημαίνει ότι θα έχουμε πάλι τα ίδια όπως στην Γαλλία πέρυσι το Νοέμβρη. Για την Γερμανία ήξερα ότι υπήρχε στην αρχή της κυκλοφορίας του με 999 ευρώ sim free αλλά μετά όταν το ζητούσες σου έλεγαν ότι το είχαν σαν προσφορά!! και δεν το ξανά έβγαζαν. Είχα διαβάσει όμως ότι εκεί η Vodafone τράβηξε στα δικαστήρια την Tmobile λόγο του Γερμανικού νόμου περί sim free κινητών. Στο Ελληνικό site της κόριοφον λέει ότι θα πωλείται και ελεύθερο. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο σε χώρες με νομικό καθεστώς σαν το δικό μας η συσκευή θα πωλείται sim free όπως στην Γαλλία Γερμανία και όπου αλλού υπάρχει το νομικό κώλυμα.Πολιτική τους είναι να μας αφήνουν στο σκοτάδι για να πουλάνε συμβόλαια. Τέλος να δούμε τι συμβόλαιο με παροχή internet θα προσφέρει η κόριοφον έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο να πάρεις συμβόλαιο.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Κι εγώ ρε iced...αναρωτιέμαι καμιά φορά αν γράφω τσάμπα εδω πέρα.. Ότι ναναι ο καθένας! Μένω στο Γερμανία, έχω καεί τελείως με το iphone και έχουμε πει ναι φορές ότι απλά δεν γίνεται να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο από τη Γερμανία, ούτε τώρα γίνεται ούτε πριν γινόταν! Πως να το κάνουμε δηλαδή?? έχεις ρωτήσει, jason, 1000 φορές και σου έχουμε απαντήσει άλλες 1000 στο ίδιο θέμα... Λοιπόν ή είμαστε ηλίθιοι ή μαλάκες... Και στην τελική μπες στο διαολοσαίτ της Telekom και δες το μόνος σου! Τώρα αμα ο θείος σου ξέρει τον διευθυντή της telekom, ναι ίσως να στο φέρει, αλλά και πάλι χλωμό γιατί απλά στη Γερμανία δεν υπάρχουν ξεκλείδωτα!! Κανονικά απλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις εδώ ξεκλείδωτο iphone! Τελεία και παύλα! Καλά μη με δείρετε κιόλας
DimAslan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Προβοκάτσια... τα ξένα κέντρα σύντροφοι μας έχουν βάλει και τσακωνόμαστε, η μεθοδολογία του αντιλαϊκού μετώπου βάλλει κατά της διάδοσης iphone στα στρώματα των λαϊκών τάξεων.... Όλοι στην διαδήλωση στις 8.00 το βράδι, να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα συμφέροντα που μας κρατούν μακριά τα iphone μας....
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Προβοκάτσια... τα ξένα κέντρα σύντροφοι μας έχουν βάλει και τσακωνόμαστε, η μεθοδολογία του αντιλαϊκού μετώπου βάλλει κατά της διάδοσης iphone στα στρώματα των λαϊκών τάξεων.... Όλοι στην διαδήλωση στις 8.00 το βράδι, να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα συμφέροντα που μας κρατούν μακριά τα iphone μας.... LOL εντελώς!!!! -να προσθέσω πως μια φίλη μου που δουλεύει voda μου είπε πως τώρα έχουν αρχίσει να τους κάνουν εκπαίδευση για το iphone κ μαντέψτε με ποιο τρόπο .... με ένα ipod touch , καλό ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.