S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 *cough* απλά δε θα είσαι εντός εγγύησης... αλλα και να είσαι... τρέχα γύρευε με τη rainbow! *cough*
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Έβγαλε τα πακέτα η T-Mobile στη Γερμανία Εδώ στα Ελληνικά από το Milaraki και εδώ στα Γερμανικά από την T-Mobile Όπως ακριβώς τα περίμενα προσωπικά και υποψιάζομαι ότι στην Ελλάδα θα έχουμε λίγο καλύτερα προγράμματα.
Loser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 αν συγκρίνω ότι πριν από 1.5-2 χρόνια ζητάγανε 160 ευρώ για το motorolla L7 στο vodafone 120 τότε θεωρώ τις τιμές πολύ καλές. Το μόνο που με απασχολεί είναι το όριο των 300MB/month....
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πω,ακριβα ειναι τα παγια και με λιγο χρονο ομιλιας... Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερο να το παρεις σαν σκετη συσκευη(570 ευρω), επιδοτουμενη απο ενα νορμαλ παγιο... Πχ με με 55 ευρω να εχεις 3 ωρες ομιλιας και 5GB data ή 35 ευρω για 4 ωρες ομιλιας (τιμες Ελλαδας ειναι αυτες) και να κανεις ενα χρονο μονο συμβολαιο. Η επιδοτηση βεβαια θα ειναι μικροτερη,της ταξης των 150 ευρω και οχι των 300+ ευρω,αλλα με την αρχη του 2ου χρονου θα εχεις ξανα επιδοτηση 150ευρω. Κατα τα αλλα τα συγκεκριμενα παγια, μου φαινονται αστεια..(λογω τιμης και και λιγου χρονου ομιλιας) Ειναι μεγαλη βεβαια η επιδοτηση,αλλα σε υποχρεωνουν να πληρωνεις γερο χαρατσι επι 24 μηνες...
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πω,ακριβα ειναι τα παγια με λιγο χρονο ομιλιας... Όπως είπε και ο Steven πιο πάνω, έτσι είναι τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία της Γερμανίας. Δεν έχει πολλά λεπτά ομιλίας. Γι αυτό λέω ότι εδώ θα είναι καλύτερα τα προγράμματα αφού μιλάμε με τις ώρες στο κινητό.
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Όπως είπε και ο Steven πιο πάνω, έτσι είναι τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία της Γερμανίας. Δεν έχει πολλά λεπτά ομιλίας. Γι αυτό λέω ότι εδώ θα είναι καλύτερα τα προγράμματα αφού μιλάμε με τις ώρες στο κινητό. Μακαρι να ειναι καλυτερα τα εδω προγραμματα!! Παντως και στη Γερμανια δινουν χρονο ομιλιας στα συνηθισμενα προγραμματα. http://www.t-mobile.de/relax/0,13359,18515-_,00.html Πχ το απλο παγιο με 50 λεπτα ομιλιας κοστιζει 9.9 ευρω Με 200 λεπτα ομιλιας κοστιζει 29 ευρω. Αν τωρα θελεις και επιδοτηση(μαλιστα γενναια επιδοτηση,γυρω στα 400+ ευρω μπορει να φθασει!) το απλο παγιο των 50 λεπτων γινεται 19 ευρω και των 200 λεπτων γινεται 39 ευρω.
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μια ακομα παραμετρος για τα παγια... Στην Αμερικη και στην Γερμανια ειναι νομιζω ο κανονας τα παγια να ειναι διαρκειας 2 ετων. Εδω ο κανονας ειναι να ειναι διαρκειας 1 ετους.. Αραγε το iPhone με τι διαρκειας συμβολαιο θα ερθει εδω??? (πχ εδω σε ενα παγιο των 35 ευρω με 4 ωρες ομιλιας δινουν επιδοτηση της ταξης των 150 ευρω νομιζω. Ετσι σε διαρκεια 2 χρονων εχει μια επιδοτηση της ταξης των 300 ευρω με ενα παγιο 35 ευρω και 4 ωρες χρονο ομιλιας)
haHa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ξανακοιταγα το faq της vodafone για το πως θα ερθει Ελλαδα κλπ κλπ και επεσε το ματι μου σε αυτο: http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories!FAQItems.action?faqCategoryId=306# Μπορώ να εκμεταλλευτώ την επιδότηση που δικαιούμαι από τη Vodafone για την αγορά νέας συσκευής iPhone 3G;Όταν το προϊόν είναι εμπορικά διαθέσιμο θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιδότηση που θα έχετε για να αποκτήσετε την συγκεκριμένη συσκευή. Βασικα ειναι οτι ακριβως ηθελα.. Να διαλεξω εγω το παγιο μου, οσα λεπτα ομιλιας θελω, να μην με υποχρεωσουν να πληρωνω data plans αν δεν θελω και να εκμεταλλευτω την επιδοτηση μου.. Βεβαια η επιδοτηση (πχ 150 ευρω για καθε χρονο συμβολαιου) απο ενα νορμαλ παγιο των 30-40 ευρω θα ειναι μικροτερη απο αυτην που θα δινει με τα παγια του iPhone,αλλα τουλαχιστον θα εχω αρκετα λεπτα ομιλιας..
