Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δουλεύει με το Google Maps. Τουλάχστον μέχρι να βγάλει κάποια εταιρεία άλλο λογισμικό.

Βέβαια κατά πόσο είναι πλήρεις οι χάρτες της Google για την Ελλάδα είναι μια άλλη συζήτηση. Για ΗΠΑ πάντως είναι ταμάμ :-)

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν μπορει (με καποια ισως μελλοντικη αναβαθμιση) να υποστηριξει το Α2DP ή ειναι και θέμα hardware?

Δημοσ.
Το iPhone 3G αν το πάρεις απ' την Ελλάδα σκέτη συσκευή, θα έχει GPS και αν ναι θα δουλεύει στην Ελλάδα?

Καλά, πιο πάνω δεν ρώτησες αν θα είναι τσάμπα το GPS ή θα πληρώνεις; Καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφουν οι άλλοι πιο πάνω και μετά ρωτάμε.

Δημοσ.
Ε τότε τι λέει αυτος στο ποστ #6 ?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260394

Αυτό που λέω κι εγώ, ότι θα έχει.

"Το iphone δεν έχει gps. Αυτό που θα έχει, θα βγεί στο εξωτερικό σε 20 ημέρες"

Προφανώς δεν του είπες ότι μιλάς για το νέο iPhone και σου είπε για το παλιό. Και μετά λέει ότι το καινούργιο που θα βγει σε 20 μέρες θα έχει.

Όσο για τα προβλήματα που λέει, είναι αυτό που είπα κι εγώ πιο πάνω για το πόσο πλήρεις είναι ή δεν είναι οι Google Maps.

Δημοσ.
Δουλεύει με το Google Maps. Τουλάχστον μέχρι να βγάλει κάποια εταιρεία άλλο λογισμικό.

Βέβαια κατά πόσο είναι πλήρεις οι χάρτες της Google για την Ελλάδα είναι μια άλλη συζήτηση. Για ΗΠΑ πάντως είναι ταμάμ

Λεπτμέρεια: Τα google maps απότι ξέρω δεν είναι όλα αποθηκαυμένα στο Iphone αλλά τα κατεβάζει εκείνη τη στιγμή και μετά τα κρατάει. Οπότε λογικά χρειάζεσαι και data rate.. Σωστά?

Δημοσ.

Το τι ειναι καλυτερο ο καθενας το οριζει διαφορετικα... Εμενα μου φαινεται πατατα για παραδειγμα αυτο....

Αυτη η γκρινια με τα iphone πρεπει να σταματησει, να τα συγκρινουμε με αλλα...

Δημοσ.
Λεπτμέρεια: Τα google maps απότι ξέρω δεν είναι όλα αποθηκαυμένα στο Iphone αλλά τα κατεβάζει εκείνη τη στιγμή και μετά τα κρατάει. Οπότε λογικά χρειάζεσαι και data rate.. Σωστά?

Τιποτα δεν ειναι αποθηκευμενο και τιποτα δεν κραταει..

Τα κατεβαζει απο internet...

Δημοσ.

Έτσι...πάντως κάτι θυμάμαι ότι είχε πει ο Steve σε μια παρουσίαση ότικαράτει buffer...

Τέσπα...κοινώς αν θες τόσο πολύ GPS, που προσωπικά δεν ξέρω τι το θες στη Κρήτη, θα πρέπει να έχεις και data plan...οπότε μια και το αυτό...καλύετρα να το πάρεις με συμβόλαιο από τη voda να έχει το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.

Ο όγκος δεδομένων όμως που θα κατεβάζει για το google maps....δεν είναι μεγάλος για ενα data plan? οχι οτι πρόκειται το google maps να χρησιμοποιηθει σοβαρά σαν navigator, tom tom και οτι αλλο βγεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...