Steven Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ενοεις οτι το εχεις ηδη προπληρωσει και το περιμενεις να βγει για να στο φερουν?? yep Ντάξει δεν τα έχουν πάρει ακόμα γιατί πληρώθηκε με πιστωτική, αλλά βασικά το έχω πληρώσει..
kavaliotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Εμενα παντως με πηρε τηλεφωνο η Vodafone και μου ειπε οτι θα ειναι διαθεσιμο απο τα μεσα Ιουλιου και μαλλον τελη Ιουλιου θα την εχουμε σαν χρηστες στα χερια μας... Και μενα μου φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οι ιδιοι μου το ειπανε...
iced Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ενταξει δεν ειναι βλακες, ξερουν οτι θα κανει ρεκορ! Τους συμφερει να το δωσουν αμεσως
argyk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ξερει κανεις ρε παιδια κανα αξιοπιστο σιτε να το παραγγηλουμε απο εξωτερικο???? σε καλη τιμη παντα .... argyk
iced Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δεν υπαρχειι προς το παρον ουτε εξω. Θα περιμενουμε και απο την πρωτη εβδομαδα θα δρομολογηθουνα τα πραγματα και θα δουμε αν μπορεσουμε να το παρουμε και με αλλο τροπο, παντα απο εξωτερικο.
Steven Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Επικινδυνο μου φαινεται, μακαρι να πανε ολα καλα Καθόλου Εϊμαι στην Γερμανία...
eliask Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 E kαλά θα έρθει μια πρώτη παρτίδα που θα εξαφανιστεί άμεσα και μετά θα το ξαναδούμε από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο....
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ρε παιδια δεν νομιζω να δειναν το παλιο μονο με συνδεση στην αμερικη.ξερω φιλο που το το πειρε 400-500$ απο εκει.επισης ειναι δυνατον ολοι αυτοι που τα πουλανε στο εβαυ, να το παιρναν με συνδεση ?
Angeldust Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εμενα παντως με πηρε τηλεφωνο η Vodafone και μου ειπε οτι θα ειναι διαθεσιμο απο τα μεσα Ιουλιου και μαλλον τελη Ιουλιου θα την εχουμε σαν χρηστες στα χερια μας... Και μενα μου φανηκε λιγο παραξενο, αλλα οι ιδιοι μου το ειπανε... Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ κάθε φορά που παίρνω (για άσχετα πράγματα) ρωτάω και για το iPhone και καθε ενας μου λέει και διαφορετική ημερομηνία. Τουλάχιστον να συννενοηθούν να λένε τα ίδια... τόσο δύσκολο είναι?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το καλό είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο από τα καταστήματα της vodafone
Cue Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πάντως οι τιμές που ανακοινώθηκαν στην Αμερική για το iPhone χωρίς συμβόλαιο (380 EUR - 440 EUR χωρίς ΦΠΑ) έχουν μόλις 120-130 EUR διαφορά από αυτές που ανακοίνωσε η Vodafone.gr 499, 569.
dali13gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το καλό είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο από τα καταστήματα της vodafone Αυτό που το είδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.