Psyx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Η συγκεκριμένη συσκευή που διατίθεται υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε μηνύματα και emails; Αν όχι, πότε προβλέπεται; Τα SMS & emails που δέχεστε με ελληνικούς χαρακτήρες θα εμφανίζονται κανονικά. Όμως, επειδή το μενού της συσκευής είναι στα αγγλικά δεν υποστηρίζεται η αποστολή SMS και email στα ελληνικά καθώς και η λειτουργία αναφοράς παράδοσης μηνύματος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, μελλοντικά θα γίνει αναβάθμιση του software για να μπορούν να υποστηρίζονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες. το έλεος το ίδιο... θα φέρουνε iphone στην Ελλάδα χωρίς εξελληνισμένο μενού και με αγγλικά στα SMS και Email... δεν χρησιμοποιώ ελληνικά πουθενά, αλλά είναι οτι πιο άκυρο έχω ακούσει για καινούργιο κινητό... άσε που περιμέναμε να βγει στα Ελληνικά, να τσιμπήσουμε τον εξελληνισμό κι εμείς που θα έχουμε αλλοδαπό iphone... όσο για την μελλοντική αναβάθμιση του software, no comments...
Steven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 *cough* γίνεται! *cough* Σας διαφεύγει μου φαίνεται ότι δεν πουλιέται στη Γερμανία χωρίς συμβόλαιο.... γκουχ γκουχ Έβγαλε τα πακέτα η T-Mobile στη Γερμανία Τωωωωωρα... Καλά ρε πως νομίζετε ότι το παρήγγειλα εγώ πριν 3 μέρες?? Έτσι χωρις να έχουν βγει τα συμβόλαια? Παντως και στη Γερμανια δινουν χρονο ομιλιας στα συνηθισμενα προγραμματα. http://www.t-mobile.de/relax/0' date='13359,18515-_,00.html Πχ το απλο παγιο με 50 λεπτα ομιλιας κοστιζει 9.9 ευρω Με 200 λεπτα ομιλιας κοστιζει 29 ευρω.[/quote'] Ναι ρε παιδία ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ dataplan... Αμα βάλεις στα 10 ευρώ dataplan πάει στα 25-30... Απλό δεν είναι? Δεν καταλαβαίνω καμιά φορά.... Και μη μου πεις ότι δεν θες dataplan...Τα είπαμε αυτά χτες.. Επίσης η μετάφραση των πλάνων της t-mobile στα ελληνικά είναι τελείως λάθος... Θα σας τα μεταφράσω μετά σωστά γιατί θέλω να δω τον αγώνα!
NiCk_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 όσο για την μελλοντική αναβάθμιση του software, no comments... WWDC 2009 : ... iPhone 3.0 runs in Greek !!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Σας διαφεύγει μου φαίνεται ότι δεν πουλιέται στη Γερμανία χωρίς συμβόλαιο.... γκουχ γκουχ Εγώ αναφέρθηκα στο γεγονός οτι γίνεται ότι θές με jailbreak, απο εκεί και πέρα το πώς θα το πάρεις, δικό σου θέμα..
Steven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ε καλά χαίρω πολύ ετσί... Κι εγώ που το πήρα με συμβόλαιο το ξέρω πως όταν κατεβαίνω ελλάδα θα του τραβάω ένα jailbreak και θα βάζω την ελληνική... Το βασικό θέμα είναι πως θα το πάρεις χωρίς συμβόλαιο και αυτό δεν γίνεται στη Γερμανία...οπότε
haHa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ναι ρε παιδία ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ dataplan... Αμα βάλεις στα 10 ευρώ dataplan πάει στα 25-30... Απλό δεν είναι? Δεν καταλαβαίνω καμιά φορά.... Και μη μου πεις ότι δεν θες dataplan...Τα είπαμε αυτά χτες.. Καλα εννοειται οτι στις τιμες που ανεφερα δεν υπαρχει data plan, οπως και δεν υπαρχει και επιδοτηση συσκευης... Παντως στην Ελλαδα τα πραγματα φαινονται πολυ καλυτερα απο οτι στη Γερμανια: το iPhone πωλειται και σαν σκετη συσκευη, ενω μπορεις να το συνδυασεις τελικα με οτι παγιο εσυ θελεις!(δηλαδη να το αγορασεις σαν σκετη συσκυη και να εκμεταλλευτεις την δικια σου επιδοτηση , με το δικο σου νορμαλ παγιο)
jason_rethymno Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αν πάρεις το iPhone 3G σαν σκέτη συσκευή μπορείς να χρησιμοποιεις το GPS δωρέαν ή πρέπει να πληρώνεις και πόσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.