Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχάς το iphone ειναι πανέμορφο...

αλλά γιατί να μην πάρω αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000500

Λιγότερο όμορφο αλλα νομίζω κλτρη επιλογή...

Είναι προφανές ότι δεν το έχεις δουλέψει το iPhone αλλά απλά το έχεις δει σε φωτογραφία :-D

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To μονο σιγουρο... Βεβαια καποιοι εχουν σε τοσο μεγαλο βαθμο την αναγκη να τιμωρουν τον εαυατο τους οποτε μπορει να ειναι και κατι τετοιο...

Δημοσ.
Ο όγκος δεδομένων όμως που θα κατεβάζει για το google maps....δεν είναι μεγάλος για ενα data plan? οχι οτι πρόκειται το google maps να χρησιμοποιηθει σοβαρά σαν navigator, tom tom και οτι αλλο βγεί

Δεν ξερω πως θα ειναι με χρηση του gps(καθοδηγηση κλπ), αλλα στο πρωτο iphone που μου εβρισκε τη θεση μου βασει της κεραιας κινητης τηλεφωνιας που ειχα σημα,

χαζευα τους γυρω δρομους για το πως θα παω εκει που θελω(εψαχνες εσυ, γιατι δεν ειχε navigator κλπ, ),

δεν ηταν πολλα τα δεδομενα που κατεβαζε..

Σκεφτειτε οτι την παλευε ακομα και με το παναργο gprs..

Τέσπα...κοινώς αν θες τόσο πολύ GPS, που προσωπικά δεν ξέρω τι το θες στη Κρήτη, θα πρέπει να έχεις και data plan...οπότε μια και το αυτό...καλύετρα να το πάρεις με συμβόλαιο από τη voda να έχει το κεφάλι σου ήσυχο...

Μπα μπορεις ακομα και με 3.5 ευρω/μηνα χωρις περιορισμο ογκου δεδομενων να δουλευεις το google maps ,τον καιρο κλπ.

Δημοσ.
Δεν ξερω πως θα ειναι με χρηση του gps(καθοδηγηση κλπ), αλλα στο πρωτο iphone που μου εβρισκε τη θεση μου βασει της κεραιας κινητης τηλεφωνιας που ειχα σημα,

χαζευα τους γυρω δρομους για το πως θα παω εκει που θελω(εψαχνες εσυ, γιατι δεν ειχε navigator κλπ, ),

δεν ηταν πολλα τα δεδομενα που κατεβαζε..

Δηλαδή το iPhone 3G θα έχει navigator?

Δημοσ.
θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ το επομενο κινητό μου....

απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...

και το εχω δει μονο σε foto...

Όπως όλοι μας ! :lol: Έκτος και αν εννοείς ότι δεν έχεις δει iPhone γενικά :-D

Δημοσ.
Λεπτμέρεια: Τα google maps απότι ξέρω δεν είναι όλα αποθηκαυμένα στο Iphone αλλά τα κατεβάζει εκείνη τη στιγμή και μετά τα κρατάει. Οπότε λογικά χρειάζεσαι και data rate.. Σωστά?

http://www.google.gr/search?q=save+google+maps+to+iphone

έχει και tutorials στο youtube... το Λος Αντζελες είναι 2GB...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...