Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ααα μην είσαι ανυπόμονος! Εδω εγώ το έχω πληρώσει και παρόλα αυτά δεν μου το δίνουμε! Αλήτες!

Ενοεις οτι το εχεις ηδη προπληρωσει και το περιμενεις να βγει για να στο φερουν??

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα μπορούμε να δούμε τί παίζει στις χώρες που είναι τυχερές...

Δημοσ.

Αμάν αυτή η vodafone! Φανταστείτε τι έχει να γίνει...κάθε σπίτι κ iphone. Ο Gates το έκανε με το pc, ο Jobs θα το κάνει με το iphone! Ξενερώνω που θα το έχει κ η κουτσή μαρία αλλά ας το έχω εγώ κ δε με νοιάζει τίποτα ;)

Δημοσ.

Καλα δεν το εχει και η κουτση μαρια.... Σιγουρα ομως θα το παρει πολυς κοσμος και το αξιζει σαν συσκευη. Ετσι θα πουσαρει και τις αλλες εταιριες να κανουν λιγο ερευνα και να φτιαξουν κανα σοβαρο software

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα μεχρι και 3-4 σελιδες πισω δεν ειδα τιποτα

?499 και ?569 η τιμή του iPhone 3G χωρίς σύνδεση στην Ελλάδα

Πηγη:http://www.cosmo.gr/Mobiles/Hellas/202362.html

Με συμβολαιο κατα ποσο πιο φθηνο θα ειναι?Επειδη ειδα πως η voda εβγαλε ενα καλο το τοπ 5 και λεω μπασ και το συνδυασω,αλλα σιγα μην δινει πανω απο 100 ευρω επιδοτησει σε αυτο.Τα πραγμα δεν ειναι οπως παλια μαλλον.

Δημοσ.

Καλα και με καποιο συμβολαιο να το παρεις και παλι θα την πληρωσεις την συσκευη, απλα σιγα σιγα απο τα χρηματα που δινεις στους λογαρισμους

Δημοσ.

Ναι αλλα με τι εκτπωση?Γιατι καλυτερα να πληρωνω σε δωσεις και να εχω και ωρες στο κινητο,μπαρα να τα δινω ντουκου για συσκευη.Εφοσον η επιδοτηση ειναι σημαντικη και οχι 0-100 ευρω.

ΠΧ παλιοτερα για τον νοκια 3650 ποθ εκανε 450+ ευρω το εχω παρει τσαμπα στο wind 600.Βεβαια τωρα αν δεν απατομαι ακομα και στις μεγαλες μεχρι 100 ε επιδοτηση δινουν.

Δημοσ.

Δεν έχουν βγει ακόμα τα προγράμματα χρήσης που θα "παίξουν" με το iPhone. Λογικά θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο (το κινητό αναμένεται τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτ.) και θα συνδυάζουν κάποια δωρεάν MB και δωρεάν λεπτά ομιλίας. Φυσικά τα προγράμματα θα προσφέρονται και για αλλαγή υπαρχόντων προγραμμάτων, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο οικονομικό όφελος σ'αυτή την περίπτωση.

Εχει να γίνει χαμός πιστεύω, θα πέσουν πολλές φορητότητες απο Wind/Cosmote προς Vodafone. Εγώ προσωπικά ξέρω πάρα πολλά άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον για την συσκευή και μόλις είναι διαθέσιμη θα κάνουν φορητότητα.

Εγώ είμαι σε φάση που το σκέφτομαι ακόμα... περιμένω και την επιδότηση της Vodafone που θα βγει κατα τον Οκτώβριο, οπότε έχουμε καιρό μέχρι τότε....

Beta Tester δεν έχω διάθεση να γίνω πάλι :)

Δημοσ.
(το κινητό αναμένεται τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτ.)

Αυτο που το ξερεις? Εγκυρη πηγη? Μου κανει εντυπωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...