Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενοεις οτι το εχεις ηδη προπληρωσει και το περιμενεις να βγει για να στο φερουν??

yep :) Ντάξει δεν τα έχουν πάρει ακόμα γιατί πληρώθηκε με πιστωτική, αλλά βασικά το έχω πληρώσει..:)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα παντως με πηρε τηλεφωνο η Vodafone και μου ειπε οτι θα ειναι διαθεσιμο απο τα μεσα Ιουλιου και μαλλον τελη Ιουλιου θα την εχουμε σαν χρηστες στα χερια μας... Και μενα μου φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οι ιδιοι μου το ειπανε...

Δημοσ.

Ξερει κανεις ρε παιδια κανα αξιοπιστο σιτε να το παραγγηλουμε απο εξωτερικο????

σε καλη τιμη παντα ....

argyk

Δημοσ.

Δεν υπαρχειι προς το παρον ουτε εξω. Θα περιμενουμε και απο την πρωτη εβδομαδα θα δρομολογηθουνα τα πραγματα και θα δουμε αν μπορεσουμε να το παρουμε και με αλλο τροπο, παντα απο εξωτερικο.

Δημοσ.

E kαλά θα έρθει μια πρώτη παρτίδα που θα εξαφανιστεί άμεσα και μετά θα το ξαναδούμε από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο....

Δημοσ.

ρε παιδια δεν νομιζω να δειναν το παλιο μονο με συνδεση στην αμερικη.ξερω φιλο που το το πειρε 400-500$ απο εκει.επισης ειναι δυνατον ολοι αυτοι που τα πουλανε στο εβαυ, να το παιρναν με συνδεση ?

Δημοσ.
Εμενα παντως με πηρε τηλεφωνο η Vodafone και μου ειπε οτι θα ειναι διαθεσιμο απο τα μεσα Ιουλιου και μαλλον τελη Ιουλιου θα την εχουμε σαν χρηστες στα χερια μας... Και μενα μου φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οι ιδιοι μου το ειπανε...

Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ κάθε φορά που παίρνω (για άσχετα πράγματα) ρωτάω και για το iPhone και καθε ενας μου λέει και διαφορετική ημερομηνία. Τουλάχιστον να συννενοηθούν να λένε τα ίδια... τόσο δύσκολο είναι?

Δημοσ.
Το καλό είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο από τα καταστήματα της vodafone

Αυτό που το είδες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...